Wateractiviteit

Dubai: fonteinshow en boottocht in traditionele boot

Dubai: fonteinshow en boottocht in traditionele boot

Gisteren 29 keer geboekt

Vanaf € 18,99 per persoon

Gisteren 29 keer geboekt

Bekijk de lichten van de Dubai Mall Fountain Show tijdens een cruise met de traditionele "abra" watertaxi. Klim aan boord van de houten boot op het Burj-meer. Bewonder monumenten zoals de Burj Khalifa voordat u geniet van het uitzicht op de tribunes van de verlichtingen.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Duur 30 minuten
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Chauffeur
Engels

Belevenis

Highlights
 • Vaar over Burj Lake in een traditionele abra ofwel watertaxi
 • Bewonder de prachtige Dubai Mall Fountain Show
 • Geniet van een adembenemende voorstelling met 6000 lichtjes en ruim 83.000 liter omhoogschietend water
 • Bemachtig eersterangsplaatsen voor de beste show van de stad met de grootste dansende fontein ter wereld
 • Laat je betoveren terwijl de vorm van de fontein verandert door de muziek, variërend van klassiek tot hedendaags en van Arabisch tot wereldmuziek
Volledige beschrijving

Bewonder de verlichting van de Dubai Mall Fountain Show tijdens een rondvaart van 30 minuten met de 'abra'-watertaxi. De Dubai Fountain, een boeiend water-, muziek- en lichtspektakel in het centrum van Dubai, is 's werelds hoogste presterende fontein.

De Dubai Fountain, met een lengte van meer dan 274 meter, bevindt zich op het Burj-meer van 120.000 m² en speelt op een selectie van verschillende melodieën. Klim aan boord van de traditionele houten boot op het Burj-meer en vaar langs enkele van de meest iconische monumenten van de stad, zoals de Burj Khalifa, Souk Al Bahar en het paleis. Bewonder de adembenemende skyline van de stad vanaf het water, voordat je je positie inneemt voor een tribune-uitzicht op de verlichting.

Met slechts 6 personen per boot kunt u het visuele spectrum van meer dan 1.000 waterexpressies bewonderen vanuit een exclusief en intiem perspectief. Kijk vol ontzag naar de fonteinen die oplichten tijdens een visueel spektakel met 6.000 lichten, 25 gekleurde projectoren en 83.000 liter water in de lucht! Zie een verbluffende choreografie van licht en water gesynchroniseerd met klassieke, Arabische en wereldmuziek die je buiten adem zal laten.

Inbegrepen
 • Boottocht van 30 minuten per traditionele watertaxi
 • Eten en drinken

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Kaartjes moeten voor je geplande bezoektijd worden afgehaald bij de kassa At the Top Burj Khalifa, op LG Level, Dubai Mall, tegenover de Food Hall. Als je eenmaal je ticket hebt omgewisseld, volg de borden naar de 'Dubai Fountains'. Zodra je buiten bent, kijk uit naar het bord "Lake Ride" en treed binnen bij de ticket kiosk voor het Wafi Gourmet restaurant.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Paspoort of identiteitskaart

Goed om te weten

 • Je boeking wordt binnen 3 maanden van tevoren bevestigd
 • De boten zijn geschikt voor maximaal 8 personen
 • De boten vertrekken 15 minuten vóór elke fonteinshow
 • Dubai Fountain-schema:
 • Dagelijks m.u.v. vrijdag: 13:00 & 13:30 uur
 • Vrijdag: 13:30 & 14:00 uur
 • Avondshows
 • Dagelijks: 18:00-23:00 uur
 • (Elke 30 minuten)
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,5 /5

gebaseerd op 6023 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,4/5
 • Vervoer
  4,3/5
 • prijs / kwaliteit
  4,2/5
 • veiligheid
  4,7/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

De show , muziek en de hele sfeer is zeker de moeite waard om te doen. De organisatie is helaas waardeloos: er wordt geen onderscheid gemaakt tussen een online ticket met een vooraf bepaalde tijd en een ad hoc gekocht kaartje. Het gaat dwars door elkaar en de starttijden kunnen daardoor rustig een uur later zijn. Vrienden en inwoners van Dubai die voorrang eisen ook zonder vooraf gekocht kaartje krijgen voorrang.

Verder lezen

7 november 2022

We hebben echt genoten van het zien van de fonteinen van het meer. Het is mogelijk om ze gratis vanaf de kade te bekijken, maar we dachten dat een boot interessanter zou zijn en om eerlijk te zijn gaf ik de voorkeur aan deze optie. Het ontmoetingspunt bevindt zich aan de kant van het meer. We boekten voor 21:15 niet zeker wanneer het donker werd en wat we die dag aan het doen waren. We kwamen eerder aan en het personeelslid was erg meegaand en liet ons aan boord gaan van een eerdere boot. Dit is een gedeelde boot met maximaal ongeveer 10 personen. We renden ongeveer 15 minuten voor de fonteinen rustig rond het meer en keken toen vanaf een statisch punt. Het display duurt ongeveer 5 minuten, maar is zeer spectaculair omdat het in de maat loopt met de muziek. Als je terugkeert naar het lanceerpunt is er een lichtshow over de Burj Khalifa die ook erg indrukwekkend is. Zeker een bezoek waard en de prijs op GYG was zeer redelijk en bood een ander perspectief. Zeer aan te bevelen

Verder lezen

20 oktober 2022

Het was echt mooi en bijzonder. Op het water zijn als de fonteinen spelen is een droom. Op basis van de opmerkingen hadden we het vertrekpunt heel snel gevonden. In en uit de auto stappen werd ook heel goed geholpen. Ik heb er mijn familie mee verrast en het zal zeker onthouden worden. Het omwisselen van de tickets was een beetje moeilijk. Hier kunnen de tickets voor Burj Khalifa worden gekocht. Het was niet helemaal duidelijk en het was moeilijk om iemand ter plaatse te vinden die ons kon helpen. Maar uiteindelijk is alles gelukt en zouden we het opnieuw boeken en het ook aanbevelen.

Verder lezen

5 oktober 2022

Product ID: 60095