Dubai
Jetskieën

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Dubai

Want to discover all there is to do in Dubai? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Dubai

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 474 beoordelingen

Ik kan het alleen maar aanraden aan iedereen die naar Dubai reist om deze jetski-tour te doen, het was zo leuk de tour, de jetski's zijn geweldig en ze hebben ook kracht! De gids was ook super aardig en maakte geweldige video's en foto's die hij ons aan het einde stuurde. De gids laat je ook echt versnellen, de route was geweldig. Als ik meer tijd naar Dubai had gebracht, had ik zeker een tweede keer geboekt. Het was zeker de moeite waard als je teruggaat naar Dubai is dit het eerste wat je moet doen. Bedankt voor de geweldige ervaring met jou!

Half uurtje privé les gehad…was toevallig enige voor deze middag. Superrrr vette ervaring en goed uitgelegd door Karim de leraar/guide..sws je paspoort niett vergeten, anders kan je niet de zee op! Dat hadden me mede jetski heren..volgende keer dan voor een uur jetski! Amazing experience ☀️

Leuke dag gehad. Opgehaald door vriendelijke Guide uurtje rijden naar de activiteiten. En toen begon de pret. Quadrijden was hardstikke leuk net als de rest zeker geen moment gehad dat ik niet aan het genieten was. Eten was ook prima. Zeker de moeite waard.

Het was erg leuk en de mensen waren ook erg aardig. Ook heel fijn dat de gids foto's en video's maakt en deze niet aanzet maar direct doorstuurt via airdrop. Ik kan het alleen maar aanbevelen.

Leuke ervaring vergeleken met andere tours echt niet prijzig en leuke instructeur Karim heeft alles goed uitgelegd als je in Dubai bent echt een aanrader.