Dubai
Rondvluchten & helikoptertours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Alla saker att se i Dubai

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Dubai? Klicka här för en fullständig lista.

Wat anderen zeggen over Dubai

Het was onvergetelijk! Prachtig vogelperspectief! Kamelen, giraffen, gazellen, succulente plantages, alles is heel mooi! Hartelijk dank voor uw bedrijf! Speciale dank aan Ali voor zijn professionaliteit! De autorit was gemakkelijk en onmerkbaar. De vlucht was geweldig, heel mooie valk en kamelen! We hebben calorierijke en levendige foto's. Ontbijt was heerlijk. Ik wens uw bedrijf voorspoed en mooie momenten!

Geweldige geweldige geweldige ervaring 12 minuten lijkt misschien niet veel tijd om je welkom te heten, je krijgt aan het einde water en foto's aangeboden. De vlucht geeft het verbluffende uitzicht op de palmen en andere landmarkeringen, je hebt echt niet meer dan 12 minuten nodig. Dit is tenslotte een helikopter (Eurocopter)

Ik nam een taxi van het hotel naar het helikoptercentrum. Daar werd ik eerst geïnformeerd over alle veiligheidsmaatregelen. Alles was zeer goed gestructureerd. Ik zat vooraan naast de piloot. De vlucht over Dubai was het bekijken waard. Op mijn volgende vakantie in Dubai zal ik weer een helikopter boven Dubai boeken.

Geweldig evenement met een uitgebreid, zeer goed ontbijt in een woestijnkamp. De rit in de ballon was gewoon fantastisch.

Wat een super ervaring geweest. Het adres is even zoeken maar als je op tijd bent dan be je zeker op tijd.