Meer foto's

Vanaf € 333 Per groep tot 8

Dubai 30 minuten privévaart Yellow Boat

Product ID: 13634
Belangrijke Informatie
Duur
30 minuten
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Zie de skyline van Dubai vanuit een nieuw perspectief
  • Krijg een adrenalinestoot in de snelle Yellow Boat
Overzicht
Ga op spannende vaart langs de kust van Dubai. De krachtige Yellow Boat voert je op hoge snelheid langs de bijzondere skyline van Dubai.
Wat te verwachten
Houd je vast voor het ultieme avontuur in Dubai. Op deze tour zit je midden in de spits vanuit de Dubai Marina, maar je zal geen files tegenkomen! Eenmaal op de Yellow Boat maak je je klaar voor je vaart van 30 minuten. Dan geeft de skipper gas en laat hij zien waar deze beesten toe in staat zijn.

De moderne opblaasbare boten worden aangedreven door de nieuwste generatie ecologische motoren. Het strakke ontwerp maakt dat de boten op hoge snelheid de scherpste bochten kunnen maken.

Maar geen zorgen over je veiligheid; de ervaren en gecertifieerde crew aan boord kent de Perzische Golf als hun broekzak. Tevens beschikt elke boot over de modernste GPS-navigatie, voor het geval dat. Dus neem plaats, houd je vast en geniet van de intense vaart langs één van de meest bijzondere kusten ter wereld.
Inbegrepen
  • Reddingsvest
  • Flesje water
Niet inbegrepen
  • Vervoer naar beginpunt
Trefpunt

Kom naar de Dubai Marina Walk, naast restaurant Reem Al Bawadi, in de buurt van de Marina Heights Tower. De medewerkers van Yellow Boats helpen je daar met de boardingprocedure. Met de metro: Het dichtstbijzijnde metrostation is Damac Properties. Loop naar de jachthaven en ga rechts over de loopbrug. Je passeert Starbucks en daarna restaurant Reem Al Bawadi (ongeveer 5 minuten lopen). Met de auto: Neem Exit 32 vanaf de Sheikh Zayed Road. Volg de borden naar Dubai Marina, houd vervolgens links aan bij de splitsing en voeg in op Alkhayay Street. Op de rotonde neem je de eerste afslag naar de dichtstbijzijnde parkeergelegenheid. Met de taxi: Vraag de chauffeur naar de Dubai Marina Walk en de parkeergelegenheid bij de supermarkt, in de buurt van de Marina Heights Tower. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Alleen voor mensen boven de 12
• Algemene voorwaarden gelden
• De tours zijn aan weersomstandigheden onderhevig. Bij slechte omstanadigheden word je zo snel mogelijk geïnformeerd over de situatie en eventuele wijzigingen aan je boeking. Yellow Boat bepaalt of varen mogelijk is.
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (7 Beoordelingen)

Georganiseerd door

The Yellow Boats LLC.

Product ID: 13634