Dubai
Safari's & wildlife-activiteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Dubai

Want to discover all there is to do in Dubai? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Dubai

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 28.462 beoordelingen

Faisal is een zeer bekwame gids. Quad was een nieuwe ervaring. Dune bashing was een rollercoaster, net met stunts op tv :-) Mijn favoriet was de valk! Henna tattoo inbegrepen. Waterpijp inbegrepen. BBQ diner was heerlijk. Het kamp is echt Arabisch! Verschillende shows van mevlana, danseressen en een vuurspuwer. Oh Ja, er zijn ook kamelen voor wie wil ( ritje op de rug ) Alle activiteiten zijn beschikbaar in het kamp, je kan er gebruik van maken wanneer je wil. Frisdrank, water, koffie en thee a volente. Dadels en Arabische kleding bij aankomst. Er zijn winkels. En een mini souk. En de wc echt Arabisch. Een magische avond Als je terug keert naar je verblijf, krijg je er een extra dune bashing bovenop in de ook je donkere :-) Als laatst kan je ook sand boarden: echt grappig!

We hadden een geweldige ervaring. Onze tourguide Abdul liet ons tijdig weten hoe laat hij ons zou ophalen via WhatsApp en kocht telkens water voor ons omdat we het te warm kregen. Hij is een goede chauffeur bij het rijden in de woestijn. Kortom, een geweldige ervaring!

Very nice trip. Tour guide was very nice and really compassionate. He took great care of us and helped with taking pictures en doing stuff. I would recommend everyone this tour with tour guide Rafeeq!!

Leuke tour, maar beperkt qua entertainment ivm overlijden sjeik. Leuk om door de woestijn te rijden met de quad. Chauffeur Shero vertelde een hoop interessante dingen over Dubai etc.

Hele fijne ervaring. Jetski was mijn eerste keer maar is prima gelopen met de juiste begeleiding van Naira Ook de safari met Bash. Alles was goed geregeld!