Dubai Boottochten & rondvaarten
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Boottochten & rondvaarten in Dubai

Bekijk alle Boottochten & rondvaarten in Dubai
Bekijk alle 350 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Dubai

Informatief en aanrader om Dubai mee te beginnen!

De gids neemt je mee in de wandeling langs het oude historische gedeelte van de stad en vertelt ondertussen van alles over Dubai, de bevolking, de gewoonten, de economische ontwikkelen, de cultuur, het geloof en eigenlijk alles wat je maar wilt weten. Hij staat open voor alle vragen, ook die vanuit ons perspectief wat gevoelig lijken. Hij spreekt vrij en weet heel duidelijk weer te geven hoe vanuit verschillende perspectieven en achtergronden verschillen heel goed naast en met elkaar kunnen leven. Een leuke afwisseling is de boottocht over the Creek om vervolgens de Souk, drie stuks in totaal, te bezoeken. Informatie over kruiden, goud en Kashmir, maar vooral over wat je moet betalen is erg nuttig. Vervolgens geeft hij allerlei tips over dingen die je nog zou kunnen doen in Dubai. Mooie start van een bezoek aan Dubai!

Goede indruk gekregen van alle belangrijke bezienswaardigheden

Goede en zeer prettige reisleider, programma dagtour zeer gevarieerd en belangrijkste bezienswaardigheden gezien, oud en nieuw Dubai. Zeer nuttig en een aanrader, als je voor het eerst naar Dubai gaat. Enige nadeel was, dat er meerdere gasten opgehaald moesten worden van verschillende hotels, waardoor het programma later kon starten. In de tour zit geen lunch. Hierdoor had je halverwege wel trek, dus neem wat versnaperingen mee. 3x gratis fles water gehad van de gids.

Leuke ervaring maar plaatsen om te waren beperkt

Ze hadden beloofd om tot Burj El Arab te varen maar dit hebben ze jammer genoeg niet kunnen waarmaken! Zelfs tijdens de vaartocht werd het zelfs herhaald dat we tot Burj El Arab gingen varen maar dit heeft niet mogen zijn. Al bij al was het nog een leuke ervaring.

Dubai Marina: luxe jachtervaring met ontbijt of barbecue Beoordeeld door Anoniem, 13-06-2019

Top alleen de hamburgers kunne wat warmer

Top het was een leuke ervaring.en savonds is het erg mooi ivm alle verlichting.alleen de hamburgers kunne wat warmer zijn.maar het kan ook puur toeval zijn dat ze wat kouder waaren.want ze worde wel vers gebakken.

Dubai Marina: luxe jachtervaring met ontbijt of barbecue Beoordeeld door Anoniem, 05-07-2019

Super!! Mega leuke ervaring echt een aanrader!

Vriendelijk persoon, leuke gele boot. Tijd genoeg om foto’s ge maken bij bepaalde plekken. Ook maakt de kaptein foto’s van u met op de achtergrond bv de Burj al Arab als u dat wilt. Zou het zo weer over doen!