Dubai Hop on, hop off-tours
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bekijk alle 373 tickets en tours

Waarom een hop on, hop off bustour door Dubai?

In Dubai is alles net een tikje groter en beter dan in andere steden. Dankzij de Hop on, hop off-bussen in de stad kun je zo veel van Dubai zien als je wil. Hier vijf plekken om op je eigen tempo te ervaren!

Downtown Dubai

Downtown Dubai

Het complex is nog in ontwikkeling, maar je ziet er al attracties als de Dubai Mall, de Dubai Fountains en het hoogste gebouw ter wereld: Burj Khalifa.

Heritage Village Dubai

Heritage Village Dubai

Als de moderne metropool je even te veel wordt, kun je in Heritage Village ontdekken welke tradities en gebruiken de geschiedenis van Dubai hebben gevormd.

Jumeirah Moskee

Jumeirah Moskee

De Grote Moskee is niet open voor niet-moslims, maar de Jumeirah is een geweldig alternatief.

Dubai Creek

Dubai Creek

De kreek transformeert van stadsgebied tot natuurwonder hoe dichter je bij het Ras Al Khor Wildlife Sanctuary komt. Bij sommige bustickets is een rondvaart inbegrepen!

Souks

Souks

Als bezoeker moet je eigenlijk minstens één van de traditionele markten in de stad bezoeken. Hop on, hop offtours stoppen bij de beste markten, zoals de Gouden Souk en de Specerijensouk.

Plan je bezoek

Wat kost het?

Een Hop on, hop off bustour is één van de goedkoopste manieren om de bezienswaardigheden van Dubai te zien. Je kunt vanaf een euro of 60 een dagticket krijgen, en de prijs stijgt met het toevoegen van dagen of extra activiteiten. Er zijn ook fantastische opties voor gezinnen en groepen.

Welke route moet je nemen?

Touroperators bieden verschillende routes door de stad. Check de route voordat je boekt. Als je een 24-uurs ticket koopt, kun je het best de stad, jachthaven en het strand bezoeken. Als je tijd over hebt, kun je altijd nog een andere route nemen!

Wat anderen zeggen over Dubai

Een leuke ervaring om kennis te maken met de stad Dubai

De Hop on Hop off bus heeft meer routes als de BigBusTour. Zeker een aanrader om de stad op deze manier te verkennen. Ook rijdt de bus op tijd en heeft voldoende stops in routes zitten. Jammer is dat de bussen niet tot middernacht rijden zodat je ook voldoende tijd hebt om in de avond ook mooie bezichtingen te doen of even te genieten van de prachtige stad in de avond.

Dubai: hop on, hop off-bustour voor 24, 48 of 72 uur Beoordeeld door Anoniem, 07-03-2018

Hop on Hop off is altijd fijn om een stad te ontdekken!

Dit is een prima manier om te ontdekken wat je keuk vindt om te zien! Wij hadden een 3 daagse ticket (72 uur) en we hebben in eerste instantie de toutes mee gereden om te ontdekken wat leuke plekken zijn om af te stappen en rond te lopen! Soms wRen de aansluitingen niet helemaal goed op eljaar afgestemd maar toch...... Dikke aanrader!

Dubai: hop on, hop off-bustour voor 24, 48 of 72 uur Beoordeeld door Wiepke, 14-02-2018

Heel handig om zo Dubai te zien en te ontdekken

Zeer vriendelijk personeel, gratis flesjes water aan boord. De tour in de avond is zeer aan te bevelen dan is mooi alles verlicht. Je hebt echt een 3 dagen pas nodig, anders zie je te weinig. Bovendien krijg je dan 2 gratis boottochten en vooral de ene naar de palmeilanden is zeer de moeite waard

Dubai: hop on, hop off-bustour voor 24, 48 of 72 uur Beoordeeld door Brian, 19-04-2018

Reservering werkt prima en leuke bus tour gehad.

Het is wel even schikken wanneer je kaartjes voor dezelfde dag besteld en vervolgens ziet dat je de vouchers binnen 48 uur zal ontvangen, maar gelukkig duurde dat maar 30 min. Wel jammer dat je de vouchers alleen bij de Dubai mail kan inwisselen voordat je kan starten. Leuke busrit gehad .....

Dubai: hop on, hop off-bustour voor 24, 48 of 72 uur Beoordeeld door Anoniem, 01-05-2019

Een perfecte manier om Dubai te ontdekken.

Goed te doen. De tourgids is in verschillende talen, en de uitleg prima. Er was volop water in de bus aanwezig, helemaal gratis! Ook de Dhouw tour was een echte aanrader. En natuurlijk niet te vergeten de nachttour. Zeker doen.