Toegangsticket

Dubai: toegangsticket voor het Museum of Illusions

Dubai: toegangsticket voor het Museum of Illusions

Vanaf € 18,98 per persoon

Betreed de fascinerende wereld van illusies die je meest basale zintuigen bedriegt en verbaast. Een wereld die je volledig in verwarring brengt, maar ook nieuwe dingen leert. Niets is wat het lijkt.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe bevestiging
Gastheer of -vrouw
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Ervaar optische illusies, waar je mond van open valt.
 • Geniet van een perfect uitje voor het hele gezin
 • Test je vaardigheden met educatieve spelletjes en puzzels
Volledige beschrijving
Ga op een sociale en vermakelijke reis naar een magisch rijk dat alle generaties verrukt in het Museum of Illusions in Dubai. Het is perfect voor het maken van nieuwe ervaringen en plezier beleven met vrienden en familie. Het is een unieke plek in dit deel van het Midden-Oosten. Het is niet alleen ontworpen voor kinderen om te spelen en te leren, maar ook voor ouders, koppels, grootmoeders en grootvaders. Wees dapper en spring in de optische illusie van een vortex-tunnel, de eerste in zijn soort in de Verenigde Arabische Emiraten. De tunnel zal je behoorlijk verwarren: je gaat echt geloven dat de grond onder je voeten beweegt als je door een roterende cilinder gaat, waarvan het oppervlak toch stabiel en vlak blijft. Misvorm je spiegelbeeld in de spiegelkamer, snijd jezelf los in de oneindige kamer, weersta de wetten van de zwaartekracht en vormen, terwijl je prachtige foto's maakt in elke mogelijke pose. Zie uit naar de hologramcollectie, bekijk elke optische illusie van dichtbij en inspecteer iedere installatie grondig. Je wordt er op een uitstekende en leuke manier aan herinnerd dat onze aannames over de wereld die we om ons heen waarnemen, niets anders zijn dan een schijnvertoning.  Leuke en geweldige trucs leren je over visie, perceptie, het menselijk brein en wetenschap. Dit maakt het gemakkelijker voor je om te begrijpen waarom je ogen dingen zien, die je hersenen niet kunnen verwerken. Zorg ervoor dat je de speelkamer bezoekt met intrigerende en educatieve spelletjes en puzzels – deze hersenkrakers zijn echt leuk, maar kunnen ook frustrerend zijn.
Inbegrepen
 • Toegangsticket voor het museum

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Trefpunt

  Museum Of Illusions, Al Seef, Dubai Creek, Dubai

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Wat mee te brengen

  • Camera
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,5 /5

  gebaseerd op 63 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4,5/5
  • prijs / kwaliteit
   4,4/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Erg leuk museum. Niet heel groot, maar veel leuke dingen. Wel moeilijk te vinden. Het is in de wijk al Seef waar geen auto’s koomen. Taxi kende het museum niet en zette ons af bij Dubai museum, dan is het nog een klein 20 minuten lopen, op zich een leuke wandeling door toeristisch wijkje, maar bij 44 graden niet zo fijn.

  13 augustus 2021

  Het Museum of Illusions is geweldig. Veel lastige figuren en "schilderijen" die het perspectief vervormen en bizarre foto's opleveren. De reis was het waard en is zeer aan te bevelen. Er zijn vriendelijke medewerkers die foto's maken voor de gasten en ook aan enkele personages uitleggen hoe er iets moet gebeuren. Het museum is echter niet gemakkelijk te vinden. Moet beter worden aangegeven.

  Verder lezen

  1 oktober 2020

  Sono andata con un gruppo di amici, ci siamo divertiti molto, tutto interessante e divertente! Personale molto cordiale! Al di fuori potere vedere i commercianti locali in quell’atmosfera magica è magnifico, senza dimenticare di fermarsi per un spuntino al piccolo ristorante: Nablus, piatti fantastici e personale molto cordiale! Da visitare assolutamente!

  Verder lezen

  23 september 2021

  Vertalen
  Georganiseerd door

  Product ID: 302128