Hop on, hop off-tour

Dubai: 5-daagse hop on, hop off, dhow-cruise & woestijntour

Dubai: 5-daagse hop on, hop off, dhow-cruise & woestijntour

Activiteitenaanbieder: Big Bus Tours - Middle East

Vanaf € 90,30 per persoon

Ontdek Dubai op je gemak met een 5-daags flexibel hop on, hop off-busticket. Krijg gratis toegang tot het Lost Chambers Aquarium in Atlantis, de Ambassador-lagune, Dhow-cruise en een woestijnavontuur bij zonsondergang.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Geldig 5 dagen
vanaf het eerste gebruik
Sla de rij voor de kassa over
Audiogids inbegrepen
Spaans, Chinees, Engels, Frans, Duits, Hindi, Italiaans, Japans, Arabisch, Perzisch, Portugees, Russisch
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Je belevenis

Highlights
 • Ervaar Dubai in je eigen tempo en trek je eigen plan
 • Stap op je gemak in en uit de sightseeing-bussen met open dak
 • Luister naar de verhalen over het verleden, heden en de toekomst van Dubai via het audiocommentaar, beschikbaar in 12 talen
 • Krijg gratis toegang tot het Lost Chambers Aquarium in Atlantis en de Ambassador-lagune
 • Ervaar de Arabian Creek Dhow-cruise en een avontuur bij zonsondergang in de woestijn
Volledige beschrijving
Ontdek het beste van Dubai met dit flexibele 5-daagse hop on, hop off-ticket, waarmee je de binnenstad op je gemak kunt gaan verkennen. Reis in comfort met airconditioning en ontdek stops op twee verschillende routes en audiocommentaar in 12 talen. Rijd door de oude stad met de historische Rode Route inclusief een stop bij het Museum van de Toekomst, en ontdek het strand en de Burj Khalifa, de bezienswaardigheden van de jachthaven en Atlantis the Palm met de Blauwe Route. Ervaar de woestijn bij zonsondergang en krijg een traditioneel welkom in een woestijnfort. Kom in contact met kamelen, valken en paarden, en krijg een tijdelijke henna-tatoeage. Maar daar houdt de pret niet op! Ook inbegrepen in dit ticket is exclusieve toegang van 1 uur tot de beroemde Dhow-cruise. Stap aan boord van een traditionele houten dhow-boot die over de historische Dubai Creek vaart en je bezienswaardigheden zoals het fort Al Fahidi laat zien. Verken de mysterieuze doolhoven en verborgen kamers van de verloren beschaving onder water, de Verloren Kamers van Atlantis. Ga dan verder naar de Ambassador-lagune, waar je een indrukwekkend uitzicht hebt op de ruïnes van een aquarium met Atlantis-thema, de thuisbasis van zeedieren van over de hele wereld, zoals haaien, rivierkreeften, albino-alligators, pijlstaartroggen en zeepaardjes.
Inbegrepen
 • Hop on, hop off-busticket (2 routes)
 • Dhow-cruise
 • Toegang tot Atlantis Lost Chambers Aquarium
 • Woestijnavontuur bij zonsondergang
 • Toegang tot Ambassador-lagune
 • Vervoer van en naar het hotel

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Mobiele vouchers worden geaccepteerd en kunnen worden ingewisseld bij alle haltes op de route. Het centraal station bevindt zich bij halte 1, Dubai Mall (Financial Centre Road bij de parkeerplaats voor toeristenbussen).

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Tickets zijn vanaf de eerste dag van gebruik 5 opeenvolgende dagen geldig
 • Mobiele vouchers worden geaccepteerd
 • Je kunt vanaf elke halte op de route deelnemen aan de tour
 • Download de gratis Big Bus-app om bussen live te volgen, bushaltelocaties te bekijken en meer
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,5 /5

gebaseerd op 381 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Vervoer
  4,2/5
 • prijs / kwaliteit
  4,4/5
 • veiligheid
  4,7/5
 • dienstverlening
  4,5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Hallo, het ticket was zeer de moeite waard voor ons, alles was goed en de tijden werkten, maar we kunnen de woestijntour afraden, we reden ongeveer 45 minuten uit Dubai, daarna werden we blootgesteld aan een oase genaamd Sahara, de chauffeur net zei hier over een uur terug. We liepen toen doelloos rond, je mocht buiten geen foto's maken, laat staan daarheen lopen. Je moest vragen naar de henna-tatoeage, er was geen koffie en het kameelrijden was ook een grap. Je kunt jezelf de reis besparen en een echte woestijnsafari boeken. Anders was alles perfect met het ticket.

Verder lezen

28 november 2022

Het was een geweldige tour en allemaal met een grote bus, zonder een grote bus was het niet mogelijk om binnen het budget te voltooien, het heeft de meeste toeristen tevreden gesteld. Ik heb een 5-daags plan geboekt en een grote bus gebruikt om uit te stappen op bezoekende plaatsen.

20 november 2022

Vanwege de hoge taxi- of Uber-prijzen is de BigBus een prima manier om door de stad te reizen en informatie te krijgen over de individuele stations. Alle hop on, hop off-aanbiedingen op Get your Guide staan op Big Bus omdat het niet altijd even duidelijk is. Met alle extra gratis toegang is het 5-dagenkaart de moeite waard. Er zijn ook gratis toegangen tot musea, maar daar kom je pas achter als je het personeel vraagt. De stations zijn slecht aangegeven en door het verkeer verschuiven de tijden soms met meer dan één rit. De informatie is vaak 4-5 jaar achterhaald en de reizen beginnen een beetje laat om 10.00 uur en eindigen een beetje vroeg om 17.00 uur.

Verder lezen

13 november 2022

Product ID: 85479