Dubai: supersavercombi Aquaventure en Lost Chambers

Dubai: supersavercombi Aquaventure en Lost Chambers

Product ID: 57154

Vanaf € 81,09 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
1 dag
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Breng de dag door in het beste waterpark in het Midden-Oosten
  • Ga naar het Aquaventure Waterpark en bereid je voor op een strijd met de zeegoden!
  • Beleef 's werelds eerste dubbele waterglijbaan binnen een waterglijbaan
  • Bekijk meer dan 15.000 zeezoogdieren in het Lost Chambers Aquarium
  • Zwem in de golven van een snelle rivier
  • Pak een binnenband en geniet van de adrenalinekicks
Overzicht
Geniet van een dag vol adrenalinekicks met een gecombineerd dagticket voor 2 van de beste waterattracties van Dubai. Sla de wachtrijen voor Aquaventure Waterpark over en ontdek meer dan 15.000 zeedieren uit de hele wereld bij het Lost Chambers Aquarium.
Wat te verwachten
Ervaar de ritten, dia's en zip-lijnen van Dubai Aquaventure Waterpark, en dan ontdek meer dan 15.000 zeedieren van dichtbij op de Lost Chambers Aquarium, een deel van de nummer 1 waterpark in het Midden-Oosten in Atlantis The Palm Jumeirah.

Maak een reis naar het hart van Aquaventure, en ervaar de spanning van tientallen glijbanen en attracties, waaronder 's werelds eerste dual waterglijbaan binnen een waterglijbaan. Bereid je voor om de strijd met de koning van de zee bij de Toren van Poseidon te doen. Rijden door de donkere en draaien Aquaconda water tunnel.

Pak een binnenband en een ritje door de stroomversnellingen van een getijdenrivier. Ervaar de dramatische golf pieken van The Torrent. Geniet van de prachtige tropische omgeving en watervallen.

Ga dan naar de Lost Chambers Aquarium en ontdek een verbazingwekkende wereld waar 15.000 zeedieren tussen de ruïnes van een verloren stad zwemmen. Neem een ​​kijkje achter de schermen en zien wat er nodig is om een ​​zeedier Expert. Get up-close-and-personal met haaien en roggen, en voel een aantal van 's werelds meest exotische ongewervelde dieren in de touch tank.
Inbegrepen
  • Toegang tot het Aquaventure Waterpark
  • Toegang tot het Lost Chambers Aquarium
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Verzilver je voucher bij Aquaventure Ticketing Plaza, Crescent Road, Atlantis, The Palm Jumeirah, Dubai. Ga naar de balie 'Pre-Purchased Tickets' aan de rechterkant van het plein. Via monorail: station Atlantis Aquaventure. Met de taxi: gebruik de ingang Avenues, die zich achter de ingang van de hotellobby bevindt. Eigen vervoer: parkeer je auto bij parkeerterrein P19 (Asateer/Nasimi), vóór de ingang van de hotellobby, en maak gebruik van de gratis shuttlebussen die je afzetten bij de ingang Avenues. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Houd er rekening mee dat de prijzen afhankelijk zijn van lengte, niet van leeftijd.
• Passende zwemkleding is verplicht om de voorzieningen bij Aquaventure en het strand te mogen gebruiken. Strings, doorzichtige zwemkleding, ondergoed, jeans, en zeer losse kleding zoals abaya's, dishdasha's of iets soortgelijks, zijn niet toegestaan in het water. Hoofddoeken zijn alleen toegestaan als ze goed zijn vastgemaakt, zonder loshangend materiaal.
• Let op: eten en drinken meenemen naar Aquaventure is streng verboden. Je wordt gevraagd om eten en drinken dat je bij je hebt, weg te gooien bij het betreden van het park.
• Wanneer een van de groepsleden speciale dieetwensen heeft, moet je dit bij het reserveren doorgeven aan de lokale touroperator.
• De toegangskaarten zijn alleen geldig op dezelfde dag. Je moet ze op één dag gebruiken.
Selecteer de optie "Adult" voor alle deelnemers van 1,20 meter of langer en de optie "Child" voor alle deelnemers korter dan 1,20 meter.

Vanaf € 81,09 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (62 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Atlantis The Palm

Product ID: 57154