De avonturier - ochtendavontuur safari (4WD)
Belangrijke Informatie
Duur
4 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Ophaalservice

We halen je op bij je hotel.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bewonder het ongelofelijke woestijnlandschap op een 4WD Land Cruiser safari
  • Ervaar de opwinding van sandboarding op de zandduinen
  • Laat je verwennen door de dienst die je afhaalt en weer terugbrengt
Overzicht
Verken een hele ochtend lang het spectaculaire woestijnlandschap op een 4WD Land Cruiser safari in Dubai. Je gaat op zoek naar de mooiste duinen in de woestijn en gaat sandboarden - een opwindende sport die steeds populairder wordt.
Wat te verwachten
Maak een rit per 4WD Land Cruiser om een aantal van de meest spectaculaire zandduinen van de woestijn te bekijken. Tijdens deze safari van een halve dag krijg je de kans één van de meest populaire sporten in de woestijn uit te proberen - sandboarding. Dit avontuur wordt dan ook 's ochtends gehouden omdat het dan koeler is.

Sandboarding is net als snowboarding, alleen dan op zandduinen in plaats van op pistes met sneeuw. Voel de opwinding terwijl je van de duinen afglijdt en erover heen zoeft, op een board dat erg veel lijkt op een snowboard.

Deze sport is geliefd bij velen, wereldwijd, en tijdens deze tour wordt het al snel duidelijk waarom hij zo populair is in de woestijngebieden van de VAE, waar je omkomt in de zandduinen.
Inbegrepen
  • Vervoer per 4WD-voertuig (Toyota Land Cruiser of vergelijkbaar)
  • Engelssprekende gids/chauffeur
  • Flesje mineraalwater en frisdranken
  • Afhaaldienst van je hotel
Niet inbegrepen
  • Maaltijden
Wat je moet weten
Dress Code:
Lichte zomerkleding is bijna het hele jaar geschikt, maar in de winter kan het nodig zijn een trui of jas mee te nemen, vooral 's avonds. Goede kwaliteit zonnebrillen worden aangeraden en voor brillendragers fotochrome lenzen. Hoeden of andere hoofdbescherming worden aangeraden in direct zonlicht. De Verenigde Arabische Emiraten hebben conservatieve kledingtradities.
Zwemkleding mag uitsluitend op het strand of aan het zwembad gedragen worden. Mannen en vrouwen moeten zorgen dat schouders en knieën bedekt zijn in het openbaar en dan speciaal in soeks, winkels en dorpjes

Voorwaarden:
De touroperator heeft het recht onderdelen van het geplande programma te annuleren wegens overheidsbesluit, nationale feestdagen, weersomstandigheden en dergelijke. Daarnaast, heeft de touroperator het recht om het schema van tours te wijzigen of te annuleren.

Vergeet niet contact op te nemen met de lokale organisator na boeking om afspraken te maken over de precieze afhaaltijd van je hote

Vanaf € 59 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (35 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Orient Tours LLC

Product ID: 7335