Dubai
Top 10

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Dubai

Want to discover all there is to do in Dubai? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Dubai

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 5.784 beoordelingen

Een hele leuke tour en mooie ervaring. We werden op tijd opgehaald door Mojim, een hele goede gids die veel te vertellen had. We kregen goede uitleg over de tour en kregen daarnaast ook nog leuke tips voor Dubai zelf! Zeker een aanrader, vooral als je zo'n goede gids hebt. Het eten op het kamp was lekker en goed georganiseerd, tijdens het eten kunnen genieten van leuke shows. Let wel op dat als je in de wintermaanden gaat dat je genoeg kleren mee hebt want 's avonds is het koud!

Het was een super ervaring. Super snelle speedboot over de golven. Genoeg tijd bij de bezienswaardigheden. Leuke en enthousiaste gids die veel wist te vertellen. Echt een aanrader! Wij hadden de tour genomen van 99 minuten.

Dit mag je niet missen. Waanzinnige excursie. We konden zelfs onverwachts kamelen rijden. Heeeeerlijk ontbijt. Wat een leuke gidsen. Vooral de Nederlandse gids ook! Neem wel een jasje mee! Tot 7 uur is het maar 16 graden.

ga rond vijf uur naar boven. je ziet dan alles bij daglicht en een uur later wordt het donker wat ook weer prachtig is. Mooie ervaring.

It was really a great experience! Good captain, excellent guide (Maximo) and a great tour.