Datums kiezen

Dubai
Dagtrips

Dagtrips
241 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Dubai

Dubai

Andere activiteiten in Dubai

Wil je alle activiteiten in Dubai bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Dubai

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 47.963 beoordelingen

Fantastische ervaring. Absoluut de moeite waard. Echt alles is goed geregeld. Het menu is uitgebreid en de tent is ruim. Overal is aan gedacht. Zelfs zeepjes, een scheerset, slippers en handdoeken etc liggen klaar. Let op: wel alleen koude douches. Het is wel een beetje toeristisch maar dat doet niets af aan de belevenis. Iedereen doet zijn best om het jou naar het zin te maken. De verschillende activiteiten zijn heel leuk om te doen en je kunt prachtige plaatjes schieten. Zeker een aanrader om te doen als je in Dubai bent.

Onze chauffeur Imran Ali was heel vriendelijk. Hij heeft ons vanaf het begin tot aan het eind begeleid, voelden ons zeker op ons gemak. Het was heel gezellig, drankjes werden verzorgd, je kreeg voldoende tijd om foto’s te maken en alles verliep goed. Zeker een aanrader.

Super leuke ervaring met een fijne gids Nadiim. Op tijd opgehaald en hij heeft ons programma duidelijk uitgelegd. Quad rijden was de moeite waard, kamelen rit (stelt niet veel voor, Dune bashen en sandboarden was een leuke ervaring. Zeker de moeite waard om te doen.

Santhosh is a great tour guide. Friendly! Sandbash with an experienced driver! We loved it He gave very good information during the day! Thanx

Goede organisatie, goede gids/ chauffeur! Alles volgens afspraak en iedereen aan te raden! Dikke 10! :)