Dubai Kameelrijden
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Kameelrijden in Dubai

Bekijk alle Kameelrijden in Dubai
Bekijk alle 527 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Dubai

Het was leuk spannend en vooral een nieuwe ervaring! Best commercieel

Ik vond het leuk en gezellig, chauffeur was heel professioneel en maakte ook nog is leuke foto's van onze groep! In de kamp zou het allemaal gratis zijn maar dat was het niet helemaal. Eten ging wel het was al koud. Maar al met al was het heel leuk en zeker een aanrader

Rode duinen Woestijnsafari met BBQ Beoordeeld door een GetYourGuide klant, 11-01-2017

Een ervaring om nooit meer te vergeten met een top gids!

Een goed georganiseerde tour met een hele enthousiaste gids: Ansari! Helpt met goede foto's nemen en neemt de tijd voor alles. Top gids!

Dubai Woestijnsafari: BBQ-Valk Ervaring-Zandsurfen Beoordeeld door Geena, 05-01-2017

Uitstekende excursie met vriendelijke gids/bestuurder

Via getyourguide een desert safari geboekt die door de organisatie OceanAir Travels werd uitgevoerd. Aangezien ons hotel iets buiten centraal Dubai lag werden we in een ander hotel opgehaald, waarvandaan we in zo'n anderhalf uur naar de woestijn reden. Daar hadden we de mogelijkheid een quad te huren, waarna we de duinen introkken voor het dune bashen. Een leuke ervaring en daarna zeer mooie foto's kunnen maken. Het diner daarna in een kamp in de woestijn was ook zeer aangenaam: het eten was verrassend goed en ook het entertainment was geinig. Wij willen onze gids Haris nog speciaal bedanken: door zijn leuke muziek in de auto duurde de reis een stuk korter, hij kwam zeer sympathiek over en bracht ons en de andere gasten terug waar we ook maar wilden, niet per se het hotel waar we werden opgehaald.

Dubai Woestijnsafari: BBQ-Valk Ervaring-Zandsurfen Beoordeeld door Geert, 25-12-2016

Écht veel waarde voor relatief weinig geld

Gewoon súpergoed geregeld. Chauffeur was stipt op tijd; alle activiteiten, shows, sisha, eten en onbeperkt drinken zoals beloofd tijdens het boeken. Dune-bashing....whow, die man kan rijden in het zand! Wij hebben ook de quads gedaan...écht gaaf! Kost omgerekend €40,- P.p. (€60,- voor 2 personen op 1 quad). Als je in Dubai bent, móét je dit echt doen. Na de 3 shows nog even op de kameel, een foto met een valk (€2,50) en nog even de foto kopen die de fotograaf heeft gemaakt (€ 12,50). Een geweldige belevenis, 6 uur onder de pannen en keurig netjes weer bij het hotel afgezet. Top, chapeau, onvergetelijk en supermooie foto's. Écht geen minpunten? Néé, non, nada, geen. Gewoon doen!

Rode duinen Woestijnsafari met BBQ Beoordeeld door Geert, 12-08-2016

Mooie ervaring, veel indrukken opgedaan!

Pick up bij het hotel. Meteen al door onze eigen chauffeur in de jeep waar we ook mee de woestijn in gingen. Onze chauffeur vertelde veel over Dubai en hoe het ontstaan is. Safari was mooie ervaring. Veel stops wat prettig was. Steeds wat te doen en alles was inclusief (sandboarden, kameelrijden en met de vall). Eindstop BBQ, hennaschildering op de handen van vrouwen en 3 dansshows. Ja het is toeristisch er zijn dus veel meer jeeps, maar de ervaring is zeker de moeite waard.

Dubai Woestijnsafari: BBQ-Valk Ervaring-Zandsurfen Beoordeeld door Jorien, 31-07-2016

Dubai Kameelrijden
4.6
Gebaseerd op 2.799 beoordelingen van GetYourGuide-klanten