Dagticket voor het Wild Wadi Water Park in Dubai

Dagticket voor het Wild Wadi Water Park in Dubai

Product ID: 58099

Vanaf € 63,01 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
1 dag
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Geniet van een leuke dag uit voor het hele gezin
  • Ervaar de spanning van de Tantrum Alley of de Riptiderate
  • Laat de kleintjes spelen in een veilige omgeving
Overzicht
Breng een spannende dag door in het Wild Wadi Water Park in Dubai, dat zich in de beroemde Burj Al Arab bevindt. Wild Wadi heeft 30 attracties voor de hele familie, allemaal gebaseerd op het thema Juha, een iconisch personage in de Arabische folklore.
Wat te verwachten
Boek uw ticket voor Dubai Wild Wadi Water Park en ervaar de ultieme surfen op het Wipeout en Riptiderate, of rijden de golven in het grootste golfslagbad in het Midden-Oosten bij de Baai van Breaker's.

Test je zenuwen op de rivier de zondvloed, een ritje met onaangekondigde pieken van water het creëren van golven meer dan een meter hoog, en plotselinge stroomversnellingen. Wild Wadi beschikt over een scala van adrenaline ritten om u blij de hele dag te houden.

Als je gewoon wilt ontspannen, kunt u een ontspannen rit op de 360 ​​meter lange wildwaterbaan nemen. Dit maakt een vrij aangenaam pauze na het rijden spannende Tantrum Alley, Wild Wadi's nieuwste aanwinst, of een van de vele bergop glijbanen in het park!

Juha's Journey is een paradijs voor alle leeftijden, maar kinderen moeten ouders toezicht te allen tijde. Reddingsvesten zijn free-of-charge beschikbaar voor alle gasten die geen vertrouwen zwemmers.

Kinderen zullen genieten van Juha's Dhow en Lagoon, een speciaal ontworpen voor de kinderen.
Inbegrepen
  • Toegangsticket
Annuleringsbeleid
Deze activiteit wordt niet gerestitueerd
Trefpunt

Jumeirah Beach Road, naast het Jumeirah Hotel in Dubai. Je voucher wordt per e-mail verzonden en moet worden afgedrukt en worden getoond bij de ingang van het park. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Om veiligheidsredenen moet je, wanneer je je GetYourGuide-voucher inwisselt, een geldig identiteitsbewijs met foto en de creditcard of bankpas laten zien die is gebruikt voor de aankoop van je tour of ticket. Dit helpt om misbruik van creditcards te voorkomen. Je hoort bij het afrekenen of je de creditcard of bankpas die is gebruikt voor het boeken bij de ingang moet laten zien.

Je moet de originele, authentieke GetYourGuide-voucher aan de dienstverlener geven om deze om te wisselen voor je ticket voor de tour. Je reservering kan niet worden bevestigd of ingewisseld zonder een geldige GetYourGuide-voucher.

Vanaf € 63,01 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (58 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Desert Gate Tourism LLC

Product ID: 58099