Dubai Marina Walk

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Dubai Marina Walk

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 3.184 beoordelingen

Wij hadden savonds laat geboekt voor de volgende dag. Er stond geen tijd aan gegegeven, dus heb ik met een medewerker van get your guide contact gehad. Die vertelde mij dat de aangegeven tijden allemaal beschikbaar was, als ik maar een halfuur van te voren er was. Volgende ochtend word ik gebeld door de vereniging die vroeg waar ik bleef. Ik zei dat ik wat later zou komen, omdat ik geen tijd had afgesproken. Ze zei dat ze mijn een email had gestuurd met de verwachtte tijd. En inderdaad dat hadden zij ook gedaan, maar de email was verstuurd om 05:30 s ochtends. Ik heb verteld dat ik sliep en dat niet heb gezien, wij zouden het niet redden. Uiteindelijk kon ze toch een plekje later krijgen en was het allemaal goed gekomen.

Deze activiteit is een van de leukste die wij hebben gehad in Dubai. De gidsen Ronald & Jeffrey waren super! Jeffrey is een zeer enthousiaste gids en beantwoord alle vragen, bij ieder bezienswaardigheid wordt de tijd genomen om foto's te maken (totaal geen haast!). Zeker een aanrader voor de bezoeker in Dubai.

Het was een super ervaring. Super snelle speedboot over de golven. Genoeg tijd bij de bezienswaardigheden. Leuke en enthousiaste gids die veel wist te vertellen. Echt een aanrader! Wij hadden de tour genomen van 99 minuten.

Super!! Mega leuke ervaring echt een aanrader!

Vriendelijk persoon, leuke gele boot. Tijd genoeg om foto’s ge maken bij bepaalde plekken. Ook maakt de kaptein foto’s van u met op de achtergrond bv de Burj al Arab als u dat wilt. Zou het zo weer over doen!

Amazon trip with top guide Raymond who gave us more information during the boat trip. You need to take the longuest ride to see everything. Nice spots to take pictures included.