Dubai
Luxe

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Dubai

Want to discover all there is to do in Dubai? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Dubai

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 7.333 beoordelingen

Wij hadden savonds laat geboekt voor de volgende dag. Er stond geen tijd aan gegegeven, dus heb ik met een medewerker van get your guide contact gehad. Die vertelde mij dat de aangegeven tijden allemaal beschikbaar was, als ik maar een halfuur van te voren er was. Volgende ochtend word ik gebeld door de vereniging die vroeg waar ik bleef. Ik zei dat ik wat later zou komen, omdat ik geen tijd had afgesproken. Ze zei dat ze mijn een email had gestuurd met de verwachtte tijd. En inderdaad dat hadden zij ook gedaan, maar de email was verstuurd om 05:30 s ochtends. Ik heb verteld dat ik sliep en dat niet heb gezien, wij zouden het niet redden. Uiteindelijk kon ze toch een plekje later krijgen en was het allemaal goed gekomen.

We had a lovely private boat tour with our family, clean boat, nice captain showing us Dubai Marina, Atlantis, Burj al Arab and other interesting sites on the outer ring of the Palm. Captain also very helpful in making group photo's.

je wordt opgehaald door een prive chauffeur en naar de helikopterplatform gebracht. Daar krijg je een duidelijke uitleg. het is een geweldige ervaring die je als je er bent, mee gemaakt moet hebben!!!

Het was fantastisch. De guide is heel goed. Hij kan op een goede manier uitleggen. Hij geeft de tijd en hij houdt rekening met de verschillende culturen (Turkse, Marokkaanse en Oostenrijk)

We hebben een fantastische dag gehad. De gids was heel open en vriendelijk en vertelde veel wetenswaardigheden over Dubai en AbuDhabi.