Dubai Dagtrips
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Dagtrips in Dubai

Bekijk alle Dagtrips in Dubai
Bekijk alle 373 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Dubai

Super leuke duinsafari en bbq in woestijn

We werden keurig op tijd opgehaald bij het hotel. De duinsafari was een echte attractie in een schitterende omgeving, waarbij we de zonsondergang tegemoet reden. We hebben schitterende foto's gemaakt. De chauffeur Mohamed Shoeib draaide arabische muziek tijdens de rit, wat paste bij de omgeving waarin we reden. De rit zelf duurde wel een klein uur en daarna reden we ook weer een heel stuk door de woestijn naar het kamp waar de bbq plaatsvond. Het kamp was mooi ingericht en het eten en de optredens pasten bij de ervaring. Uiteraard wel erg toeristisch, maar dat maakte de ervaring niet minder leuk.

Arabische duinsafari Beoordeeld door Cornelis, 01-10-2019

Goed, maar beperkte ervaring door de hitte.

Goed georganiseerde trip. Chauffeur netjes op tijd, spreekt Engels en houdt rekening met de wensen van zijn passagiers. Alhoewel er leuke activiteiten zijn aangeboden waaronder het zandsurfen en kameelrijden, heb ik deze vanwege de hitte niet kunnen ervaren. Dit mocht uiteraard wel en hier werd ook de tijd voor genomen. Helaas was het in de woestijn was het zo’n 46 graden, geen pretje als je daar buiten vol in de zon staat. Gratis water en frisdrank was wel aanwezig. Al met al leuke trip en de moeite waard, alleen niet bij een temperatuur van boven de 40.

Prima , maar gezien kwaliteit dan is de prijs aan de hoge kant

Excursie, over het algemeen goed. Jammer dat er onderweg geen water werd aangeboden. Ondanks maar een krap uurtje te besteden voor het ontbijt was deze locatie en ontbijt prima. De tour in de woestijn had wat langer mogen duren. De rit naar de woestijn was min 45 min waarna ook anderen opgehaald werden, deze ophaal en aflevertijd zit in de 5 uur excursietijd . Gevoel dat het allemaal snel gedaan moest worden.

5 uur door Dubai Desert Conservation Reserve + ontbijt Beoordeeld door Anoniem, 21-09-2019

Een prachtige ervaring, beter dan verwacht

Een excursie in een private sfeer waar je als klant nog telt. Je komt niet in een kudde toeristen terecht. Gemotiveerde gids, kwalitatief hoogstaand ontbijt, de unieke toegang tot het reservaat is écht en niet geveinsd zoals bij vele excursie's soms wel het geval kan zijn.

Een goed georganiseerde safari met een spectaculaire rit door de deser

Prima georganiseerd. Alleen had bij de boeking iets duidelijker aangegeven moeten dat wij operationeel een quard rit konden. Spectaculaire woestijnrit. Leuke kamelenrit. Lekker en goed georganiseerde BBQ. Genoten

Premium Rode Duinensafari: kamelen en BBQ in Al Khayma Beoordeeld door Anoniem, 09-09-2019