Dubai: Green Planet - het unieke indoor regenwoud

Dubai: Green Planet - het unieke indoor regenwoud

Vanaf US$ 26 per persoon

Bij de Green Planet is met meer dan 3.000 planten en dieren de betoverende wereld van een tropisch regenwoud nagemaakt. Je vindt er ook de grootste kunstmatige levensverlengende boom ter wereld.

Over dit ticket

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Kom meer te weten over 3.000 planten en dieren in de biokoepel
 • Verken de fascinerende flora en fauna van de aarde op een meeslepende tropenexpeditie
 • Beleef de unieke schoonheid van een andere wereld
Volledige beschrijving
De Green Planet is een gesloten ecosysteem in een koepel die bezoekers uitnodigt om de fascinerende flora en fauna van de aarde te verkennen op een meeslepende tropenexpeditie. Bij de Green Planet is met meer dan 3.000 planten en dieren de betoverende wereld van een tropisch regenwoud nagemaakt. Je vindt er ook de grootste kunstmatige levensverlengende boom ter wereld. Stap binnen in de vleermuisgrot om enkele van de meest opwindende en wonderlijke bewoners van de natuur te ontmoeten. Je raakt een Emerald Tree Boa-slang aan als je durft. Luister naar de opvallende geluiden van de prachtige verscheidenheid aan vogels die rond Green Planet vliegen. Zeg hallo tegen een van de twee luiaards die hier wonen en elke dag slapen tussen de 15 en 20 uur. Je kijkt hoe de eekhoornapen met hun zeer lange staart springen en klimmen om in evenwicht te blijven als ze van de ene boom naar de andere gaan. De educatieve en recreatieve faciliteit maakt mensen bewust van de precaire balans van de natuur en van de waarde van een van de oudste levende ecosystemen ter wereld, waardoor het de ideale educatieve bestemming is voor de hele familie. De Green Planet zorgt ervoor dat mensen van alle leeftijden en nationaliteiten zich geïnspireerd voelen om te leren over en meer zorg te dragen voor de dieren en planten die op aarde leven. 
Inbegrepen
 • Toegangskosten voor de Green Planet
 • Eten en drinken

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

City Walk - Al Wasl - Dubai - Verenigde Arabische Emiraten

Openen in Google Maps ⟶
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,5 / 5

gebaseerd op 346 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • dienstverlening
  4.6 / 5
 • organisatie
  4,6 / 5
 • prijs / kwaliteit
  4,2 / 5
 • veiligheid
  4,7 / 5
Sorteren op

Ik heb het kleine meisje gebracht waar ik voor zorg. We hebben er allebei van genoten. Overal vliegen vogels en ze komen dicht bij ons in de buurt. Uiteraard mochten we ze niet aanraken. We mochten wel een cornsnake aanraken. Je geld waard. Het personeel was erg vriendelijk en lachte veel.

9 januari 2020

Dit was een heel leuke ervaring. Het zou vooral goed zijn voor gezinnen met kinderen. De kinderen staan op het punt om met de dieren te communiceren en foto's van dichtbij te bekijken. Sommige dieren lijken klaar om te poseren voor de foto's. Het was een zeer rustige omgeving. We hebben een geweldige tijd gehad.

4 oktober 2019

Leuke ervaring, verschillende dieren gezien. Vogels vliegen vrij rond, sloth van dichtbij gezien, personeel vertelt veel over de dieren.

21 november 2019

Georganiseerd door

Product ID: 105442