Dubai
Rondvluchten & helikoptertours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Dubai Rondvluchten & helikoptertours: Onze meest aanbevolen

Dubai: helikoptertour met hoogtepunten van de stad

1. Dubai: helikoptertour met hoogtepunten van de stad

Je 12-minuten durende helikoptervlucht vertrekt vanaf de Dubai Police Academy - Helidubai Helipad en biedt je een panoramisch uitzicht over Palm Jumeirah en Atlantis terwijl je de achterkant van The Palm kruist. Je vliegt boven de glinsterende stranden van Dubai terwijl je je luchtreis voortzet en het 7-sterrenhotel Burj Al Arab bekijkt. Je bewondert architectonische meesterwerken die je alleen in Dubai vindt, zoals de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld, en de JW Marquis Marriot, het hoogste hotel ter wereld. Je hebt ook een prachtig uitzicht over het Dubai Canal en de indrukwekkende gebouwen aan de Business Bay. Dus, laat de logistiek aan iemand anders over en ontspan met een retourtransfer met airconditioning vanuit je hotel in Dubai door de optie 'met transfer' te selecteren.

Dubai: helikoptervlucht vanaf The Palm naar Burj Khalifa

2. Dubai: helikoptervlucht vanaf The Palm naar Burj Khalifa

Kijk uit over Dubai vanuit de lucht aan boord van een luxueuze helikopter. Je vertrekt vanaf de helipad bij Atlantis the Palm, en vliegt als een rockster 12, 15 of 25 minuten boven Dubai met het beste uitzicht. Vlieg  12 minuten van Atlantis The Palm naar Burj Khalifa en vlieg over Burj Al Arab en de kust van Dubai. Of kies de 15 minuten durende vlucht van Atlantis The Palm naar Burj Khalifa via Burj Al Arab, de Wereldeilanden bekeken vanuit de zuidpool, Port Rashid, Palm Jumeirah. Bekijk het allemaal tijdens de  25 minuten durende vlucht van Atlantis The Palm naar de oude Dubai Creek via de Burj Al Arab, de Wereldeilanden, Burj Khalifa, Union House, Port Rashid, terug naar het zuiden naar Ski Dubai, de Jebel Ali-paardenrenbaan, het nieuwe Dubai, Media City, Internet City, Dubai Marina, Jumeirah Lakes Towers, Emirates Livings en terug naar de Atlantis The Palm Helipad. Bewonder de typische gebouwen en magnifieke skyline van Dubai vanuit een uniek perspectief. Iedere helikopter heeft 6 zitplaatsen, waaronder 3 aan het raam die het beste uitzicht garanderen. 

Dubai: 22-minuten durende helikoptervlucht

3. Dubai: 22-minuten durende helikoptervlucht

Klim aan boord voor een spannende helikoptervlucht van de Dubai Police Academy en vlieg dan over de adembenemende wonderen van Dubai, inclusief Palm Jumeirah en het Atlantis the Palm Hotel. Je kijkt neer op de unieke eilandengroep van de Wereldeilanden. Je vliegt boven de stranden van Dubai en bekijkt de Burj al Arab vanuit een ander perspectief. Je bewondert 's werelds hoogste gebouw van hoog naarmate je dichter bij de Burj Khalifa komt. Je vliegt over het erfgoedgebied van Al Fahidi om de historische windmasten te zien. Je bezichtigt de kruidenbazaar van de oude souk en de monumenten van Dubai Creek. Je luistert naar commentaar van je livegids en stelt eventueel vragen.

Dubai: ballonvaart met kameelrit en ontbijt

4. Dubai: ballonvaart met kameelrit en ontbijt

Voel de sensatie van het zien van de zon opkomen boven de woestijn van Dubai terwijl je zweeft op een hoogte van 4000 voet tijdens deze ballonvaart vanuit Dubai. Word wakker met een warme koffie of thee in de ochtend voor uw vlucht. Geniet van het gemak van ophalen en wegbrengen bij uw accommodatie in Dubai. Leun achterover en ontspan tijdens de schilderachtige rit naar het basiskamp. Drink een lekker warme kop koffie of thee voordat je gaat vechten. Spring aan boord en ervaar de opwinding van het opstijgen. Bewonder het uitzicht op de zonsopgang van de uitgestrekte zandduinen en de bergen in de verte. Zweef door de lucht en zoek naar dieren in het wild zoals de Arabische oryx of de zandgazelle. Na de landing reis je naar een authentiek bedoeïenenkamp om je te vullen met een heerlijk ontbijt. Voel de spanning van een ritje op een kameel in de woestijn. Maak foto's met een prachtige valk om te delen met vrienden en familie thuis. Keer terug naar je accommodatie in Dubai aan het einde van de tour.

Dubai: helikoptervlucht over de Palm Jumeirah

5. Dubai: helikoptervlucht over de Palm Jumeirah

Maak je verblijf in Dubai gedenkwaardig met een helikoptervlucht van 17 minuten boven The Palm Jumeirah en geniet van een adembenemend uitzicht op de bezienswaardigheden van de stad. Stap aan boord van de helikopter bij de Politieacademie en zie onder je de schilderachtige schoonheid van de Burj Al Arab, het luxe hotel in de vorm van een zeil. De Burj Al Arab is het enige 7-sterrenhotel ter wereld. Kijk naar de luxe gebouwen op het palmvormige eiland Palm Jumeirah, waar het iconische Atlantis Hotel staat. Zie de Burj Khalifa en de Business Bay District van de stad van dichtbij. Geniet van een panoramisch uitzicht op enkele van Dubai's recordbrekende gebouwen, zoals het hoogste hotel ter wereld (JW Marriot), de Emirates Towers en de Dubai Mall ('s werelds grootste winkelcentrum). Keer terug naar de aarde met herinneringen die je een leven lang niet zult vergeten.

Dubai: ballonvaart

6. Dubai: ballonvaart

Beleef het avontuur van je leven tijdens een ballonvaart in Dubai. Begin met genieten van een gratis pre-flight koffie en thee voordat je aan boord van een heteluchtballon springt met een ervaren Engelssprekende gids. Bekijk van bovenaf de skyline van Dubai en de eindeloze woestijn, het Hajar-gebergte en heldergroene oases. Spot Arabische Oryx, gazellen en zwervende kamelen in hun natuurlijke habitat terwijl de zon opkomt boven de Arabische woestijn. Eenmaal terug op de grond, wordt u teruggebracht naar uw hotel.

Dubai: ballonvaart over de woestijn van Dubai

7. Dubai: ballonvaart over de woestijn van Dubai

Maak een zonsopgangtour door de woestijn van Dubai vanuit een heteluchtballon. Geniet van het gemak van ophalen en wegbrengen bij uw accommodatie in Dubai. Opfleuren met een kopje koffie of thee in de ochtend. Laat je ophalen bij je accommodatie in Dubai en leun achterover en ontspan tijdens de schilderachtige rit naar het lift-off-basiskamp. Drink een lekker warme kop koffie of thee voordat je gaat vechten. Spring aan boord en ervaar de opwinding van het opstijgen. Geniet van het uitzicht op de zonsopgang op de uitgestrekte zandduinen en bergen in de verte. Zweef door de lucht en zoek naar dieren in het wild zoals de Arabische oryx of de zandgazelle. Keer terug naar je accommodatie in Dubai aan het einde van de tour.

Dubai: luchtballon, kamelenrit & foto met valk

8. Dubai: luchtballon, kamelenrit & foto met valk

Je avontuur in de luchtballon begint vroeg in de ochtend, wanneer je wordt opgehaald bij je hotel en meegenomen naar de Marghamwoestijn voor een hapje en een briefing van de piloot. Vervolgens rijd je over de rode duinen van de woestijn bij Dubai naar de plek waar je zal opstijgen. Hier zie je hoe de luchtballon aan de grond wordt opgeblazen. Na het opstijgen zweef je boven de Arabische woestijn en beleef je de zonsopgang vanaf 1200 meter boven de grond. Geniet van adembenemend uitzicht op de Dubai Desert Conservation Reserve en de inheemse flora en fauna. Na het landen word je teruggebracht naar de  Marghamwoestijn om je op te frissen, op de foto te gaan met een valk en te smullen van een  ontbijtfubbet in Arabische stijl. Ten slotte word je weer  afgezet bij je hotel, waar de activiteit eindigt.

Dubai: schilderachtige helikoptertour

9. Dubai: schilderachtige helikoptertour

Vertrek vanaf het helikopterplatform van de Dubai Police Academy en stijg vervolgens op naar de Emirates Mall, de Jumeirah Lakes en Emirates Hills. Draai richting de jachthaven en zie de Ain Dubai, het grootste reuzenrad ter wereld. Ga landinwaarts naar het beroemde 7-sterren Burj Al Arab Hotel. Vlieg over Palm Jumeirah, Atlantis Hotel en The World Islands Arhipelagago. Bewonder bij het bereiken van de kustlijn van Jumeirah de prachtige Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld. Vlieg verder naar Port Rashid en ten slotte naar Dubai Creek, waar u de meest historische gebouwen van de stad naast moderne ontwikkelingen zult zien.

Dubai: ballonvaart met ATV, kameelrit en ontbijt

10. Dubai: ballonvaart met ATV, kameelrit en ontbijt

Vlieg over de woestijn van Dubai op 4000 voet boven de grond in een heteluchtballon. Maak je dan klaar voor een korte rit door de duinen in een vintage Land Rover naar een koninklijk toevluchtsoord in de woestijn. Eenmaal daar, proef je een gastronomisch ontbijt en ervaar je de woestijn op de meest originele manier, op een kameel. Klim in de mand en voordat je het weet, begin je vredig van de grond te zweven en de lucht in te gaan. Alle luchtballonmanden zijn voorzien van GoPro's zodat je de herinnering nog jaren vast kunt houden. Geniet van het panoramische uitzicht op de Arabische zon achter het Hajar-gebergte over de woestijnduinen. Probeer van bovenaf de Arabische oryx, gazellen of rondzwervende kamelen in de zandduinen te spotten. Vervolg je avontuur en verken de woestijn in Land Cruisers in beperkte oplage van museumkwaliteit. Trakteer uzelf vervolgens op een gastronomisch ontbijt dat wordt geserveerd in een koninklijke woestijnretraite. Voordat u terugkeert naar de stad, kunt u het kamp verkennen of ontspannen in de majlis, hun traditionele zitjes.

Veelgestelde vragen over Rondvluchten & helikoptertours in Dubai

Welke andere activiteiten dan Rondvluchten & helikoptertours zijn de moeite waard in Dubai?

Welke Rondvluchten & helikoptertours in Dubai nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Dubai

Wil je alle activiteiten in Dubai ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Dubai

Het was een prachtige ervaring. Je ziet heel dubai van boven en wordt ook allemaal Netjes uitgelegd. Ze zouden met dit warme weer wel water kunnen aanbieden.

Dit was echt FANTASTISCH! ik mocht naast de piloot zitten en heb enorm genoten van het prachtige uitzicht en de ervaring! ik zou het zo weer doen.

Alles makkelijk te vinden!!!! Goed georganiseerd. Maar je hoeft de dure foto's niet aan te laten staan!

Geweldig maar jammer een beetje kort naar mijn smaak, maar om het minstens één keer te doen?

Superleuk om te doen. Jammer dat het zo kort was. Mooi om de palm vanuit de lucht te zien.