Dubai
Dierentuinen en aquaria

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Dubai

Want to discover all there is to do in Dubai? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Dubai

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 2.498 beoordelingen

Uitzicht op de Burj Khalifa is fantastisch! Alleen de “tocht” er naartoe is al een hele belevenis. Het aquarium is prachtig gemaakt met veel diersoorten maar persoonlijk vind ik het erg zielig voor de (zee)dieren dat ze in kleine verblijven zitten. Het was ook even een zoektocht in de Dubai Mall om er te komen. Entree bestaat uit meerdere onderdelen dus ook daar goed opletten en navragen voor welk onderdeel het entree kaartje geldt. De voucher die je via Get Your Guide koopt moet je eerst inwisselen voor beide entreekaarten. Je moet dus nog 2x in de rij en hou dus rekening met een wachttijd! Dat vonden wij erg jammer want je denkt met een online ticket direct naar binnen te kunnen gaan. De Burj Khalifa werkt op tijdslot dus hou echt rekening dat je ruim op tijd gaat omdat Dubai een grote stad is en in de Dubai Mall kost het je ook tijd om ergens te komen. Mooie ervaring maar ik zou het aquarium niet doen, maar dat is persoonlijk.

We waren ontzettend onder de indruk na de ontmoeting met de pinguins! Ze luisteren goed naar de verzorger en zijn soms wat ondeugend , grappig dus :) Ze laten zich goed aaien en zijn zo schattig...de foto's zijn niet goedkoop maar wel heel uniek.

De attracties zijn prachtig. Het feit dat je al gereserveerd hebt via bv getyourguide helpt mee om de grootste drukt te ontlopen. Mijn advies is dan ook voor al je tours plan en boek ze thuis.

Goede informatie vooraf, handig de mail nog net voor vertrek. Erg prettig en goed voor ons geregeld, voelt heel betrouwbaar en zullen zeker opnieuw gebruik maken van jullie excursies.

Ik kan niks anders zeggen dan dat ik een fantastische ervaring heb beleefd maar wij hadden ook heel erg veel geluk dat het ontzettend rustig was Op het park