Diner bij het Sheikh Mohammed Cultural Center

Diner bij het Sheikh Mohammed Cultural Center

Product ID: 56780

Vanaf € 37 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
90 minuten
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Boekjes
Spaans, Engels, Frans, Duits, Grieks, Italiaans, Japans, Russisch

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Proef traditionele Emirati-gerechten tijdens een cultureel diner
  • Kom meer te weten over de gewoonten en tradities van de Verenigde Arabische Emiraten
  • Vraag je gastheer of gastvrouw alles wat je wilt weten
  • Ervaar een meer authentieke kant van Dubai
  • Bekijk een traditioneel windtorenhuis in het handelsdorp Al Bastakiya
Overzicht
Leer meer over de tradities van de VAE tijdens een cultureel diner van 1,5 uur in het Sheikh Mohammed Centre for Cultural Understanding. Begrijp het moderne leven in Dubai beter en kom meer te weten over de bekroonde programma's van het centrum.
Wat te verwachten
Proef de traditionele Emirati voedsel en leer meer over het leven in de Verenigde Arabische Emiraten op een 1,5 uur durende culturele diner in het Sheikh Mohammed Center for Cultural Understanding (SMCCU) in Dubai.

Gelegen in een traditionele wind toren huis in de wijk Al Bastakiya trading dorp van de Al Fahidi Historic District, werd het SMCCU opgezet om de bewustwording en demystificeren de lokale cultuur en gewoonten van de Verenigde Arabische Emiraten. Met een doel om intercultureel begrip en de communicatie tussen de lokale bevolking en de gasten te verbeteren, zal u meer vertellen over het lokale leven leren door middel van bekroonde culturele programma's.

Proef authentieke Emirati gerechten tijdens het chatten met uw host over de cultuur en tradities van de Verenigde Arabische Emiraten. Zitten in de binnentuin van de SMCCU op de traditionele vloer kussens, en de smaak van Arabische koffie en data, samen met een verscheidenheid aan lokale gerechten, met inbegrip van het dessert.

Vraag uw gastheer of gastvrouw alle vragen die u kan hebben, naar aanleiding van de SMCCU motto van "Open Doors, Open Mind '. Elke diner is net zo uniek als de vragen die u zou willen antwoorden op. Meer informatie over de lokale cultuur en religie in een informele en ontspannen sfeer.
Inbegrepen
  • Diner in het Sheikh Mohammed Centre for Cultural Understanding
  • Selectie van lokale Emirati-gerechten
  • Koffie, dadels, thee en water
Trefpunt

Sheikh Mohammed Centre for Cultural Understanding, House 26, Al Mussallah Road, Bur Dubai (naast de Ruler's Court op de kruising tussen Al Mussallah Road en de Al Seef-rotonde). Routebeschrijving met de metro: neem de groene lijn richting bij Bur Dubai en neem de uitgang bij het metrostation Al Fahidi. Neem vanaf het metrostation de uitgang Al Musallah Road North/South en loop naar de Al Fahidi-rotonde. Ga op de rotonde door op de Al Musallah Road. De wijk met de windtoren vindt je direct aan je linkerzijde. Het Sheikh Mohammed Centre for Cultural Understanding is het eerste gebouw rechts van de 2e ingang naar de parkeerplaats (huisnummer 26) (Openen in Google Maps)

Vanaf € 37 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (7 Beoordelingen)

Georganiseerd door

SMCCU

Product ID: 56780