Hatta Heritage Village (picture by flickr / ~Pyb)

Dubai panoramische Hatta Safari per 4WD

Product ID: 7337

Vanaf € 83 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
6 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Ophaalservice

Hotels in Dubai.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Bewonder het spectaculaire uitzicht over de rotsgebergtes
 • Bezoek het Hatta Heritage Village
 • Geniet van een picnic-lunch onderweg
Overzicht
Ga naar de Hatta Heritage Village op een dagsafari. Samen met je professionele gids reis je door de passen van de rotsgebergtes onderweg naar Hatta en kan je het unieke landschap bewonderen.
Wat te verwachten
Bewonder het spectaculaire landschap tijdens deze rit per 4WD-voertuig door de woestijn. Je gaat ten oosten van Dubai de bergen in tijdens deze dagsafari naar het Hatta Heritage Village.

Hatta ligt zo'n 110 km ten oosten van Dubai in het Hajjargebergte. Dankzij de hogere ligging van Hatta, is het klimaat hier milder, waardoor het een populaire bestemming is voor de inwoners van Dubai.

In het oude dorpje Hatta zie je 2 prominente militaire torens en de Jumamoskee die dateert uit de 18e eeuw, en zo'n 30 huizen. In dit gereconstrueerde heritage village zie je scenes uit het alledaagse leven uit die periode.

Je rijdt over een gevarieerd terrein in je 4WD-voertuig op weg naar Hatta en kan genieten van prachtige panorama's op de passen door de rotsgebergtes. De Hatta wadi, een droge rivierbedding, loopt door de bergen en leidt je naar groene oases en verfrissende waterpoelen. Tijdens de rit is het mogelijk te stoppen voor een picnic-lunch. Na de lunch rijd je door de zandduinen op de terugweg.
Inbegrepen
 • Afhaaldienst van je hotel
 • Vervoer per 4WD-voertuig (Toyota Land Cruiser of vergelijkbaar)
 • Engelssprekende gids/chauffeur
 • Flesje mineraalwater en frisdranken
 • Picnic-lunch
Niet inbegrepen
 • Fooien
Trefpunt

Voor passagiers van cruiseschepen in Port Rashid: je wordt bij de uitgang afgehaald, zo'n 3 km van de cruise terminal. Je zal een taxi moten nemen vanaf de terminal naar de gate want alleen overheidstaxi's zijn toegestaan. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Belangrijk: breng je originele paspoort(en) met je mee.

Hoe je te kleden:
Lichte zomerkleding is bijna het hele jaar geschikt, maar in de winter kan het nodig zijn een trui of jas mee te nemen, vooral 's avonds. Goede kwaliteit zonnebrillen worden aangeraden en voor brillendragers fotochrome lenzen. Hoeden of andere hoofdbescherming worden aangeraden in direct zonlicht.

De Verenigde Arabische Emiraten hebben conservatieve kledingtradities. Zwemkleding mag uitsluitend op het strand of aan het zwembad gedragen worden. Mannen en vrouwen moeten zorgen dat schouders en knieën bedekt zijn in het openbaar en dan speciaal in soeks, winkels en dorpjes

De aanbieder behoudt het recht onderdelen van het geplande programma te annuleren en/ of te hervormen wegens overheidsbesluit, nationale feestdagen, weersomstandigheden en dergelijke.

De tour duurt 6 - 8 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers, verkeersomstandigheden en ophaal- en afzet locaties). Plan je dag hier goed voor.

Vanaf € 83 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (24 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Orient Tours LLC

Product ID: 7337