Toegangsticket

Dubai: dagticket Aquarium en Underwater Zoo

Dubai: dagticket Aquarium en Underwater Zoo

Vanaf € 30,92 per persoon

Bezoek het Dubai Aquarium en Underwater Zoo, een van 's werelds grootste overdekte aquaria, en bewonder de ongelooflijke verscheidenheid aan exotische zeedieren.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Highlights
  • Bezoek de Aquarium Tunnel en Underwater Zoo in de Dubai Mall
  • Ontmoet King Croc, één van de grootste krokodillen ter wereld
  • Bewonder de enorme verscheidenheid aan exotische diersoorten
  • Ontdek interactieve tentoonstellingen die verschillende ecologische zones nabootsen
Volledige beschrijving

Koop je ticket vooraf en bezoek het beroemde Dubai Aquarium en de Underwater Zoo. Ontdek een ontzagwekkende onderwaterwereld op de begane grond van de Dubai Mall. Bewonder de gigantische onderwatertunnel van 10 miljoen liter water, die meer dan 33.000 waterdieren en de grootste collectie zandtijgerhaaien ter wereld huisvest. Bezoek dan de Underwater Zoo op de 2e verdieping en ontdek een ongelooflijke verscheidenheid aan exotische diersoorten, ondergebracht in drie ecologische zones: Rainforest, Rocky Shore en Living Ocean. De Underwater Zoo laat middels een interactieve benadering bezoekers kennismaken met de ecologie en het behoud van het zeeleven. Maak kennis met speelse, vrolijke otters en grappige pinguïns, en grijp je kans om enkele van de grootste krokodillen ter wereld, King Croc en zijn koningin, te zien.

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Het ontmoetingspunt is bij het Dubai Aquarium en Underwater Zoo in Dubai Mall (hoofdbalie, verdieping 1). Wissel bij het loket van de Dubai Aquarium & Underwater Zoo je voucher in voor je echte toegangskaart.

Openen in Google Maps ⟶
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

3,8 /5

gebaseerd op 604 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

  • prijs / kwaliteit
    3,3/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

De dierentuin is fantastisch Aan de andere kant is het aquarium eigenlijk niet geweldig door te betalen, het enige dat je meer ziet dan in het winkelcentrum is de tunnel die erg kort is. Maar ik denk niet dat je naar de dierentuin kunt gaan zonder naar de dierentuin te gaan aquarium! Het is in ieder geval leuk om te doen

13 januari 2022

Alles was geweldig, maar het "inwisselen" van de vouchers in de Dubai Mall moet beter worden uitgelegd. we hebben de schakelaar niet gevonden, ook niemand wist het. We werden naar het Burj Kalifa-loket gestuurd, waar we ook vouchers konden inwisselen voor de onderwaterdierentuin en -aquarium. Maar er waren weer problemen, die dan uiteindelijk opgelost konden worden.

Verder lezen

24 november 2021

Het begin van het aquarium is fascinerend. De rest van de tour is geweldig voor peuters ... nogal saai voor ons volwassenen. Ik raad aan om de tour vrij vroeg op de dag te doen om de tunnel voor jezelf te hebben. Anders sta je met talloze mensen in de tunnel zonder masker. :-( De foto's gemaakt door het personeel zijn, zoals altijd in Dubai, beschikbaar voor 30 € per stuk ... dus behoorlijk duur.

Verder lezen

21 november 2021

Product ID: 390670

VA ID: 390670