Dubai
Kinderactiviteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sightseeing in Dubai

Möchten Sie alle Aktivitäten in Dubai entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Wat anderen zeggen over Dubai

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 2.374 beoordelingen

Prachtige ervaring. Zeker een aanrader als je de wereld onder water beter wil leren kennen. Dieren liefhebbers zullen dit nog meer geweldig vinden wanneer je tijdens de rondleiding hoort hoe goed er aan de vissen is gedacht

skip the line werkt niet. dit schrijven alle mensen. je moet je electronische tivket omwisselen voor papieren ticket. dus in de rij staan.en dan kan je gewoon de tickets bij de balie kooen. voor de rest de moeite waard.

Mooi om te zien, prachtige vissen en andere dieren, goed verzorgd

Skip the line klopte niet! Gewoon in de rij staan met online ticket. Zou al eerder doorgegeven zijn aan get your guide. Glazen bodem boot viel iets tegen en extra dingen ook die je onder Explorer zou verwachten.

Zo mooi! Zelden zag ik zo een goed onderhouden aquarium. Je ziet dieren die je nergens anders kan zien. De otter experience is een aanrader! De andere wellicht ook, maar deze hebben we niet gedaan.

Ongelooflijk, wat je ziet en kunt meemaken!

Een aquarium in een winkelcentrum, een onderwater Zoo die je nergens ziet. Een krokodil van 1500kg en een rondleiding over de voeding en plaatsen in het aquarium. Zeer de moeite waard!