Kies data
Dubai

Kameelrijden

  • Avonturen
  • Meerdaagse tours
  • Privétours
38 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 38

Dubai Kameelrijden: Onze meest aanbevolen

Dubai: safari, quad, kamelenrit en meer

1. Dubai: safari, quad, kamelenrit en meer

Verken de prachtige en fascinerende Arabische woestijn op een tour die je zeker zal blijven boeien. Begin met het verkennen van de woestijn en bezoek het begraven dorp om een idee te krijgen van de hardheid en intensiteit van het woestijnzand. Probeer later dune-bashing in een 4x4 Land Cruiser (die volledig is uitgerust met alle noodzakelijke veiligheidsvoorzieningen) en sandboarding op de zijdezachte, rode zandduinen. De volgende stap is het quad-gebied, waar je een korte briefing met veiligheidsinstructies krijgt voordat je geniet van de sensatie van het rijden over het uitgestrekte zand. Ontspan ten slotte in een traditioneel bedoeïenenkamp, waar je activiteiten kunt doen zoals kameelrijden en hennaschilderen. Laat je vermaken door buikdanseressen en volksdansen terwijl je geniet van een heerlijk barbecuediner.

Dubai: avondtour door de woestijn met quad en BBQ-diner

2. Dubai: avondtour door de woestijn met quad en BBQ-diner

Maak een opwindende rit op een quad door de woestijn van Dubai en verken het spectaculaire landschap. Bezoek daarna een bedoeïense nederzetting voor een diner en entertainment. Na een veiligheidstraining stap je op de quad en volg je de gids door het uitdagende heuvellandschap. Bij zonsondergang ga je richting het bedoeïenendorp. Ga rustig zitten en ontspan met een shisha. Vervolgens smul je van een maaltijd met gegrild vlees, verse salades en lokale zoetigheden. Zie typisch Midden-Oosterse opvoeringen van buikdansen en tanoura.

Dubai: Woestijnavontuur van een halve dag met Quadrijden

3. Dubai: Woestijnavontuur van een halve dag met Quadrijden

Stap nadat je van je hotel wordt opgehaald in een 4x4-voertuig het zuidoosten van het stadscentrum naar de woestijn. Bewonder op een heldere dag het Hajjar-gebergte. Na een rit van 1 uur stopt je voor je spannende woestijnactiviteiten. Voordat je je quad-avontuur begint, luister je naar je gids, want hij geeft een volledige instructie over de veiligheid. Geniet vervolgens van een spannende 30 minuten durende zelfbestuurde rit over de hoge zandduinen. Bezoek een kamelenboerderij en zie babykamelen bij de fokkerij. Probeer vervolgens zandborden over de woestijnduinen. Net als bij snowboarden krijg je bij deze activiteit een adrenalinekick en test je je evenwichtsvaardigheden terwijl je nieuwe trucs en bochten probeert.

Dubai: avontuurlijke quadsafari, kamelenrit en zandborden

4. Dubai: avontuurlijke quadsafari, kamelenrit en zandborden

In de ochtend word je opgehaald in Dubai en in een comfortabel voertuig naar de woestijn gebracht. Bij aankomst krijg je een veiligheidsinstructie en een briefing over het rijden op de quad. Vervolgens raas je 45 minuten door de woestijnduinen. Het volgende avontuur: sandboarden. Als op een snowboard glijd je over de zandheuvels heen om de omgeving op een geheel nieuwe manier te bekijken. Daarna is het tijd om het traditionele leven van de bedoeïenen in te duiken met een rit op een kameel. Hierna word je teruggebracht naar Dubai.

Vanuit Dubai: rode duinen en kamelensafari, kampovernachting

5. Vanuit Dubai: rode duinen en kamelensafari, kampovernachting

Geniet van een woestijnsafari in Dubai. Rijd op een kameel, geniet van opwindend duinrijden en geniet van een authentieke barbecue onder het genot van de traditionele dans. Overnacht dan in een bedoeïenentent en maak de volgende dag een kamelentocht. Nadat je bent opgehaald bij je accommodatie in een comfortabel 4WD-voertuig, ga je op weg naar de Lahbabwoestijn. Eenmaal in de woestijn heb je nog wat vrije tijd voordat je safari begint. Ontspan hier of kies ervoor om op een quad te rijden terwijl je voertuig voor de offroad duinrit klaar wordt gemaakt. Vervolgens maak je een spannende duinrit en voel je de adreline terwijl je voertuig de zandduinen opklimpt en afglijdt. Daarna kun je sandboarden uitproberen. Ga op het houten bord staan, balanceer jezelf en glij over het zand. Na het sandboarden ga je naar Al Khayma, een bedoeïenenachtige camping, waar je naar je eigen tent (Khayma) in het kamp wordt geleid. Nadat je je hier hebt gesettled, kun je als welkom Gahwa (Arabische koffie), Gaymat (snoepjes) en dadels proeven. Je rijdt dan op een kameel rond het terrein en, afhankelijk van de tijd en geluk, bekijkt de zonsondergang over de woestijn. Terug in Al Khayma kun je je tijd besteden aan waterpijp roken en het laten maken van een hennatattoo. Je kunt lokale Arabische kleding aantrekken en poseren voor foto's met een valk terwijl in het kampcentrum een Tanouradans wordt uitgevoerd. Geniet van een uitgebreid buffetdiner met barbecue gerechten, terwijl op het podium een Khalijidans wordt uitgevoerd. Na het avondeten wordt je per kameel naar een nabijgelegen kampeerterrein met kampvuur geleid. Leer hoe je Arabische koffie/thee maakt, terwijl je 's avonds bij het kampvuur ontspant, genietend van de stilte van de woestijn en de donkere lucht erboven. Jouw woestijngids voegt leuke avonturenverhalen toe en als het tijd is om te gaan slapen, keer je terug naar het kamp. Voor de overnachting trek je je terug in je tent. De volgende ochtend, 15 minuten voor zonsopgang, wordt je wakker om het spectaculaire uitzicht te bekijken. Jouw gids neemt je mee naar de woestijn met een kameel die buiten het kamp wacht. Vervolgens maak je een korte kamelenrit om het mooie zicht op de zonsopgang boven de zandduinen te bekijken. Na de kamelenrit keer je terug naar je tent voordat je geniet van een vers gekookt Arabisch ontbijt. Later ga je terug naar Dubai en wordt je afgezet bij jouw accommodatie.

Dubai: luchtballon, kamelenrit & foto met valk

6. Dubai: luchtballon, kamelenrit & foto met valk

Je avontuur in de luchtballon begint vroeg in de ochtend, wanneer je wordt opgehaald bij je hotel en meegenomen naar de Marghamwoestijn voor een hapje en een briefing van de piloot. Vervolgens rijd je over de rode duinen van de woestijn bij Dubai naar de plek waar je zal opstijgen. Hier zie je hoe de luchtballon aan de grond wordt opgeblazen. Na het opstijgen zweef je boven de Arabische woestijn en beleef je de zonsopgang vanaf 1200 meter boven de grond. Geniet van adembenemend uitzicht op de Dubai Desert Conservation Reserve en de inheemse flora en fauna. Na het landen word je teruggebracht naar de  Marghamwoestijn om je op te frissen, op de foto te gaan met een valk en te smullen van een  ontbijtfubbet in Arabische stijl. Ten slotte word je weer  afgezet bij je hotel, waar de activiteit eindigt.

Vanuit Dubai: woestijnsafari en quadrit in de ochtend

7. Vanuit Dubai: woestijnsafari en quadrit in de ochtend

Vertrek 's morgens uit Dubai en rijd in een 4x4 naar het woestijnlandschap aan de rand van de stad. Geniet van dit unieke perspectief op het gebied. Bij aankomst krijg je een uitgebreide briefing over de quads en trek je je veiligheidsgear aan. Stap vervolgens op je eigen quad en voel de adrenaline door je lijf gieren terwijl je de gids volgt door de duinen. Neem wat tijd om foto's te maken en de dorst te lessen voordat je weer terugrijdt naar Dubai en wordt afgezet bij je beginpunt.

Dubai: Al Marmoom-avondsafari per oldtimer met maaltijd

8. Dubai: Al Marmoom-avondsafari per oldtimer met maaltijd

Tour Al Marmoom Conservation Reserve in een Vintage G 230 Mercedes. Verken een oud bedoeïenendorp terwijl je deelneemt aan lokale activiteiten zoals koffie zetten en kameelrijden. Geniet van een driegangendiner terwijl u de unieke woestijnsfeer opsnuift. Begin uw reis met ophalen in een modern voertuig met airconditioning. Na een reis van 50 minuten arriveert u bij Al Marmoom Desert Conservation Reserve. Stap bij aankomst over van uw moderne voertuig naar een Vintage G-klasse Mercedes uit de jaren 80 voor een vlotte rit door de duinen. Maak tijdens de rit van 30 tot 40 minuten een fotostop midden in de woestijn. Profiteer van deze kans en leer meer over de geschiedenis van Dubai. Als je geluk hebt, kun je wilde dieren zien terwijl je je vastklampt aan de stangen van de auto en door de open bovenkant naar buiten kijkt. Aangekomen in het traditionele bedoeïenendorp, geniet je van een authentiek Emirati-welkom met gahwa (Arabische koffie) en snoep, gevolgd door een ritje met een kameelkaravaan, waar je getuige bent van een ander perspectief van de zeldzame schoonheid van het woestijnlandschap. Bekijk later een live Arabische koffiesessie met een local. Nip aan traditionele Emirati-koffie en verken het bedoeïenendorp. Ontdek structuren gemaakt van natuurlijke materialen zoals geitenhaar en hoor verhalen over de oude bedoeïenenlevensstijl en de cultuur en gebruiken die ze vandaag de dag nog steeds waarderen. Vervolgens is het tijd om een onvergetelijke zonsondergang te zien. Bewonder de eindeloze zandduinen terwijl de zon valt en maak een aantal onverslaanbare foto's. Voordat u van uw eigen Emirati-maaltijd geniet, kunt u meer te weten komen over de Emirati-kookstijl door een dorpsvrouw te zien bezig met het maken van Emirati-brood en luqaimat , een Arabische zoete knoedel. Daarna wacht een Emirati 3-gangendiner. Begin met een voorgerecht, gevolgd door het hoofdgerecht en een dessert. Neem deze tijd om te genieten van het levendige entertainment in bedoeïenenstijl. Kleed je in je eigen typische Arabische kostuum en poseer met de majestueuze valk om meer foto's te maken om je ervaring te onthouden. Als de avond valt, gaan de kamplichten uit, zodat u de ware essentie en magie van de kalme woestijn kunt voelen terwijl u geniet van een sterrenkijksessie met een telescoop. Sluit uw reis af door terug te springen in de vintage Mercedes voor nog een rit terug naar uw hotel of accommodatie in Dubai.

Dubai: ballonvaart met kameelrit en ontbijt

9. Dubai: ballonvaart met kameelrit en ontbijt

Voel de sensatie van het zien van de zon opkomen boven de woestijn van Dubai terwijl je zweeft op een hoogte van 4000 voet tijdens deze ballonvaart vanuit Dubai. Word wakker met een warme koffie of thee in de ochtend voor uw vlucht. Geniet van het gemak van ophalen en wegbrengen bij uw accommodatie in Dubai. Leun achterover en ontspan tijdens de schilderachtige rit naar het basiskamp. Drink een lekker warme kop koffie of thee voordat je gaat vechten. Spring aan boord en ervaar de opwinding van het opstijgen. Bewonder het uitzicht op de zonsopgang van de uitgestrekte zandduinen en de bergen in de verte. Zweef door de lucht en zoek naar dieren in het wild zoals de Arabische oryx of de zandgazelle. Na de landing reis je naar een authentiek bedoeïenenkamp om je te vullen met een heerlijk ontbijt. Voel de spanning van een ritje op een kameel in de woestijn. Maak foto's met een prachtige valk om te delen met vrienden en familie thuis. Keer terug naar je accommodatie in Dubai aan het einde van de tour.

Dubai: Saharaduinen & kamelenkaravaan met BBQ bij Al Khayma

10. Dubai: Saharaduinen & kamelenkaravaan met BBQ bij Al Khayma

Begin de tour door opgepikt te worden door de Safari-kapitein bij jouw hotel of gekozen locatie. Maak een rit van 45 minuten in een 4x4 naar de Rode Duinen-woestijn van Lahbab. Stop bij aankomst op de rustplaats om gebruik te maken van de beschikbare sanitaire voorzieningen. Maak eerst een optionele korte rit met de quad terwijl het voertuig met vierwielaandrijving zich klaarmaakt voor het dune bashing-avontuur. Geniet gedurende 30-45 minuten van de dune bashing-sessie over de rode duinen. Voel de sensatie terwijl jouw ervaren chauffeur je de duinen op en af brengt om wat zand te smashen. Daarna kun je een poging wagen tot sandboarden en surfen op het zand, de duinen af. Jouw Safari-kapitein zal deze prachtige momenten voor je vastleggen op camera. Vervolgens ga je naar het Al Khayma Camp voor een kameelrit en de kans om te genieten van het schilderachtige uitzicht op de omgeving. Luister hoe jouw Safari-kapitein je alle traditionele kampactiviteiten in detail uitlegt. Ga zitten en geniet van een warm welkom met Gahwa, Gaymat (Arabische koffie/zoetigheden) en dadels. Tot slot kun je genieten van een smakelijke barbecuemaaltijd met BBQ-gerechten en salades, gevolgd door desserts. Hierna kun je een poosje uitrusten voordat het vermaak op het kamp begint. Geniet in het kamp van de speciale bedoeïenenactiviteiten, zoals verkleden in traditionele Arabische kleding, poseren met een valk, henna tatoeëren en shisha roken. Bekijk de live Tanoura en Buikdans-shows. Als het kamperen eindigt, wordt je door de Safari-kapitein teruggebracht naar de plaats of het hotel van jouw keuze.

Sitemap Dubai

Wil je alle activiteiten in Dubai ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Dubai

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 32.334 beoordelingen

Muhammad Khalil zorgt ervoor dat het boeiend blijft. Hij kan heel goed animeren en zorgt voor plezier. Stopt genoeg voor foto’s en maakt filmpjes terwijl je rondrijd op veilige plaatsen. Zeer aangename gids voor herhaling vatbaar!

Good experience! If could give 100 stars I would give them Quide Haroon very sweet person. Great honour to meet him. Polite, Friendly and helped us so much! Lovely person

Nasir ijaz heeft het geweldig gedaan en we hebben een erg leuke avond gehad. Dat quadrijden was geweldig. Toon, eten alles was in orde.

Het was super leuk! Goed georganiseerd en een hele leuke ervaring. Zeker een aanrader!

Amazing wonderful activity and special thanks to KARIM the tour guide .