Dubai
Sightseeingtours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sightseeing in Dubai

Möchten Sie alle Aktivitäten in Dubai entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Wat anderen zeggen over Dubai

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 7.890 beoordelingen

Heel aangenaam, stipt opgepikt door onze chauffeur Mohammed. Daarna een korte kameelrit maar meer dan voldoende voor ons. De Safari door de woestijn was fantastisch, soms even schrikken maar we voelden ons in veilige handen van onze chauffeur. Er wordt dan gestopt om te sandborden. Onze chauffeur Mohammed nam ook ruim de tijd om toffe foto’s van ons te maken. Als laatste keken we nog naar de zonsondergang, het was een top ervaring!

We waren met sidiqe op pas gegaan het was mijn tweede keer dat ik voor deze ervaring via hem koos en ik zal het de volgende keer weer doen hij maakt de beleving super tof en laat je can elk moment genieten het is zeker een aanrader om hier te boeken!!!! Je zal geen spijt hèbben

Personeel is vriendelijk, service is goed. Klant is koning en dat merk je ook! Enig minpuntje is dat bepaalde heren dingen aan jou willen verkopen, maar goed in welk land heb je dat niet. Toch blijft dat vervelend voor mij.

Geweldige dag gehad met Nabeel! Was op tijd bij het hotel & heel geduldig. Ik was met een baby van 5 maanden maar het was zo geweldig. Alles was aan boord! Meest geweldige ervaring ooit. Top organisatie!!

Wij hadden een leuke dag! Quad rijden was erg leuk. Ali was een goed, vriendelijk en aardig persoon. Goed begeleid. De communicatie was goed. Heel flexibel. Thanks for the nice day