Dubai: 2-uur durende mega jachttocht met dinerbuffet

Dubai: 2-uur durende mega jachttocht met dinerbuffet

Vanaf $54,18 per persoon

Bewonder het schilderachtige uitzicht van Dubai op de beroemde jachthaven, samen met een panoramisch uitzicht op de skyline en Atlantis Hotel en Palm Jumeirah Island vanuit een luxe megajacht. Ontspan en proef een 5 sterren onbeperkt buffetdiner.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
Begintijd 19:30
Directe bevestiging
Gastheer of -vrouw
Engels, Russisch, Hindi
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Bewonder het uitzicht op Dubai Marina, JBR, Atlantis Hotel en meer van het grootste luxe megajacht in Dubai
 • Geniet van een vijfsterren buffetdiner bereid door Westin Hotel van Dubai
 • Heb plezier tijdens het kijken naar de spannende traditionele Tanouradans
Volledige beschrijving
Ontvang een warm welkom op de rode loper, waar je wordt begroet met frisse handdoeken en een verscheidenheid aan sappen voor een fris gevoel. Geniet van de verschillende hapjes en eten in live kookstations bij het zwembad van de jacht. Als je de grote eetzaal binnengaat, kom je bij het buffet waar je geniet van een brede selectie lokale en internationale smaken. Tijdens deze 2-uur durende reis bewonder je het uitzicht op de Dubai Marina vanaf de jachtcruise over Jumeirah Beach Residence, Dubai Ferris Wheel en richting het Atlantis Hotel dat tegenover het beroemde eiland Palm Jumeirah ligt. Ervaar ononderbroken panoramisch uitzicht op de skyline van Dubai vanaf elke plek op het jacht. Bekijk vervolgens een spannende en traditionele Tanoura-dansact waarbij de acteur je ook uitnodigt om met hen deel te nemen aan de act, een leuke en spannende ervaring voor zowel volwassenen als kinderen.
Inbegrepen
 • 2-uur durende cruise naar Palm Jumeirah Island en terug
 • Internationaal dinerbuffet
 • Toegang tot delen van het luxejacht (zwembadzijde, eetgedeelte, bovendek en voorzijde van het jacht)
 • Onbeperkt frisdrank, water, koffie en thee
 • Toiletvoorzieningen aan boord voor dames en heren
 • Welkomstdrankjes bij aankomst
 • Alcoholische drankjes (te koop)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Paspoort of identiteitskaart

Niet toegestaan

 • Eten en drinken
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,3 / 5

gebaseerd op 206 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4.3/5
 • Vervoer
  4.3/5
 • prijs / kwaliteit
  4,2/5
Sorteren op

Sorteren op

Heel leuke ervaring! Omdat ik in een elektrische rolstoel zat, was het een beetje een gedoe om bij de boot te komen, maar de bemanningsleden en vooral de manager deden wat nodig was om mij toegang te geven. Het beetje minder zal gaan over het voedsel dat ik een beetje vers vond, maar het was nog steeds heel correct. Het meeste zal alles zijn wat we kunnen zien tijdens de cruise die inderdaad 2 uur duurt en ook de vriendelijke en welwillende kant van de medewerkers van de boot. Mijn kleine advies zal zijn om te onthouden om bedekt uit te gaan, want 's nachts kan het fris worden op de boot. Al met al een hele leuke ervaring die ik hoop opnieuw te beleven

Verder lezen

10 januari 2021

We mochten 30 minuten voor de lancering op het jacht komen. Het was druk aan boord, want er waren drankjes en hapjes, net toen je verder ging. Je gaat dan door naar de grote eetzaal en konden je buffetdiner beginnen. Er was voldoende keuze en het eten was erg goed. De obers brachten voortdurend frisdranken mee. Het enige dat ik zou toevoegen, was dat er geen dieetkeuze was. Het jacht reisde vervolgens de jachthaven op en stopte met een groot wiel. Er was toen traditionele dans en muziek op het bovendek. Vervolgens voeren we terug langs de jachthaven om aan te meren. Ik zou deze ervaring aanbevelen.

Verder lezen

2 maart 2020

Het was oke, echte selectie eten was uitstekend. Ik denk dat het aantrekkelijker zou zijn als het management meer betrokken raakt om een sfeer te creëren, zodat mensen aan boord meer betrokken kunnen worden om te genieten. Sommige mensen hebben verjaardag / jubileum of iets anders zou kunnen kijken wanneer ze de reis boeken, het management kan hen een verrassing geven terwijl ze aan boord zijn. Danser probeerde een goede sfeer te creëren, maar er is een andere persoon nodig om door te gaan met het creëren van een andere manier om mensen te betrekken. Over het algemeen was het goed. Het adres was moeilijk te volgen, had pier7 of vergelijkbare nabijgelegen plaatsen kunnen geven als mensen uit het buitenland die de plaatsen niet goed kennen.

Verder lezen

29 februari 2020

Georganiseerd door

Product ID: 346086