Dubai Deltavliegen

Dubai Deltavliegen: Onze meest aanbevolen

Dubai: parasailing-ervaring met uitzicht op Burj Al Arab

1. Dubai: parasailing-ervaring met uitzicht op Burj Al Arab

Geniet van een geweldige ervaring, een mix van adrenaline en sightseeing, solo of in duo. Je vliegt 100 meter vanaf het water voor een parasailing-rit van 10 minuten naast de Burj Al Arab, genietend van een schilderachtig uitzicht op dit embleem van Dubai en van de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld. U komt bij ons in onze jachthaven gelegen naast de Burj Al Arab. Onze gastmanager stelt u de kapitein en zijn helper voor en dan stapt u in de boot. Er vliegen maximaal 4 groepen in dezelfde sessie, elke sessie duurt maximaal 1 uur en de vliegtijd is 10 minuten. U krijgt een briefing en vervolgens verlaat de boot de jachthaven en vaart 5 minuten om op zijn plaats te zijn. Eenmaal klaar roept de helper de eerste groep en maakt ze klaar om te vliegen. Onze boot is speciaal ontworpen om te parasailen met de motor binnen en niet buiten en een specifiek gebied om op te stijgen en te landen op de boot. Tijdens de sessie ga je op geen enkel moment het water in. Maar je kunt een beetje nat worden van de boottocht. Zodra iedereen zijn parasailervaring heeft gehad, komen we terug naar de jachthaven? We hebben opties voor foto's en video met speciaal materiaal met een GoPro om foto's te maken tijdens de tour.

Dubai: 1-uur durend jetski-avontuur

2. Dubai: 1-uur durend jetski-avontuur

Race over de Perzische Golf op een jetski Bekijk de iconische jachten en gebouwen van de jachthaven van Dubai vanuit een uniek perspectief Ontmoet je gids voor instructies over hoe je met een jetski rijdt. Bekijk de Burj Al Arab van dichtbij Vaar door de jachthaven van Dubai en de Jumeirah Beach Residences Bewonder vervolgens de indrukwekkende gebouwen van Dubai Marina terwijl je langs iconische bezienswaardigheden rijdt, zoals de Burj Al Arab en de supergrote jachten van Palm Jumeirah. Bekijk de torenhoge Burj Khalifa en Downtown Dubai vanuit een ander oogpunt. Bewonder het eiland en het privéjacht van de sjeik. Geniet van een korte pauze op een strand op Palm Jumeirah voor wat vrije tijd om foto's te maken van de skyline van de jachthaven van Dubai. Bewonder enkele andere bezienswaardigheden en architectuur van de stad, zoals het Westin Hotel, Barasti Beach en Jumeirah Beach Residence.

Dubai: parasailing avontuur en boottocht bij JBR-strand

3. Dubai: parasailing avontuur en boottocht bij JBR-strand

Probeer eens iets anders tijdens je verbljf in Dubai en bekijk de stad van bovenaf tijdens het parasailen met maximaal 3 vrienden. Vlieg door de lucht terwijl je achter een boot hangt en bevestigd bent aan een speciaal daarvoor ontworpen vleugeldoek, ook wel parasail genoemd. Je wordt getrokken door een gloednieuwe boot met fantastisch muzieksysteem en maakt gebruik van alle benodigde uitrustingen, waaronder een veiligheidsuitrusting. Laat je op hoge snelheid meetrekken boven het water. Het harnas waarmee de parasail aan de boot is bevestigd is sterk genoeg om 2 of 3 mensen tegelijkertijd te laten parasailen. Ga tot 150 meter hoogte voor een fantastisch uitzicht op de stad, zoals de Dubai Marina, de luxe woningen aan het water, de gebouwen bij Jumeirah Beach Residence en zelfs de iconische Burj al Arab.

Dubai: parasailen bij Jumeirah Beach Residence

4. Dubai: parasailen bij Jumeirah Beach Residence

Wees getuige van de unieke skyline van Dubai die over de stranden van de Jumeirah Beach Residence vliegt. Rijd alleen of zij aan zij met een vriend terwijl je geniet van het uitzicht op de Dubai Marina en Palm Island in de verte. Je ervaring begint met een korte boottocht. De instructeur zal een korte veiligheidsbriefing met de groep doornemen en de handgebaren tonen die worden gebruikt om eenmaal in de lucht te communiceren. Maak vervolgens uw reddingsvest vast en maak u klaar om te vliegen. De parasail is verbonden met een lier, die langzaam door de bemanning wordt losgelaten. Stijg op tot een hoogte van ongeveer 150 meter en laat je betoveren door het adembenemende uitzicht op Dubai. Na 8 - 10 minuten vliegtijd keert u terug naar de boot.

  • Wateractiviteiten

Veelgestelde vragen over Dubai

Welke topattracties zijn een must-see in Dubai?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Dubai?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Abu Dhabi

Sitemap Dubai

Wil je alle activiteiten in Dubai ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Dubai

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 151 beoordelingen

Geweldig, het was erg leuk op 175m in de lucht!!! Nieuwe boot, goede muziek, hoogwaardige apparatuur, geweldige service, aardige en gekoelde bemanning, spreekt perfect Engels, je voelt je veilig en in goede handen. Niet meteen gevonden omdat er ook andere boten waren en daarom wat laat waren, maar het was niet stressvol, ze wachtten op ons en kregen eerst water. Tijdens het vliegen mocht je een zonnebril en een camera meenemen. Veel dank aan Akash en Shaji ;)

Leuke rit van een uur, de jets zijn krachtig genoeg om plezier te hebben, de gids maakt foto's en video's dus we vertrekken met mooie herinneringen.

Super ontvangst met een zeer serieuze gids en veel humor. Ik raad het aan. Veel succes en blijf zo aardig. (Familie van 4 vanaf 9 uur)

Schitterende ochtend met een zeer aangenaam en zeer professioneel team! We raden aan en we zullen het team nogmaals bedanken.

Goede jetski's, goede gids en ervaring om nooit te vergeten