Dublin Airport

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Dublin Airport: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Dublin: privétransfer van / naar de luchthaven van Dublin

  1. Dublin: privétransfer van / naar de luchthaven van Dublin

  Zorg ervoor dat uw reis probleemloos verloopt met een handige enkele reis tussen Dublin Airport (DUB) en uw hotel of accommodatie in het centrum van Dublin. Kies uit verschillende voertuigopties die u allemaal het comfort en de ruimte bieden voor uw transferbehoeften. Geniet van een vriendelijke meet & greet-service van een professionele chauffeur in de aankomsthal van de luchthaven of de lobby van je hotel en word snel naar je bestemming gebracht. Ontvang hulp bij uw bagage en maak een veilige en comfortabele reis in een voertuig met airconditioning. Kies voor groepen van 3 passagiers of minder uit een Sedan-voertuig waarin 3 stuks bagage van standaardformaat passen. Als alternatief kunt u voor groepen van maximaal 8 passagiers de minivan-optie kiezen die geschikt is voor 8 stuks bagage van standaardformaat. Er is ook een transferservice voor zakenreizigers beschikbaar.

 • Privévervoer bij aankomst: van Dublin Airport naar Dublin

  2. Privévervoer bij aankomst: van Dublin Airport naar Dublin

  Een professionele chauffeur wacht bij aankomst op je in de aankomsthal met een bordje met de naam van de hoofdreiziger erop. Maak kort kennis met je chauffeur, die ervoor zorgt dat je gedurende de hele rit uitstekend verzorgd wordt. Ontspan in het comfortabele voertuig terwijl de chauffeur je bagage in de kofferbak opbergt waardoor jij geen vinger hoeft uit te steken, en geniet van een soepele rit naar je accommodatie. De chauffeur houdt de status van je vlucht in de gaten, zodat hij of zij ook als je vlucht vertraagd is of eerder aankomt voor je klaar kan staan. 

 • Privé transfer van Dublin Airport naar het stadscentrum van Dublin

  3. Privé transfer van Dublin Airport naar het stadscentrum van Dublin

  Reis gemakkelijk en stressvrij van de luchthaven van Dublin naar Dublin, met een privétransfer met chauffeur. Nadat u de douane heeft verlaten, wordt u door uw chauffeur begroet, met een bord met uw naam, bij de informatiebalie in de Aankomsthal. Je wordt begeleid naar je auto met chauffeur en je bagage wordt verzorgd en in het voertuig geladen. Dan wordt u veilig en comfortabel naar de door u gekozen bestemming gebracht. Bij aankomst zal uw chauffeur uw bagage uitladen.

 • Privé transfer Dublin City Centre naar Dublin Airport

  4. Privé transfer Dublin City Centre naar Dublin Airport

  Reis comfortabel en ontspan terwijl u door een privé-auto met airconditioning naar de luchthaven van Dublin wordt gebracht door een chauffeur. Passagiers die vertrekken vanaf het hotel moeten worden uitgecheckt en wachten bij de conciërgebalie in de lobby op een bevestigde ophaaltijd. De voorgestelde inningstijden voor vertrektransfers zijn 4 uur vóór de vlucht. Deze doorlooptijden kunnen naar eigen goeddunken worden verlengd of ingekort door na de boeking contact op te nemen met de lokale operator. Vergeet niet om voldoende tijd in te stellen voor uw transfers - over het algemeen 2 uur voor Europese vluchten en 3 uur voor internationale vluchten.

 • Dublin Airport: privétransfer naar Belfast

  5. Dublin Airport: privétransfer naar Belfast

  Ontvang een probleemloze luchthaventransfer van Dublin Airport naar Belfast. Ontmoet uw privéchauffeur op Dublin Airport (DUB) en ontspan tijdens uw reis naar uw hotel, privéwoning of een andere bestemming in Belfast City.

  Zorg ervoor dat uw auto er is wanneer u hem nodig heeft met het volgen van vluchten. Ga door de aankomsthal op de luchthaven en vind uw chauffeur daar wachtend met een bord met uw naam erop, zelfs als uw vlucht vertraagd was. Stap in een schoon en comfortabel voertuig en ontspan helemaal naar uw bestemming.

Sitemap Dublin Airport

Wil je alle activiteiten in Dublin Airport ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Dublin Airport

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 4.486 beoordelingen

Helemaal top!

We hadden een geweldige chauffeur (Ken) met onwijs veel humor en een duidelijke uitleg. De oortjes hebben we niet gebruikt omdat de uitleg stukken beter was!

Erg goed en behulpzaam!

Nette bussen. Erg vriendelijk als het gaat om begeleiding bij mindervaliden. De bussen gaat erg regelmatig en stoppen op veel punten!

Handig om te gebruiken bij een stedentrip

Erg goed aangegeven door de hele stad. Hop on hop of is leuk om de stad te bekijken en een idee te krijgen van de stad. Een aanrader.

Het vervoer van en naar de luchthaven ging soepel. Met de hop of bus is het ideaal mode stad re verkennen.

slim en eenvoudig

Snelle busverbinding naar het centrum. Bushalte bij het hotel om de hoek. Prima!