Dubai Rolstoeltoegankelijk
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Populaire Rolstoeltoegankelijk in Dubai

Bekijk alle Rolstoeltoegankelijk in Dubai
Bekijk alle 340 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Dubai

Schitterend om Dubai vanaf deze hoogte te zien en de verschillen tussen de woestijn en de bebouwing duidelijk te kunnen waarnemen. Gelukkig was het weer goed en konden we tot ver kijken. Op deze hoogte en met de vaak aanwezige heiige lucht moet je echt mooi helder weer hebben. We zagen vanaf deze hoogte de zon langzaam onder gaan en konden daardoor ook nog genieten van Dubai bij avond met de vele lichtjes. Echt een aanrader om Dubai eens van boven te bekijken.

Makkelijk om veel hoogtepunten te zien op relatief korte tijdspanne, soms iets langer onderweg afhankelijk van waar je hotel is /vertrekt, veel extras bij deluxe ticket.

Ik vond het een mooi ervaring, zeker waardig om te bezoeken. Aquarium was echt super, en een aanrader. De zwembaden en glijbanen waren super!

ga rond vijf uur naar boven. je ziet dan alles bij daglicht en een uur later wordt het donker wat ook weer prachtig is. Mooie ervaring.

deze activiteit was goed te doen. de plek zelf is op een afstand. Is wel ver lopen maar de moeite waard. Alles is duidelijk aangegeven.