Dubai Marina

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

5 manieren om de Dubai Marina te ervaren

In de Dubai Marina liggen de pleziertjes van het leven voor het oprapen. Bij voltooiing zal het de grootste kunstmatige haven ter wereld zijn. Zie hier wat er zoal te beleven is.

 • Winkelen

  1. Winkelen

  Door de Marina zijn verscheiden boetieks en luxe winkels verspreid, maar alle merken die je maar kunt bedenken vind je in de Dubai Marina Mall.

 • Het luxe leven

  2. Het luxe leven

  De Dubai Marina bestaat bij de gratie van onroerend goed. Hier zie je de duurste - en hoogste - hotels in de wereld.

 • Heerlijk eten

  3. Heerlijk eten

  Of je nu zin hebt in een filet mignon van topkwaliteit, vis op een cruiseschip, Indiaas of Italiaans - in de Dubai Marina zijn restaurants en café's voor elk smaakpalet.

 • Varen

  4. Varen

  Langs de kust van de Perzische Golf zijn verscheidene rondvaarten te maken. Alleen al het bekijken van de andere luxe jachten is het waard!

 • De torens bewonderen in het avondlicht

  5. De torens bewonderen in het avondlicht

  Aan de westzijde zie je het hoogste woongebouw ter wereld, de Princess Tower. Niet te missen in het glinsterende avondlicht!

Plan je bezoek

 • Hoe kom je er?

  Metro, bus of ferry

 • Bezoek Palm Jumeirah

  Pak de monorail vanaf de kust, en plots ben je op een kunstmatige archipel waar alle eilanden als palmblad zijn gevormd.

Goed om te weten

 • Wanneer bezoeken
  Openingstijden Dubai Marina Mall: zaterdag-woensdag 10:00-22:00; donderdag-vrijdag 10:00-00:00.
 • Toegangsprijzen
  Kijken is gratis, kopen is duurder...
 • Heb ik een gids nodig?
  Een tour door de Marina is geweldig - een rondvaart met diner ook!
 • Hoe kom ik er?
  Metro, bus of ferry
 • Extra tips
  Het heeft misschien wat weg van Las Vegas; de cultuur is heel anders! Kleed je bescheiden en bewaar liefdevolle uitingen voor binnenshuis.

Wat anderen zeggen over Dubai Marina

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 18.220 beoordelingen

Uitstekende mogelijkheid om Dubai in korte tijd van al zijn specifieke kanten te zien. Bijzonder is ook, dat het aquarium in de Duba Mall, de tour Dubai in de Marina (boottocht van 1 uur) en de Boottocht inner Jumeirah Palm bij de prijs in begrepen zaten. Er waren nog een aantal dingen gratis, maar daar ontbrak ons de tijd voor. Het inwisselen van de voucher ging prima.

Goede hop on busmaatschappij, rijden voldoende bussen rond zodat je niet lang hoeft te wachten. Vriendelijke mensen die je bijstaan bij alle vragen. Wij hadden de luxe tickets voor 5 dagen, zaten veel extra's bij, allemaal mooi maar de nighttour is geen aanrader, eerlijk gezegd was het zonde van de tijd. Maar de rest was top.

Makkelijk om veel hoogtepunten te zien op relatief korte tijdspanne, soms iets langer onderweg afhankelijk van waar je hotel is /vertrekt, veel extras bij deluxe ticket.

Hele fijne ervaring. Jetski was mijn eerste keer maar is prima gelopen met de juiste begeleiding van Naira Ook de safari met Bash. Alles was goed geregeld!

Fantastische boottocht gehad...door stormweer hebben we Atlantis the Palm niet gehaald maar ondanks dat was het ongelooflijk leuk!