Dubai
Nachttours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Dubai: altri luoghi da visitare

Vuoi scoprire tutte le attività disponibili a Dubai? Clicca qui per la lista completa.

Wat anderen zeggen over Dubai

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 19.455 beoordelingen

Een hele leuke tour en mooie ervaring. We werden op tijd opgehaald door Mojim, een hele goede gids die veel te vertellen had. We kregen goede uitleg over de tour en kregen daarnaast ook nog leuke tips voor Dubai zelf! Zeker een aanrader, vooral als je zo'n goede gids hebt. Het eten op het kamp was lekker en goed georganiseerd, tijdens het eten kunnen genieten van leuke shows. Let wel op dat als je in de wintermaanden gaat dat je genoeg kleren mee hebt want 's avonds is het koud!

Het was super leuk alles is perfect geregeld. Het was wel opzoeken waar we misten vertrekken, stond niet echt duidelijk op de kaart. Maar service en personeel waren super aardig en behulpzaam. Eten was goed alles was onbeperkt. We hadden zelfs een VIP tafel. Onvergetelijke ervaring.

leuk om alles te beleven vanop de boot, er staat een uur op de voucher maar blijkbaar speelt dit geen rol, jammer dat we dat niet wisten want we hebben ons echt gehaast om op tijd te zijn

Wat een ervaring. Onze chofeur was voortreffelijk. Bijzonder aardig. Ik miste wel de sterrenhemel. Een mooi onderdeel bij woestijn reizen...

Fantastische boottocht gehad...door stormweer hebben we Atlantis the Palm niet gehaald maar ondanks dat was het ongelooflijk leuk!