Dubai Kameelrijden
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Kameelrijden in Dubai

Bekijk alle Kameelrijden in Dubai
Bekijk alle 373 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Dubai

Leuke korte kennismaking met de woestijn

Ophalen door chauffeur Abbas ging soepel door contact via whatsapp. Na zo’n drie kwartier rijden kwamen we aan bij de plek in de woestijn waar onze kinderen op de quads door het woestijnzand konden scheuren. Let op: quad rijden zit niet bij de prijs inbegrepen! Daarna scheurden we met de auto door de duinen. Daar zaten een paar zeer spannende momenten tussen! Kleine tip: neem een tabletje tegen reisziekte in als je snel wagenziek bent. We hebben verschillende mensen zien overgeven... Halverwege het rijden in de duinen was er een gelegenheid om foto’s te maken en het sandboarden uit te proberen. Tot slot nog een kort momentje op een kameel en weer terug naar Dubai. Kortom: een leuk uitstapje om kort kennis te maken met de woestijn!

Dubai: ochtendsafari met quads, sandboarden & kamelenrit Beoordeeld door Anoniem, 28-04-2019

Goed, maar beperkte ervaring door de hitte.

Goed georganiseerde trip. Chauffeur netjes op tijd, spreekt Engels en houdt rekening met de wensen van zijn passagiers. Alhoewel er leuke activiteiten zijn aangeboden waaronder het zandsurfen en kameelrijden, heb ik deze vanwege de hitte niet kunnen ervaren. Dit mocht uiteraard wel en hier werd ook de tijd voor genomen. Helaas was het in de woestijn was het zo’n 46 graden, geen pretje als je daar buiten vol in de zon staat. Gratis water en frisdrank was wel aanwezig. Al met al leuke trip en de moeite waard, alleen niet bij een temperatuur van boven de 40.

Geweldige ervaring met veel activiteiten.

We werden stipt op tijd opgehaald door onze chauffeur die ons de hele safari begeleidde. Je kon merken dat hij veel ervaring had met het rijden over de zandduinen. Dat gaf een veilig gevoel. Hij heeft ook super leuke foto’s van ons gemaakt. In het kamp was het wel vrij massaal, Maar je hoefde eigenlijk nergens lang te wachten. Het was echt een unieke ervaring.

Premium Rode Duinensafari: kamelen en BBQ in Al Khayma Beoordeeld door Nancy, 02-04-2019

Het was een prachtige ervaring in een gevarieerd programma

De chauffeur was heel aardig en vertelde ons veel over Dubai. De hele dag was echt super inclusief het heel lekkere eten. We zijn ook nog zelf met de kinderen naar een quat duinbaan geweest. Moest je wel zelf nog voor betalen. Maar mijn kinderen van 9 en 12 vonden het prachtig.

Premium Rode Duinensafari: kamelen en BBQ in Al Khayma Beoordeeld door Angelo, 11-03-2019

Een goed georganiseerde safari met een spectaculaire rit door de deser

Prima georganiseerd. Alleen had bij de boeking iets duidelijker aangegeven moeten dat wij operationeel een quard rit konden. Spectaculaire woestijnrit. Leuke kamelenrit. Lekker en goed georganiseerde BBQ. Genoten

Premium Rode Duinensafari: kamelen en BBQ in Al Khayma Beoordeeld door Anoniem, 09-09-2019