Dubai
Boottochten & rondvaarten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Dubai

Want to discover all there is to do in Dubai? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Dubai

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 7.523 beoordelingen

We hadden de beste kapitein, die ons alle mooie plekken liet zien op het water. Ook medewerker Ali was super behulpzaam en aardig. Wij konden de locatie niet direct vinden, Ali had alle geduld om ons uit te leggen waar we moesten zijn en ons op te halen bij een andere locatie. Omdat wij te laat waren voor onze eerder geboekte activiteit mochten we deelnemen aan de volgende activiteit maar dan iets later, waardoor we wat vrije tijd hadden. Ali heeft ons begeleid naar een hele mooi strand in de buurt en wat eettentjes om onze tijd door te brengen. Top mensen.

Super leuk en fijn om in korte tijd veel van Dubai te zien. Wij deden dit op onze laatste dag en zagen toen nog alles wat we ‘gemist’ hadden! Als je dit op eigen houtje zou moeten doen, lukt dat qua tijd echt niet in een dag.

Geweldig!!!!! Zeer behulpzame personeelsleden, willen graag foto’s voor je maken. Je komt langs alle bezienswaardigheden en er wordt rustig gereden.

Fantastische boottocht gehad...door stormweer hebben we Atlantis the Palm niet gehaald maar ondanks dat was het ongelooflijk leuk!

Als je vooraan zit houd je dan goed vast en zet je schrap om goed nat te worden. Hele leuke activiteit over het algemeen!