Dubai
Snorkelen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Dubai

Want to discover all there is to do in Dubai? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Dubai

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 334 beoordelingen

De locatie, de verzameling activiteiten en de arrangementen waren briljant. Alles verliep volgens schema. Dit was de eerste duikervaring voor mij en mijn kinderen (15, 12) en het was veel beter dan mijn verwachtingen. De kinderen hadden veel plezier, duiken en zwemmen. Mijn ervaring was persoonlijk teleurstellend omdat ik niet kon omgaan met drukvereffening die ernstige oorpijn veroorzaakte, maar ik geloof dat de oproep van de instructeur om de duik te verlaten de juiste was. De zee was absoluut schitterend, het weer was perfect en mijn teamgenoten waren vriendelijk. Over het geheel genomen een uitstekende ervaring en ik zou het opnieuw doen.

Dit is een uitstekende familie-ervaring. De pick-up was op tijd en goed gecoördineerd met andere pick-ups. De bemanning was geweldig, schone boot en uitrusting, schitterend snorkelwater en de barbecue was eenvoudig, fris en een absolute bonus voor deze geweldige ervaring. Ik raad het ten zeerste aan, maar het is een vroege start en omdat deelnemers klaar staan bij het ophalen, wordt de ervaring voor iedereen leuk, dus als je moeite hebt om de tijd bij te houden, zul je het de gastheer moeilijk maken.

Te doen. Verandering van omgeving: woestijn, bergen, zee Het Nemodiving-team is echt heel vriendelijk en attent. Ik heb paniekangst voor water en dankzij de monitoren die me met veel geduld omsingelden, kon ik snorkelen. Heel erg bedankt aan hen. De barbecue onder de tent was geweldig.

Absoluut geweldig. Het bewonderen van de vis in een prachtige omgeving, het was absoluut schitterend. De maaltijd was er in overvloed in een zeer aangename omgeving. Je hoeft gewoon niet zeeziek te zijn.

Dit is ons derde bezoek dit najaar. Het was de beste.