Dubai
Quad- & atv-tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Dubai Quad- & atv-tours: Onze meest aanbevolen

Dubai: woestijnsafari, quad, kameelrit en zandboarden

1. Dubai: woestijnsafari, quad, kameelrit en zandboarden

Ontsnap aan de drukte van Dubai en ervaar de rust in de woestijn. Profiteer van de ophaalservice vanaf je hotel en laat je naar de wildernis brengen in een 4x4-voertuig. Geef toe aan je gevoel voor avontuur, of je nu reist met je gezin, als stel of alleen. Kies tussen de groeps- of privéoptie en geniet van de legendarische Arabische gastvrijheid. Je reist naar het afgelegen woestijngebied van Lehbab, ongeveer 50 kilometer vanaf het centrum van Dubai. Hier kun je het zijdeachtige rode zand en de torenhoge duinen bewonderen, die een prachtig uitzicht geven over het omringende landschap. Wanneer je aankomt in Lehbab neem je een korte pauze, terwijl de bestuurder de banden iets leeg laat lopen om beter grip te krijgen op het zand. Spring op een kameel om een korte rit te maken. Of maak eventueel een ritje met een quad (hiervoor geldt een leeftijdsbeperking). Raas de woestijn in aan boord van een 4x4 Land Cruiser; houd je hoed goed vast wanneer het voertuig over de duinen raast! Je gaat dieper de woestijn in om te genieten van het beste uitzicht en komt op adem op de hoogste duin in de omgeving. Probeer eens te zandboarden of ontspan en fotografeer het spectaculaire uitzicht. Laat je na je avontuur in de woestijn terugbrengen naar je hotel.

...
Dubai: quadsafari in woestijn, kameelrit, sandboarding & BBQ

2. Dubai: quadsafari in woestijn, kameelrit, sandboarding & BBQ

Begin je excursie wanneer je bij je hotel of gekozen locatie in Dubai wordt opgehaald door de gids, per comfortabel, van airco voorzien voertuig. Vertrek samen naar de ongelooflijke Lahbab-woestijn, waar je de spanning kunt proeven van een woestijn-avontuur, en de schoonheid van de Bedoeïenen-cultuur. Bij aankomst in de woestijn kun je genieten van een korte pauze. Fris jezelf op en gebruik indien nodig het toilet. Begin dan je quad-avontuur. Luister naar de veiligheidsinstructies van je gids over quad-rijden, onder andere over hoe je je helm draagt. Trek dan je veiligheidsuitrusting aan, spring op de quad, en kickstart je 1 uur durende quadrit. Voel de spanning en adrenaline terwijl je door het zand stuift en de rode duinen bestijgt. Volg de instructies op van je leider, en overwin de rode duinen tijdens deze geweldige quad-ervaring. Aan de top van de duinen pauzeer je je quad-rit om te ontspannen, en de schoonheid van het woestijnlandschap in te ademen. Later kun je sandboarding proberen. Bind het board aan je schoenen en glijd de duinen af. Weest niet bang om van je board te vallen; het is alsof je landt in een zee van zijde. Vergeet niet, terwijl je geniet van de sport, om wat foto's te maken van je leuke avontuur en de verstilde woestijn. Dan rijd je terug naar je startpunt, en ga je door naar het prachtige Al Khayma-woestijnkamp. Bij aankomst bij het kamp word je verwelkomd met de traditionele Arabische koffie, zoetigheden, en dadels. Vervolgens ontmoet je je vriendelijke kameel, en geniet je van een rit in de woestijn, terwijl je de schoonheid van de duinen bewondert. Keer terug naar het kamp voor wat traditionele activiteiten zoals poseren met de valk, henna-tatoeages, en shisha-roken. Tot slot betreden de artiesten het podium en kun je genieten van een tanoura-show en buikdans-voorstelling, terwijl je een heerlijke BBQ-maaltijd nuttigt. Wanneer je woestijnavontuur in de rode duinen ten einde komt, brengt je gids je terug naar je hotel of een door jou gekozen locatie in Dubai.

...
Dubai: woestijnsafari, quads, kamelenrit & Al Khayma-kamp

3. Dubai: woestijnsafari, quads, kamelenrit & Al Khayma-kamp

Je wordt door je gids bij je hotel of een andere locatie opgehaald.Vervolgens rijd je naar de woestijn van Dubai en na een korte pauze kun je de spannende dune bashing-sessie meemaken met onze getrainde chauffeurs.Daarna kun je proberen te sandboarding en fantastische foto's te maken. Hierna reis je naar het Al Khayma-kamp voor een kamelenrit en drankjes.Deelnemers van de 7 uur durende tour genieten vervolgens van enkele entertaintmentshows en een heerlijk barbecuediner in het kamp.Wanneer de tour op zijn eind loopt, wordt je weer terug naar je accommodatie gebracht.

...
Dubai: avondtour door de woestijn met quad en BBQ-diner

4. Dubai: avondtour door de woestijn met quad en BBQ-diner

Maak een opwindende rit op een quad door de woestijn van Dubai en verken het spectaculaire landschap. Bezoek daarna een bedoeïense nederzetting voor een diner en entertainment. Na een veiligheidstraining stap je op de quad en volg je de gids door het uitdagende heuvellandschap. Bij zonsondergang ga je richting het bedoeïenendorp. Ga rustig zitten en ontspan met een shisha. Vervolgens smul je van een maaltijd met gegrild vlees, verse salades en lokale zoetigheden. Zie typisch Midden-Oosterse opvoeringen van buikdansen en tanoura.

...
Woestijnsafari Rode Duinen, quad, sandboarden & kamelenrit

5. Woestijnsafari Rode Duinen, quad, sandboarden & kamelenrit

Ontsnap aan de drukte van Dubai en ervaar de ochtendrust in de woestijn. Profiteer van de ophaalservice bij je hotel en laat je naar de wildernis brengen in een 4x4-voertuig. Geef toe aan je gevoel voor avontuur, of je nu reist met je gezin, als stel of alleen. Kies tussen de gedeelde of privéoptie en geniet van de legendarische gastvrijheid. Je reist naar het afgelegen woestijngebied van Lahbab, ongeveer 50 kilometer vanaf het centrum van Dubai. Hier kun je het zijdeachtige rode zand en de torenhoge duinen bewonderen, die een prachtig uitzicht geven over het omringende landschap.  Wanneer je aankomt in Lahbab neem je een korte pauze, terwijl de bestuurder de banden iets leeg laat lopen om beter grip te krijgen op het zand. Spring op de rug van een kameel voor mooie foto's of rijd er onder begeleiding een paar minuten op rond. Of maak eventueel een ritje op een quad (leeftijdsgebonden). Daarna raas je de woestijn in met een 4x4 Land Cruiser: houd je hoed goed vast wanneer het voertuig over de duinen raast!  Je gaat dieper de woestijn in om te genieten van het beste uitzicht en komt op adem op de hoogste duin van de omgeving. Probeer eens te zandboarden of ontspan en neem foto's van het spectaculaire uitzicht.  Laat je na je avontuur in de woestijn terugbrengen naar je hotel.

...
Dubai: woestijnavontuur van een halve dag met quadrijden

6. Dubai: woestijnavontuur van een halve dag met quadrijden

Stap nadat je van je hotel wordt opgehaald in een 4x4-voertuig het zuidoosten van het stadscentrum naar de woestijn. Bewonder op een heldere dag het Hajjar-gebergte. Na een rit van 1 uur stopt je voor je spannende woestijnactiviteiten. Voordat je je quad-avontuur begint, luister je naar je gids, want hij geeft een volledige instructie over de veiligheid. Geniet vervolgens van een spannende 30 minuten durende zelfbestuurde rit over de hoge zandduinen. Bezoek een kamelenboerderij en zie babykamelen bij de fokkerij. Probeer vervolgens zandborden over de woestijnduinen. Net als bij snowboarden krijg je bij deze activiteit een adrenalinekick en test je je evenwichtsvaardigheden terwijl je nieuwe trucs en bochten probeert.

...
Dubai: ochtendwoestijnsafari met sandboarding & kamelenrit

7. Dubai: ochtendwoestijnsafari met sandboarding & kamelenrit

Nadat je bij je hotel bent opgehaald in een 4x4 Land Cruiser, ga je samen met je lokale gids naar de woestijn, slechts 45 minuten rijden vanuit Dubai. Je krijgt ongeveer 20 minuten om te ontspannen totdat de Lahbabwoestijn bereikt is. Voor de avontuurlijke reizigers is er de mogelijkheid om op een quad te rijden, wat een optionele activiteit is.  Zodra je 4x4-voertuig klaar is, ga je voor 30-45 minuten de woestijn in voor het dune-bashing. Voel de adrenaline wanneer de Land Cruiser door de hoge rode duinen sjeest. Sta versteld hoe het voertuig de onmogelijk steile hellingen en het oneffen terrein van het zand aankan.  Verrijk je woestijnavontuur met een optionele rit op een quad. Selecteer deze activiteit als extra bij het afrekenen en kies een quad voor jezelf of om te delen met een van je medereizigers. Na het dune-bashing kun je sandboarding proberen, of gewoon genieten van het landschap om je heen. Zorg ervoor dat je tal van foto's van het woestijnlandschap maakt.  De volgende stop is het Al Khayma-kamp, waar je wordt verwelkomd met traditionele Arabische koffie, zoetigheden en dadels. Ga vervolgens naar een kamelenboerderij en ontdek hoe deze dieren een belangrijk onderdeel van de traditionele bedoeïenencultuur zijn. Na een korte rit op een kameel word je weer teruggebracht naar je hotel in Dubai.

...
Dubai: avontuurlijke quadsafari, kamelenrit en sandboarding

8. Dubai: avontuurlijke quadsafari, kamelenrit en sandboarding

In de ochtend word je opgehaald in Dubai en in een comfortabel voertuig naar de woestijn gebracht. Bij aankomst krijg je een veiligheidsinstructie en een briefing over het rijden op de quad. Vervolgens raas je 45 minuten door de woestijnduinen. Het volgende avontuur: sandboarden. Als op een snowboard glijd je over de zandheuvels heen om de omgeving op een geheel nieuwe manier te bekijken. Daarna is het tijd om het traditionele leven van de bedoeïenen in te duiken met een rit op een kameel. Hierna word je teruggebracht naar Dubai.

...
Dubai: duinbuggy en BBQ-woestijnavontuur in de avond

9. Dubai: duinbuggy en BBQ-woestijnavontuur in de avond

Een buggysafari biedt een nieuwe dimensie aan het offroad gaan. Je rijdt op een van de 2-zits-duinbuggy's en gaat op weg naar dit unieke avontuur in de woestijn van Dubai. Verken de majestueuze zandduinen van de regio, klim over pieken en valleien en geniet van het prachtige landschap. Je gids laat je de beste routes zien en zorgt ervoor dat je in een tempo rijdt dat bij je past. Als je je een beetje moe voelt, pauzeer dan even om bij te komen met een drankje voordat je weer de zandduinen op gaat. Voor je comfort en veiligheid is elke buggy uitgerust met een rolkooi, kuipstoelen en een volledig veiligheidsharnas. Je kunt dit avontuur alleen of met een tweede persoon ervaren. Als het buggyavontuur voorbij is, staan de 4x4-voertuigen op je te wachten om je naar het bedoeïenenkamp in het midden van de woestijn te brengen voor live-entertainment en een BBQ-buffetdiner.

...
Dubai: Rode Duin-safari met quad bike, sandboard & kamelen

10. Dubai: Rode Duin-safari met quad bike, sandboard & kamelen

Je wordt eerst opgehaald bij je hotel in een 4x4 en rijdt vervolgens naar de verafgelegen Lahbah-woestijn waar het avontuur op je wacht. Onderweg krijg je tips en aanbevelingen van je chauffeur voor je verblijf in Dubai en kun je genieten van het adembenemende uitzicht op de zachte rode zandduinen. Bij aankomst in de woestijn kun je een ontspannende rit op een kameel door de duinen maken of rijden op een quad terwijl je chauffeur de lucht uit de banden laat voor de rit die komen gaat. Als de banden klaar zijn, ga je terug de 4x4 in en kan het plezier beginnen terwijl je van een duin naar de andere zoeft. Voel de adrenaline door je lijf gieren terwijl je door de duinen zoeft en geniet onderweg van het geweldige uitzicht over de woestijn. Halverwege pauzeer je om foto's te maken van het landschappen en kun je proberen te zandboarden. Nadat je foto's gemaakt hebt, heb je wellicht honger gekregen en ga je terug richting Marina Beach Dubai. Je wordt afgezet bij een privé-strandclub met zwembad, waar je een fantastisch uitzicht hebt op de Arabische Golf, de Burj Al Arab en de skyline van het centrum. Ontspan in een levendige, leuke omgeving. Je krijgt een gratis welkomstdrankje en kunt een idyllische locatie uitzoeken om te genieten van een welverdiend rustmomentje op het witte zandstrand.

...

Sitemap Dubai

Wil je alle activiteiten in Dubai ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Dubai

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 4.840 beoordelingen

What a Trip! Oké, a few yells from me time to time.. but that is me. Our boys 17&18 were having a good time During Squad driving, the jeepsafari and dives intro the sand during sandbording. Thx very much to Zeyn, you drive and host as the best!

It was a really nice excursion. Ahmed is a nice guy and made us laugh, he also makes very beautiful pictures of us. Thankyou very much, definitely doing this excursion again when we visit Dubai next year !

Our guide Jabar is a fantastic person. He is very helpfull and give us an extra ordinary morning in the dessert! Thank You! With kind regards The Fam Ekinci

Hussain makes the best pictures, he’s not only a great guide but also makes everyone very comfortable and that makes us enjoy the ride even more.

The tour guide named Jabbar was very polite and took great care of us!