Moskee in Dibba

Dubai: tour langs oostkust

Product ID: 7261

Vanaf € 53,37 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
6 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels, Duits

Ophaalservice

Hotels in Dubai

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Rijd door de weelderige oase van Al Dhaid
 • Bezoek het dorpje Dibba
 • Plons in de Indische Oceaan
 • Zie de oudste moskee van de Emiraten in Al Badiyah
 • Bewonder het gerenoveerde fort bij Fujairah
 • Struin over de vrijdagmarkt in Masafi
Overzicht
Ervaar de oostkust van de Emiraten onder begeleiding van een gids. Zie de oase van Al Dhaid, de oude moskee in Al Badiyah, het gerenoveerde fort in Fujairah en veel meer!
Wat te verwachten
Op excursie met een gids krijg je de oostkust van de Emiraten te zien. Je bezoekt de oase van Al Dhaid, de dorpen Masafi en Dibba, de oude moskee in Al Badiyah en het gerenoveerde fort in Fujairah, en neemt een verfrissende plons in de Indische Oceaan.

Je rijdt door de weelderige oase van Al Dhaid, bekend om zijn groente- en fruitplantages. Langs Masafi en het beeldige Hajar gebergte bereik je het dorpje Dibba, waar je gids je rondleidt door de kleine haven.

De tocht gaat verder langs de kust, door vissersdorpjes. Op lunchpauze heb je de kans een duik te nemen in de Indische Oceaan, om vervolgens in Al Badiyah de oudste moskee van de Emiraten te bezoeken. Voor de terugkeer kom je door de oase van Bithnah, waar je op de vrijdagmarkt van Masafi kunt rondstruinen.
Inbegrepen
 • Ervaren Engelssprekende gids
 • Vervoer met airconditioning
Niet inbegrepen
 • Eten en drinken
 • Fooi
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Voor passagiers van cruises aan Port Rashid: je wordt opgehaald bij de exit gate, 3 kilometer van de cruise terminal. Neem een taxi naar de gate – alleen taxi's hebben toegang. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Kleding:

In de meeste maanden voldoet lichte zomerkleding, maar in de winter kan het fris worden, vooral 's avonds – neem een trui of jack mee. Een goede zonnebril (of fotochrome bril voor brillendragers) en een hoofddeksel worden aangeraden.

In de Verenigde Arabische Emiraten kleedt men zich conservatief. Beperk het dragen van zwemkleding tot het strand of zwembad en zorg ervoor dat schouders en knieën in het openbaar bedekt zijn (vooral op markten, in dorpen en in winkels).

Voorwaarden:

De touroperator heeft het recht de tour te wijzigen of annuleren wegens overheidsbesluiten, feestdagen, weersomstandigheden en dergelijke. De touroperator heeft het recht om de tour te wijzigen en of te annuleren.

Houd er rekening mee dat je een paspoortkopie van alle deelnemers, op de dag van de tour, aan je Orient Tours gids, moet verstrekken.

Vanaf € 53,37 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (30 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Orient Tours LLC

Product ID: 7261