Dubai Marina Natuur & avontuur
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Natuur & avontuur in Dubai Marina

Bekijk alle Natuur & avontuur in Dubai Marina
Bekijk alle 340 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Dubai Marina

Wat een top activiteit! Ondanks dat er een kleine miscommunicatie was mbt de pick-up tijd, waren ze super flexibel en konden we uiteindelijk alleen met de topinstructeur Karim het water op zodat we niet lang hoeften te wachten. Duidelijke uitleg, lekker knallen op het water en mooie foto’s gemaakt.

Dubai JetSki: Burj al Arab, Burj Khalifa, Marina & Atlantis Beoordeeld door Sebastiaan, 27-02-2020

It was a fantastic experience, super relaxed. The captain was great! With our own music on the speakers it felt like our own speedboat. With towels and water on board, we had everything we needed. The views and the sun did the rest!

Dubai, boottocht van 2 uur op zee: zwem, zon en zie de stad! Beoordeeld door Boudewijn, 21-02-2020

Trip was fantastisch. Alleen de local aanbieder was niet te vinden. 1 uur gezocht. Te laat voor de boot. Boete betalen om nog mee te kunnen. Konden als gezin niet samen. Personeel was niet welwillend om iets te regelen

Dubai: met speedboot naar Marina, Atlantis & Burj Al Arab Beoordeeld door Anoniem, 20-02-2020

Zooooo leuk om te doen. Het lijkt eng maar is het niet!!! Het is geweldig! Je wordt uitmuntend verzorgd. Als je angstig en zenuwachtig bent ervoor dan weten zij je goed aan de praat te houden en letten goed op je.

Dubai: tokkelbaan over de Marina Beoordeeld door michael, 29-02-2020

We werden fantastisch begeleid. Heerlijk uitwaaien op zee en ook nog erg leuke foto’s kunnen maken van Burj El Arab en Atlantis. De bemanning is zeer behulpzaam bij het maken van leuke foto’s .