1. Verenigde Arabische Emiraten
  2. Dubai
  3. Aquaventure Waterpark

Dubai: ticket Atlantis Aquaventure & Lost Chambers Aquarium

Product ID: 130212
Bekijk gallery
Bespaar geld op de toegangsprijs met een combinatieticket voor 2 van de beste waterattracties in Dubai. Voel de adrenaline op de glijbanen in het Aquaventure Waterpark en bewonder de zeedieren van het Lost Chambers Aquarium.
Over dit ticket
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Geldig 1 dag
Directe bevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
  • Verken een wereld van opwinding in het bekendste waterpark van het Midden-Oosten
  • Bezoek het grootste aquarium van de VAE met meer dan 65.000 zeedieren
  • Kijk hoe de haaien en roggen worden gevoerd door marinespecialisten
  • Ontspan op het privéstrand exclusief voor Aquaventure-bezoekers
  • Laat je meevoeren door de golven bij de gloednieuwe Surf'd Up Wave Riders in Aquaventure
Volledige beschrijving
Ervaar de attracties en glijbanen in het Aquaventure Waterpark en  bekijk meer dan 65.000 zeedieren van dichtbij in het Lost Chambers Aquarium in het Atlantis The Palm Hotel op Palm Jumeirah, Dubai.

Sla de lange rijen voor het Aquaventure Waterpark over en ga dan van 's werelds eerste 'dubbele waterglijbaan in een waterglijbaan'. Verhoog je hartslag op 30 glijbanen en attracties, lach je een weg langs de langste Lazy River van Dubai en ontspan op 500 meter privéstrand. Ga het gevecht aan met de Koning van de Zee in de Tower of Poseidon of zwem door de donkere, kronkelende watertunnel Aquaconda. Pak een binnenband en vaar door een getijrivier of dompel je onder in de enorme golven van The Torrent.

Sta vervolgens oog in oog met meer dan 65.000 zeedieren bij het Lost Chambers Aquarium. Loop tussen de ruïnes van een verloren stad en neem een kijkje achter de schermen om te zien hoe het is om zeedierenexpert te zijn. Bekijk haaien en roggen van heel dichtbij en aai enkele van de meest exotische ongewervelde dieren ter wereld in de Touch Tank.
Inbegrepen
  • Onbeperkt toegang tot het Water Park, Aquarium en Surf's Up op een geselecteerde datum of ticket
  • Toegang tot haaienvoeren en Aquaventure Beach

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Wissel je voucher in bij de kassa van Aquaventure aan Atlantis the Palm, Crescent Road, Palm Jumeirah, Dubai. Ga naar de balie 'Pre-purchased Tickets' aan de rechterkant. Neem de monorail naar het station Atlantis Aquaventure of laat je door een taxi afzetten bij de ingang Avenues, die achter de ingang van de hotellobby ligt. Als je met je eigen voertuig komt, kun je je auto parkeren op parkeerterrein P19 (Asateer/Nasimi) voor de ingang van de hotellobby. Gebruik de gratis shuttlebus om naar de ingang Avenues te rijden.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Wat mee te brengen
  • Zwemkleding
Goed om te weten
• Let op: prijzen zijn afhankelijk van je lengte, niet van je leeftijd. Kindertarief: voor kinderen tot 1,20 meter of korter. Iedereen boven deze legte moeten een ticket voor volwassenen kopen (daarbij hebben ze toegang tot meer ritten)
• Je dient geschikte zwemkleding te dragen om de faciliteiten van Aquaventure en het strand te mogen gebruiken Strings, doorzichtige zwemkleding, ondergoed, jeans, loszittende kleding zoals abaya's of vergelijkbare kleding zijn niet toegestaan in het water Hoofddoeken zijn alleen toegestaan als ze goed zijn vastgemaakt, zonder loshangend materiaal
• Zelf eten en drinken meenemen naar het Aquaventure Waterpark is streng verboden Je wordt bij de ingang gevraagd om al het eten en drinken weg te gooien dat je bij je hebt
• De toegangsbewijzen zijn alleen geldig op dezelfde dag Je moet ze op dezelfde dag gebruiken
• Kluisjes kunnen tegen een kleine meerprijs worden gehuurd wanneer je het waterpark betreedt

Vanaf € 65,98 per persoon

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,3 / 5
gebaseerd op 1616 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,4/5
organisatie
4,4/5
prijs / kwaliteit
3,6/5
veiligheid
4,7/5

Georganiseerd door