Dubai
Hop on, hop off-tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Plannen veranderd? Geen probleem. Annuleer minstens 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Waarom een hop on, hop off bustour door Dubai?

In Dubai is alles net een tikje groter en beter dan in andere steden. Dankzij de Hop on, hop off-bussen in de stad kun je zo veel van Dubai zien als je wil. Hier vijf plekken om op je eigen tempo te ervaren!

 • Downtown Dubai

  1. Downtown Dubai

  Het complex is nog in ontwikkeling, maar je ziet er al attracties als de Dubai Mall, de Dubai Fountains en het hoogste gebouw ter wereld: Burj Khalifa.

 • Heritage Village Dubai

  2. Heritage Village Dubai

  Als de moderne metropool je even te veel wordt, kun je in Heritage Village ontdekken welke tradities en gebruiken de geschiedenis van Dubai hebben gevormd.

 • Jumeirah Moskee

  3. Jumeirah Moskee

  De Grote Moskee is niet open voor niet-moslims, maar de Jumeirah is een geweldig alternatief.

 • Dubai Creek

  4. Dubai Creek

  De kreek transformeert van stadsgebied tot natuurwonder hoe dichter je bij het Ras Al Khor Wildlife Sanctuary komt. Bij sommige bustickets is een rondvaart inbegrepen!

 • Souks

  5. Souks

  Als bezoeker moet je eigenlijk minstens één van de traditionele markten in de stad bezoeken. Hop on, hop offtours stoppen bij de beste markten, zoals de Gouden Souk en de Specerijensouk.

Plan je bezoek

 • Wat kost het?

  Een Hop on, hop off bustour is één van de goedkoopste manieren om de bezienswaardigheden van Dubai te zien. Je kunt vanaf een euro of 60 een dagticket krijgen, en de prijs stijgt met het toevoegen van dagen of extra activiteiten. Er zijn ook fantastische opties voor gezinnen en groepen.

 • Welke route moet je nemen?

  Touroperators bieden verschillende routes door de stad. Check de route voordat je boekt. Als je een 24-uurs ticket koopt, kun je het best de stad, jachthaven en het strand bezoeken. Als je tijd over hebt, kun je altijd nog een andere route nemen!

Sightseeing in Dubai

Möchten Sie alle Aktivitäten in Dubai entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.