Dubai Kameelrijden
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Kameelrijden in Dubai

Bekijk alle Kameelrijden in Dubai
Bekijk alle 541 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Dubai

Écht veel waarde voor relatief weinig geld

Gewoon súpergoed geregeld. Chauffeur was stipt op tijd; alle activiteiten, shows, sisha, eten en onbeperkt drinken zoals beloofd tijdens het boeken. Dune-bashing....whow, die man kan rijden in het zand! Wij hebben ook de quads gedaan...écht gaaf! Kost omgerekend €40,- P.p. (€60,- voor 2 personen op 1 quad). Als je in Dubai bent, móét je dit echt doen. Na de 3 shows nog even op de kameel, een foto met een valk (€2,50) en nog even de foto kopen die de fotograaf heeft gemaakt (€ 12,50). Een geweldige belevenis, 6 uur onder de pannen en keurig netjes weer bij het hotel afgezet. Top, chapeau, onvergetelijk en supermooie foto's. Écht geen minpunten? Néé, non, nada, geen. Gewoon doen!

Rode duinen Woestijnsafari met BBQ Beoordeeld door Geert, 12-08-2016

Mooie ervaring, veel indrukken opgedaan!

Pick up bij het hotel. Meteen al door onze eigen chauffeur in de jeep waar we ook mee de woestijn in gingen. Onze chauffeur vertelde veel over Dubai en hoe het ontstaan is. Safari was mooie ervaring. Veel stops wat prettig was. Steeds wat te doen en alles was inclusief (sandboarden, kameelrijden en met de vall). Eindstop BBQ, hennaschildering op de handen van vrouwen en 3 dansshows. Ja het is toeristisch er zijn dus veel meer jeeps, maar de ervaring is zeker de moeite waard.

Dubai Woestijnsafari: BBQ-Valk Ervaring-Zandsurfen Beoordeeld door Jorien, 31-07-2016

Grote flexibiliteit , dunebashing is kei cool

Hadden burj kalifa en dessert safari geboekt. Alles zeer vlot verlopen. Dienden voor dessert safari last minute een data wijziging te doen. Verliep zonder problemen. Hebben pick up Point drie uur voor excursie gewijzigd, geen probleem

Dubai Woestijnsafari: BBQ-Valk Ervaring-Zandsurfen Beoordeeld door Bruno, 09-04-2016

Prachtige ervaring, hadden we niet willen missen!

Goed geregeld en georganiseerd! Ontzettend leuk een kamelensafari door de woestijn en aansluitend lekker eten in het kamp! Aardige begeleider en zeer bereid om foto's te maken onderweg! Was erg leuk en echt de moeite waard.

Kamelentocht Woestijn Safari Beoordeeld door Agatha, 28-03-2016

Geweldige tour met gesmeerd lopend programma en heerlijk eten!

Zeven jaar geleden eerder een woestijntour gemaakt vanuit Sharjah maar deze was echt geweldig! Zeer aimable guide en goed lopend programma. Echt een aanrader!

Woestijnsafari van 6 uur en diner in een bedoeïenkamp Beoordeeld door Eveline, 22-03-2016

Dubai Kameelrijden
4.6
Gebaseerd op 2.253 beoordelingen van GetYourGuide-klanten