7 Sages Chamber met touchscreen

Tickets voor The Lost Chambers Aquarium in Dubai

Product ID: 56680

Vanaf € 27 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
1 dag
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Ontdek een buitengewone wereld met 15.000 zeedieren
  • Maak een wandeling door de 10 prachtige Lost Chambers van Atlantis
  • Geniet van de interactieve aqua-theatershows
Overzicht
Volgens de legende verdween de stad Atlantis eeuwen geleden in zee. In Dubai kun je de Lost Chambers bezoeken, de mythe zelf ervaren en allerlei verschillende zeedieren bewonderen. Bekijk ook de Ambassador-lagune.
Wat te verwachten
Bezoek Dubai Lost Chambers Aquarium en ontdek de wondere wereld van 15.000 zeedieren en de ruïnes van een verloren stad.

Vandaag de dag alles wat overblijft van de stad van Atlantis zijn de opgenomen papieren van de Griekse filosoof Plato, natuurlijke menselijke nieuwsgierigheid, en natuurlijk The Lost Chambers in Dubai!

Een wandeling door de 10 spectaculaire kamers en aquarium tentoonstellingen geeft een uniek inzicht in de Atlantische geschiedenis en ontrafelt een aantal van de geheimen van deze lang verloren beschaving.

Expert marine docenten staan ​​klaar om informatie over Atlantis en het mariene leven, met inbegrip van delicate zeepaardjes, prachtige kwallen, en 's werelds grootste zoetwatervis, de Arapaima bieden.

U zult ook in staat zijn om de ambassadeur Lagoon, gelegen in het Hof van Poseidon bezoeken. Deze prachtige tentoonstelling in de open lucht is de grootste in de regio.

Het raam in deze mysterieuze onderwaterwereld is één van de meest iconische bezienswaardigheden van Dubai, waardoor je face-to-face met honderden inheemse soorten van de Arabische Golf. De tentoonstelling heeft ook ruines en kunstvoorwerpen uit het oude Atlantis.
Inbegrepen
  • Entreeticket voor Lost Chambers en Ambassador-lagune
Niet inbegrepen
  • Avontuurlijke activiteiten met zeedieren
Trefpunt

Lost Chambers Aquarium in Atlantis, The Palm, Dubai (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Het Aquarium is dagelijks geopend van 10.00 - 22.00 uur.

Plan je bezoek aan de Ambassador-lagune tijdens voedertijd. De vissen worden dagelijks gevoerd om 10.00 en 16.00 uur, behalve op woensdag en zondag. De tijden zijn onderhevig aan verandering, dus controleer het nieuwste schema vóór je bezoek.

Vanaf € 27 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (24 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Atlantis The Palm

Product ID: 56680