Dubai Jeep- & 4WD-tours
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Jeep- & 4WD-tours in Dubai

Bekijk alle Jeep- & 4WD-tours in Dubai
Bekijk alle 374 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Dubai

Leuke korte kennismaking met de woestijn

Ophalen door chauffeur Abbas ging soepel door contact via whatsapp. Na zo’n drie kwartier rijden kwamen we aan bij de plek in de woestijn waar onze kinderen op de quads door het woestijnzand konden scheuren. Let op: quad rijden zit niet bij de prijs inbegrepen! Daarna scheurden we met de auto door de duinen. Daar zaten een paar zeer spannende momenten tussen! Kleine tip: neem een tabletje tegen reisziekte in als je snel wagenziek bent. We hebben verschillende mensen zien overgeven... Halverwege het rijden in de duinen was er een gelegenheid om foto’s te maken en het sandboarden uit te proberen. Tot slot nog een kort momentje op een kameel en weer terug naar Dubai. Kortom: een leuk uitstapje om kort kennis te maken met de woestijn!

Dubai: ochtendsafari met quads, sandboarden & kamelenrit Beoordeeld door Anoniem, 28-04-2019

Super leuke duinsafari en bbq in woestijn

We werden keurig op tijd opgehaald bij het hotel. De duinsafari was een echte attractie in een schitterende omgeving, waarbij we de zonsondergang tegemoet reden. We hebben schitterende foto's gemaakt. De chauffeur Mohamed Shoeib draaide arabische muziek tijdens de rit, wat paste bij de omgeving waarin we reden. De rit zelf duurde wel een klein uur en daarna reden we ook weer een heel stuk door de woestijn naar het kamp waar de bbq plaatsvond. Het kamp was mooi ingericht en het eten en de optredens pasten bij de ervaring. Uiteraard wel erg toeristisch, maar dat maakte de ervaring niet minder leuk.

Arabische duinsafari Beoordeeld door Cornelis, 01-10-2019

Goed, maar beperkte ervaring door de hitte.

Goed georganiseerde trip. Chauffeur netjes op tijd, spreekt Engels en houdt rekening met de wensen van zijn passagiers. Alhoewel er leuke activiteiten zijn aangeboden waaronder het zandsurfen en kameelrijden, heb ik deze vanwege de hitte niet kunnen ervaren. Dit mocht uiteraard wel en hier werd ook de tijd voor genomen. Helaas was het in de woestijn was het zo’n 46 graden, geen pretje als je daar buiten vol in de zon staat. Gratis water en frisdrank was wel aanwezig. Al met al leuke trip en de moeite waard, alleen niet bij een temperatuur van boven de 40.

Prima , maar gezien kwaliteit dan is de prijs aan de hoge kant

Excursie, over het algemeen goed. Jammer dat er onderweg geen water werd aangeboden. Ondanks maar een krap uurtje te besteden voor het ontbijt was deze locatie en ontbijt prima. De tour in de woestijn had wat langer mogen duren. De rit naar de woestijn was min 45 min waarna ook anderen opgehaald werden, deze ophaal en aflevertijd zit in de 5 uur excursietijd . Gevoel dat het allemaal snel gedaan moest worden.

5 uur door Dubai Desert Conservation Reserve + ontbijt Beoordeeld door Anoniem, 21-09-2019

Een prachtige ervaring, beter dan verwacht

Een excursie in een private sfeer waar je als klant nog telt. Je komt niet in een kudde toeristen terecht. Gemotiveerde gids, kwalitatief hoogstaand ontbijt, de unieke toegang tot het reservaat is écht en niet geveinsd zoals bij vele excursie's soms wel het geval kan zijn.