Dubai Quad- & atv-tours
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding
dubai woestijnsafari in de ochtend met sandboarden en kameelrijden

Dubai: woestijnsafari in de ochtend met sandboarden en kameelrijden

Duur: 4 uur
1 beoordeling
GetYourGuide Original
1

Bewonder spectaculaire landschappen en ervaar de sensatie van dune bashen en sandboarden tijdens deze ochtendwoestijn safari vanuit Dubai.

Populaire Quad- & atv-tours in Dubai

dubai premium rode duinen kameelsafari en barbecue in al khayma

Dubai: premium rode duinen, kameelsafari en barbecue in Al Khayma

Duur: 7 uur
GetYourGuide Original

Ontsnap aan Dubai voor een onvergetelijke woestijnsafari door rode zandduinen en geniet van een barbecuediner en traditionele woestijnactiviteiten in…

Bekijk alle Quad- & atv-tours in Dubai
Bekijk alle 357 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Dubai

Leuke korte kennismaking met de woestijn

Ophalen door chauffeur Abbas ging soepel door contact via whatsapp. Na zo’n drie kwartier rijden kwamen we aan bij de plek in de woestijn waar onze kinderen op de quads door het woestijnzand konden scheuren. Let op: quad rijden zit niet bij de prijs inbegrepen! Daarna scheurden we met de auto door de duinen. Daar zaten een paar zeer spannende momenten tussen! Kleine tip: neem een tabletje tegen reisziekte in als je snel wagenziek bent. We hebben verschillende mensen zien overgeven... Halverwege het rijden in de duinen was er een gelegenheid om foto’s te maken en het sandboarden uit te proberen. Tot slot nog een kort momentje op een kameel en weer terug naar Dubai. Kortom: een leuk uitstapje om kort kennis te maken met de woestijn!

Dubai: ochtendsafari met quads, sandboarden & kamelenrit Beoordeeld door Anoniem, 04/28/2019

Geweldige ervaring met veel activiteiten.

We werden stipt op tijd opgehaald door onze chauffeur die ons de hele safari begeleidde. Je kon merken dat hij veel ervaring had met het rijden over de zandduinen. Dat gaf een veilig gevoel. Hij heeft ook super leuke foto’s van ons gemaakt. In het kamp was het wel vrij massaal, Maar je hoefde eigenlijk nergens lang te wachten. Het was echt een unieke ervaring.

Premium Rode Duinensafari: kamelen en BBQ in Al Khayma Beoordeeld door Nancy, 04/02/2019

Het was een prachtige ervaring in een gevarieerd programma

De chauffeur was heel aardig en vertelde ons veel over Dubai. De hele dag was echt super inclusief het heel lekkere eten. We zijn ook nog zelf met de kinderen naar een quat duinbaan geweest. Moest je wel zelf nog voor betalen. Maar mijn kinderen van 9 en 12 vonden het prachtig.

Premium Rode Duinensafari: kamelen en BBQ in Al Khayma Beoordeeld door Angelo, 03/11/2019

Een fantastische tour met een super behulpzame gids Mansoor.

Van begon tot het einde werden wij super goed begeleid. Mansoor vertelde heel veel en begeleidde alle activiteiten super goed. Wij hebben heel erg genoten. Deze tour is echt een aanrader. Met name als je ook de overnachting erbij boekt.

Onvergetelijke ervaring voor het hele gezin

Met twee kamelen een stukje rijden is leuk, sandboarding is goed voor de foto’s, quadrijden is fantastisch om te doen maar Dunebashing is waanzinnig gaaf! Dus daar zijn die 4x4s met 420 pk voor! Onze gids Siyyad is een toppertje.