Dubai Marina
Uitkijkpunten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Dubai Marina: as melhores coisas para fazer

Deseja descobrir tudo o que há para fazer em Dubai Marina? Clique aqui para uma lista completa.

Wat anderen zeggen over Dubai Marina

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 185 beoordelingen

Wat een top activiteit! Ondanks dat er een kleine miscommunicatie was mbt de pick-up tijd, waren ze super flexibel en konden we uiteindelijk alleen met de topinstructeur Karim het water op zodat we niet lang hoeften te wachten. Duidelijke uitleg, lekker knallen op het water en mooie foto’s gemaakt.

It was a fantastic experience, super relaxed. The captain was great! With our own music on the speakers it felt like our own speedboat. With towels and water on board, we had everything we needed. The views and the sun did the rest!

Toppie hij belde al op om 10.30 terwijl we om 11 uur hadden staan in het geval dat we het niet konden vinden we waren er al maar alleen aan de andere kant door de taxi afgezet dus perfect waren om 10.45 al aan het varen

Zooooo leuk om te doen. Het lijkt eng maar is het niet!!! Het is geweldig! Je wordt uitmuntend verzorgd. Als je angstig en zenuwachtig bent ervoor dan weten zij je goed aan de praat te houden en letten goed op je.

It was an incredible expirience with Karim. He was so helpfull and makes this activity such an amazing adventure for me. The pick up went also very good. AMAZING