Dagtrip naar Dubai Marina

Populair

Bekijk alle 340 tickets en tours

Meer activiteiten in Dubai Marina

Sitemap Dubai Marina

Wat anderen zeggen over Dubai Marina

Op 8 uur tijd een goede feeling van Dubai gekregen

Ophalen van deelnemers aan verschillende hotels duurde lang. Maar daarna op een snel drafje per busje met een Oekraïense gids (beheerde Engels voldoende goed): fotostops aan Nieuw Dubai en Burj Al Arab, Oud Dubai (souks in Deira, oversteek per abra naar Dubai Museum), Downtown Dubai met uitzicht vanaf 124ste verd. van Burj Khalifa. Vermits niemand naar zijn hotel teruggebracht wenste te worden kregen we de tickets voor bezoek aan Dubai Aquarium in Dubai Mall, namen we onze tijd om Dubai Fountains te bezoeken en namen daarna de metro naar Nieuw Dubai (Marina).

Magische tour van 8 uur met Burj Khalifa Experience Beoordeeld door Patrick, 12-02-2018

Wat een top activiteit! Ondanks dat er een kleine miscommunicatie was mbt de pick-up tijd, waren ze super flexibel en konden we uiteindelijk alleen met de topinstructeur Karim het water op zodat we niet lang hoeften te wachten. Duidelijke uitleg, lekker knallen op het water en mooie foto’s gemaakt.

Dubai JetSki: Burj al Arab, Burj Khalifa, Marina & Atlantis Beoordeeld door Sebastiaan, 27-02-2020

It was an incredible expirience with Karim. He was so helpfull and makes this activity such an amazing adventure for me. The pick up went also very good. AMAZING

Goed geregeld en alles was perfect verzorgt! De gids had veel aanvullende informatie. Wil je veel van Dubai zien, dan is dit beslist een aanrader!!

Magische tour van 8 uur met Burj Khalifa Experience Beoordeeld door Angelo, 30-10-2019