Dublin
Beer Tasting & Brewery Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Dublin Beer Tasting & Brewery Tours: Onze meest aanbevolen

Dublin: entreeticket voor het Guinness Storehouse

1. Dublin: entreeticket voor het Guinness Storehouse

Als je in Dublin verblijft, dan mag je een bezoek aan het magische huis van Guinness niet missen. Guinness Storehouse is gevestigd in het hart van de Guinness Brewery bij St. James's Gate. Gehuisvest in een oude fermentatiefabriek, vertelt de bezoekerservaring van 7 verdiepingen de geschiedenis van de wereldberoemde Guinness Stout. Je avontuur begint zodra je door de deur het reusachtige pintvormige hart van het glazen gebouw instapt. Als je door het Guinness Storehouse wandelt, kom je erachter wat er bij het maken van de "Black Stuff" komt kijken: de ingrediënten, het proces en de passie. Kom meer te weten over de verschillende bekroonde advertentiecampagnes en slogans die worden gebruikt om Guinness op de markt te brengen. Na een reis door meer dan 250 jaar geschiedenis, beëindig je je tour in de Gravity Bar, waar je een pint Guinness krijgt. Ontspan en geniet van het spectaculaire 360 graden uitzicht over Dublin. In overeenstemming met de richtlijnen van de Ierse regering mogen groepen uit niet meer dan 2 huishoudens bestaan. Door deze tickets te kopen, bevestig je dat als iemand in je groep onlangs naar het buitenland is geweest of komt, je het laatste COVID-19-reisadvies van het Ierse ministerie van Volksgezondheid hebt gelezen en eraan voldoet, zie: https://www2.hse.ie/conditions/coronavirus/travel.html. Door deze tickets te kopen, stem je ermee in om alleen op bezoek te komen als jij en je groep allemaal in goede gezondheid verkeren, symptoomvrij zijn en de afgelopen 2 weken geen contact hebben gehad met iemand met een bevestigde COVID-19-infectie. Kijk hier wat de symptomen zijn: https://www2.hse.ie/conditions/coronavirus/symptoms.html

...
Dublin: Guinness & Jameson 'Irish Experience'-rondleiding

2. Dublin: Guinness & Jameson 'Irish Experience'-rondleiding

Ontdek 2 topattracties in Dublin zonder in de rij te staan tijdens een fascinerende halfdaagse 'Irish Experience'-rondleiding in en om het historisch stadscentrum. Tref je lokale gids bij het Jameson Whiskey Distillery in Bow Street in de culturele wijk Smithfield voor een proeverij in een exclusieve omgeving. Je vergelijkt verschillende soorten Jameson Whiskey tijdens een proeverij die voor weinigen is weggelegd. Ontdek welke 3 ingrediënten in 's werelds beroemdste Ierse whiskey gaan en ontvang een Whiskeyproefcertificaat. Na de proeverij kun je smullen van een gratis drankje met je nieuwe vrienden terwijl de gids spannende verhalen vertelt over Ierse whiskey en lokale geschiedenis.  Vervolgens ga je naar het Guinness Storehouse, de populairste bezienswaardigheid van Ierland. Sla de lange wachtrijen over voor een proeverij in de Guinness Bar met een gratis Pint of Guinness. Kom meer te weten over het wereldberoemde bier van je gids terwijl je van een perfecte donkere bier nipt. Onderweg op deze rondleiding krijg je 's werelds grootste pint te zien, zo hoog als het 7 verdiepingen tellende atrium, en kom je te weten hoe Guinness wordt gemaakt en over de hele wereld vervoerd wordt. Verder verken je enkele ruimtes op andere etages van het gebouw die allerlei interessant materiaal huisvesten.  Kortom: op deze ervaring heb je de perfecte 'Irish Experience' en sla je de wachtrijen over voor topattracties, onder begeleiding van een competente Engelssprekende gids. Dit wordt een onvergetelijke belevenis!

...
Dublin: kroegentocht van Generation

3. Dublin: kroegentocht van Generation

Je ontmoet je gids bij The Mercantile Pub aan Dame Street voor het begin van dit leuke avondje uit. Meld je op elk moment aan tussen 20:00 en 20:30 uur  en ontvang een gratis Guinness met je eerst bestelde drankje. Luister naar de beste live-muziek van Dublin terwijl je kennismaakt met je nieuwe drinkgezellen. Bezoek gedurende de avond nog 3 Ierse pubs, waar je profiteert van gratis drankjes en waar je geweldige Ierse live-muziek te horen krijgt. Speel drinkspelletjes als bierpong en flip cup met andere backpackers terwijl je het nachtleven van Dublin beleeft op een kroegentocht die aanbevolen wordt door de beste hostels van de stad. Dublin telt maar liefst 1.000 bars en staat bekend vanwege zijn craic (plezier, leuke gesprekken), waardoor het misschien wel de beste plaats ter wereld is voor een kroegentocht. Ontdek samen met een paar hippe inwoners de beste pubs en clubs van de stad en profiteer van exclusieve aanbiedingen die ervoor zorgen dat je een geweldige avond uit hebt. Ga door naar de laatste bestemming van de avond en bezoek een van de populairste en hipste clubs van de stad. Sla de lange rijen over en krijg gratis toegang om het feest goed op gang te houden!

...
Dublin: Coastal Craft Beer & Seafood Trail

4. Dublin: Coastal Craft Beer & Seafood Trail

Na een ontmoeting met je gids, dwaal je door een pittoresk vissersdorpje en stop je op locaties langs de route om de geneugten van Howth te proeven. Onderweg hoor je verhalen over het oude verleden van Howth, waaronder invasies van Vikingen en Normandiërs, de geschiedenis van het 700 jaar oude kasteel, de landing van de koningen, het geschut van Howth (1914) en nog veel meer, vermengd met wat grappige Ierse anekdotes. Terwijl je door Howth Harbor slentert, zie je de vissersboten terugkeren van zee met hun laatste vangst, en kun je communiceren met de lokale vissers, die maar al te graag een verhaal of twee willen delen. Zet al je zintuigen aan het werk tijdens je reis, met de beste uitzichten in Ierland, magische zeegeuren, geluiden van de grote verscheidenheid aan lokale dieren in het wild en ongeëvenaard eten en drinken. Er wordt op de dag een selectie zeevruchten gemaakt, om ervoor te zorgen dat deze lokaal wordt geproduceerd en de meest verse in Ierland is. Uw culinaire keuzes omvatten Dublin Bay Prawns, gamba's, mosselen, oesters, krabscharen, calamares en natuurlijk de beroemde zeevruchtensoep van Howth.

...
Dublin: Private Pub Crawl Tour

5. Dublin: Private Pub Crawl Tour

Dublin is waar pubs worden geboren. Sommigen overleven niet, velen verlaten de Ierse kust, maar weinigen verouderen zo sierlijk als de stabiele pubs die zoveel karakter aan Dublin schenken. Vermijd de toeristische lokazen en valse 'Ierse' pubs en ontsnap samen met de lokale bevolking om te leren hoe je een pint Guinness kunt proeven tijdens deze kroegentocht. Ontdek hoe je ervoor kunt zorgen dat je altijd een goede pint krijgt en waarom het belangrijk is. Volg in de voetsporen van de Ierse literaire reuzen zoals Patrick Kavanagh, Flann O'Brien en Brendan Behan. Als Dublin verborgen juweeltjes heeft, zijn dit de pubs die geen reclame maken voor toeristen. De lokale mensen. De authentieke Ierse pub waar het gesprek sneller verloopt dan het bier, waar het karakter van de pub net zo fascinerend is als de personages erin, waar literatuur, de maatschappij en geschiedenis eeuwig leven. De beste tijd om te beginnen is 19.00 uur, ervan uitgaande dat je voor de tour hebt gegeten. Neem een pen mee - je weet nooit wat deze oude muren in je gedachten zullen mompelen.

...
Dublin: privé distilleerderijenroute & Ierse whiskey proeven

6. Dublin: privé distilleerderijenroute & Ierse whiskey proeven

Aan het begin van de dag neem je al meteen een stap terug in de tijd. Je gaat namelijk naar de James Fox Cigar and Whiskey Store, sinds 1881 een toonaangevende handelaar in verfijnde Cubaanse sigaren, hoogwaardige Ierse whiskey, tabakspijpen en exclusieve sterke dranken. Vervolgens maak je een ontspannen ritje naar de Dublin Liberties Distillery in de wijk Liberties . Deze stokerij is gehuisvest in een 300 jaar oud gebouw. Hier ga je een blokje om voor een rondleiding door de productieruimte van whiskeydistilleerderij Teeling , en dan verder naar de bar om hun Small Batch Teeling Whiskey en Single Pot Still uit te proberen, de eerste whiskey die in Dublin gemaakt is sinds 1976. Je volgende bestemming is distilleerderij Pearse Lyons, gevestigd in de 12e-eeuwse St. James’ Church. Ook een wandeling over het aangrenzende kerkhof en een proeverij van Pearse Lyons' whiskeys en gin zijn inbegrepen. Je eindpunt van de dag is de Celtic Whiskey Shop, waar je samen met een van de whiskeyambassadeurs van de winkel twee premium Ierse whiskey's proeft en een Ierse likeur.

...
Dublin Beer Tour met een Spaanse gids

7. Dublin Beer Tour met een Spaanse gids

Wandel door de meest iconische en mooiste pubs van Dublin en ontdek het belang van bier in de Ierse cultuur. Geniet van de pubcultuur en bezoek de meest iconische locaties van Dublin met de Temple Bar Tour, Irish Pubs-geschiedenis, een must voor de belangrijkste Ierse pubs in het gebied vanwege de oudheid, stijl en geschiedenis. Terwijl je door de stad loopt, zal je Spaanssprekende gids je anekdotes en curiosa vertellen om de belangrijke rol te begrijpen die pubs spelen in het dagelijkse leven van de Ieren en hun passie voor bars. Je leert ook wat meer over whisky en bier, vooral over het beroemde Guinness zwarte bier. Begin bij een traditionele Ierse pub en ga dan verder naar een pub in Victoriaanse stijl met tal van decoratieve details. Je ziet ook de wall of fame, met portretten van U2, Van Morrison en Sinead O'Connor en de hoek van Temple Bar, het vlaggenschip van de buurt. Geniet van de beste livemuziek uit een brouwerij-geïnspireerde pub en sluit je uitleg af in de bekende en leuke pub in Keltische stijl. Als je eenmaal kennis hebt gemaakt met de geschiedenis van de meest iconische pubs van Dublin, is het tijd om de ervaring te beleven: je komt terecht in een charmante gastro-pub met 4 verdiepingen tegenover de rivier de Liffey. Degenen die de proeverij hebben geboekt, kunnen 5 bieren proeven die 100% handgemaakt zijn. Wat ga je ontdekken? Wat betekent 'craic' voor een Ier? Waarom eindigen begrafenissen in Ierland in een bar met een biertje? Waar komt de passie van de Ieren voor bars en bier vandaan? Waarom de naam "porter" (zwart bier)? Waarin verschilt de Engelse pub van de Ierse pub? Waarom werd in de middeleeuwen gedacht dat bier genezende krachten had? Welke alcoholische drank werd "levenswater" genoemd? Wat betekent "kroeg" eigenlijk? En wie waren zijn ware scheppers? Waarom hadden sommige pubs zulke flitsende namen als "The Blue Leg" of "The Flying Horse"? Wat is de meest gefotografeerde hoek van Dublin? Wat betekent het klaversymbool voor sommige etablissementen?

...
Dublin: Tour met begeleide bezienswaardigheden en pinten

8. Dublin: Tour met begeleide bezienswaardigheden en pinten

Na de Ierse onafhankelijkheid gingen een paar mannen zitten en dachten na over wat ze met Dublin zouden doen. Na veel intense discussies en met het behoud van de Britse en Ierse culturen in het achterhoofd, werd het geboren in de stad die het vandaag is. Sindsdien is Dublin een symbool geworden van het verzoenen van het Britse verleden van Ierland met zijn Ierse toekomst. Het British Trinity College (met zijn protestantse nalatenschap) heeft Oscar Wilde en Jonathan Swift geproduceerd, en de pubs van Dublin hebben schrijvers uit de Ierse traditie voortgebracht, zoals Patrick Kavanagh en Brendan Behan. Deze tour is daarom een eerbetoon aan de dubbele persoonlijkheid van Dublin en de kroegdeur is de grens tussen de twee werelden. Voel je comfortabel in een paar warme pubs tijdens de tour waar je belangrijke aspecten van de geschiedenis bespreekt, waaronder de Ierse afkomst, de Ierse taal en de Keltische tijger. Met dit in gedachten, spring je elke 20-40 minuten in een geweldige pub. Naast de geschiedenislessen leer je over bier en de Ierse pub, en neem je ook deel aan / getuige van een activiteit waar de Ieren bekend om staan, gesprek.

...
De Hidden Heartlands Private Whiskey Trail van Ierland

9. De Hidden Heartlands Private Whiskey Trail van Ierland

Als je Dublin naar het westen verlaat, zal je whisky-deskundige chauffeur/gids je vermaken terwijl je achterover leunt en geniet van het glooiende Ierse platteland. Je eerste tour is de Kilbeggan-distilleerderij, met een masterclass in het proeven van Kilbeggan Irish Whiskey, Kilbeggan Single Grain en Tyrconnell Single Malt. Vervolgens bezoekt u een van de meest authentieke steden van Ierland, Athlone. Geniet hier van wat vrije tijd en lunch, waarna je gastheer je meeneemt voor een bezoek aan Sean's Bar, de oudste pub van Ierland. De bar heeft een eigen whiskymerk en u zult genieten van een proeverij van Sean's Bar Single Malt en Specially Blended Irish Whiskey. Nog een snelle transfer over de weg brengt je naar het huis van Tullamore DEW, een van de grootste Ierse whiskymerken ter wereld. Volg een rondleiding door de indrukwekkende ultramoderne Tullamore-distilleerderij en geniet van een premium proeverij. Daarna keer je terug naar Dublin en ben je rond 18:00 uur terug in de binnenstad.

...

Sitemap Dublin

Wil je alle activiteiten in Dublin ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Dublin

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 2.613 beoordelingen

Beveel deze kroegentocht ten zeerste aan, je gaat naar een aantal pubs, elk voor een goede tijd - niet te gehaast, dacht ik. En je krijgt een gratis kans op elke pub en fatsoenlijke drankje specials, vervolgens gratis toegang tot een coole nachtclub. Had een geweldige avond, ik ging alleen en ontmoette een aantal aardige mensen ook tijdens de crawl (er waren er ongeveer 120 op), en hield echt van de Ierse gids met de baard - hij was erg grappig en wilde dat we allemaal een goede tijd hadden . Hij herinnerde zich mijn naam, maar helaas kan ik hem niet herinneren! En blijkbaar kun je weer met deze polsband gratis op deze kroegentocht gaan, dus ik ben heel verdrietig dat ik geen tijd heb om het te herhalen voordat ik Dublin verlaat :(

De kroegentocht was zo leuk! We gingen naar een paar verschillende pubs met verschillende vibes, maar ze waren allemaal even leuk! Onze gids Kieran maakte het allemaal zo veel beter, hij was leuk en grappig en maakte de ervaring zo veel beter!

Prachtige virtuele tour die je meeneemt op reis door de geschiedenis, productie en marketing van Guinness die eindigt op de 7e verdieping in een bar met een pint Guinness (of fris) met een prachtig uitzicht over Dublin

Ik had absoluut fantastische momenten met jongens uit Italië, Canada, Duitsland, Brazilië, Korea, Polen, Israël, de VS, enz. Ze leken ook dol te zijn op deze reis.

Neem zeker een kijkje! Ondanks Corona voelden we ons veilig omdat het aantal mensen beperkt was en alles zeer ruim is.