Toegangsticket

LEGOLAND® Dubai toegangskaart voor 1 park

Activiteitenaanbieder: Dubai Parks and Resorts

LEGOLAND® Dubai toegangskaart voor 1 park

Activiteitenaanbieder: Dubai Parks and Resorts
Bespaar tot 10%

Vanaf € 92,87 € 83,58 per persoon

Zie hoe LEGO®-steentjes tot leven komen bij LEGOLAND® Dubai. Breng de dag door in het ultieme pretpark voor families met kinderen van tussen de 2 en de 12 jaar oud.  

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Kies uit meer dan 40 door LEGO® geïnspireerde attracties en voorstellingen
 • Geniet van een mengeling van binnen- en buitenattracties
 • Zie duizenden LEGO®-bouwwerken die gemaakt zijn van meer dan 60 miljoen LEGO®-steentjes
Volledige beschrijving
Beleef 40 attracties, voorstellingen en bouwwerken met je dagkaart voor LEGOLAND® Dubai. Het park bevat 15.000 LEGO-bouwwerken die gemaakt zijn van meer dan 60 miljoen LEGO-steentjes, 6 themagebieden, een mengeling van binnen- en buitenattracties en heeft voor de hele familie iets te bieden. Begin bij de LEGO®- fabriek om te zien hoe LEGO®- steentjes gemaakt worden, en krijg je eigen LEGO®- steentje als souvenir. Bezoek de Big Shop, de winkel met het grootste aanbod aan LEGO®- speelgoed van het Midden-Oosten! Breng je vaardigheden in de praktijk en word onderdeel van de bemanning bij de Sea Port. Verdien een officieel LEGOLAND®- rijbewijs bij de Driving School. Dubai Parks and Resorts liggen aan de Sheikh Zayed Road, ongeveer 25 minuten vanaf Dubai Marina.
Inbegrepen
 • Toegang tot LEGOLAND® Dubai
 • Eten en drinken
Niet geschikt voor
 • Zwangere vrouwen
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Je moet afstand houden in de voertuigen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Je temperatuur wordt verplicht gecontroleerd

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

LEGOLAND® Dubai bij Dubai Parks & Resorts

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Paspoort of identiteitskaart
 • Rijbewijs
 • Comfortabele schoenen

Goed om te weten

 •  Ervaar Halloween bij LEGOLAND Dubai van 16 oktober - 2 november 2019. Zondag tot en met woensdag: van 10:00 tot 18:00 uur, en donderdag tot en met zaterdag: van 11:00 tot 21:00 uur.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,1 /5

gebaseerd op 173 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  3,6/5
 • dienstverlening
  4,4/5
 • organisatie
  4,3/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Dit zijn een aantal verschillende onderdelen, dus zorg ervoor dat je een kaartje voor minimaal 2 krijgt als je vroeg binnenkomt. We brachten een plezierige middag door in het themapark Lego-land, er zijn tal van attracties en de wachttijd is acceptabel. Ik zou het ten zeerste aanbevelen om dicht bij de openingstijd te komen, want er zijn veel opties en je moet eerst de tickets ophalen.

Verder lezen

3 januari 2020

Geen goed begin.

Ik kocht drie kaartjes online als kerstgeschenken voor mijn dochter, schoonzoon en vijfjarige kleinzoon. Bij aankomst stonden ze in de ene rij in de rij om te horen dat ze naar een andere rij moesten. Toen ze de ingang bereikten, werd hen om een ID gevraagd om de kaartaankoop te bevestigen. Als bezoekers hadden ze er geen. Hoe belachelijk om toeristen om een identiteitsbewijs te vragen om de aankoop van een kaartje te bewijzen. Nee, ze hebben GEEN paspoorten bij zich op dagjes uit. Ze vroegen om een manager. Terwijl hij werd gebeld, vond mijn dochter gelukkig een kopie van mijn identiteitsbewijs die nodig was voor een andere showinzending - die duidelijk was gevraagd toen ik deze boekte. Maak duidelijk dat bezoekers dergelijk papierwerk nodig hebben. Ze hebben een fantastische dag gehad.

Verder lezen

1 januari 2019

Een prachtige dag met zowel buiten als binnen attracties

We namen onze 2 -jarige mee naar Lego Land Dubai en hadden een prachtige dag. Het was extreem warm (ongeveer 38/40 graden) en de binnenkant attracties zoals de mini-wereld en onderzeeër rit waren een welkome ontsnapping uit de hitte. Het park was leeg waardoor het erg gemakkelijk was om rond te rijden en de ritten geen wachtrijen hadden. Onze dochter is lang voor haar leeftijd, maar op 85 cm beperkte het haar tot een handvol ritten (onderzeeër / bootschool / duplo-trein), veel ritten waren vanaf 90cm, met velen vanaf 105 cm. Zeer vriendelijk personeel en een goed aangelegd en ontworpen park. Zal zeker weer gaan wanneer ze een beetje groter is.

Verder lezen

5 juni 2018

Product ID: 118771