Dagtocht

Boyne Valley: begeleide dagtocht Kelten en Kastelen

Boyne Valley: begeleide dagtocht Kelten en Kastelen

Vanaf € 35 per persoon

Boek een dagtocht vanuit Dublin naar schilderachtig Boyne Valley, UNESCO Werelderfgoed. Zie de oude Keltische tempel bij Newgrange, de megalithische site van Knowth, Trim Castle en meer. Hoor meer over de lokale geschiedenis van een deskundige gids

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 8 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe bevestiging
Tourgids
Engels

Belevenis

Highlights
 • Bezoek Newgrange, een plaats van astrologisch, spiritueel, religieus en ceremonieel belang
 • Bekijk Trim Castle, het grootste Normandische kasteel in Europa
 • Ontdek de ongelooflijke Boyne Valley
 • Verken de Heuvel van Tara, de eeuwenoude zetel van de hoge koningen van Ierland.
Volledige beschrijving
De Boyne Valley en Boyne rivier strekken zich door de graafschappen Meath en Louth in het oosten van Ierland uit naar de zee bij Drogheda. Verken dit historisch belangrijke en schilderachtige gebied op een begeleide dagtocht vanuit Dublin. Sites en monumenten in dit gebied dateren van meer dan 5000 jaar geleden. Het verhaal van Ierland en de Ierse bevolking vindt zijn oorsprong in deze vallei van de eerste neolithische kolonisten en hun hunebedden en de Kelten, met hun mythologie en heidense geloof. Bezoek de Heuvel van Tara, de eeuwenoude zetel van de hoge koningen van Ierland. Luister naar verhalen over de invallen van de Vikingen en de Normandische verovering van Hugh De Lacy. Bekijk de strijdtonelen van de slag aan de Boyne uit 1690 en de grote Ierse opstanden van 1641 en 1798. In onderstaande lijst kun je zien welke locaties je allemaal bezoekt. • De Heuvel van Tara, de oude zetel van de hoge koningen van Ierland, met een aantal oude monumenten • Trim Castle, het grootste kasteel van de Normandiërs in Europa en de locatie voor het filmen van Braveheart • Slane Castle, de thuisbasis van de Markies Conyngham, en de plaats waar U2 hun album Unforgettable Fire opnamen • Newgrange, een plaats van astrologisch, spiritueel, religieus en ceremoniëel belang die ouder is dan de piramides
Inbegrepen
 • Vervoer vanuit Dublin
 • Deskundige, lokale gidsen
 • Entreekosten
 • Eten en drinken

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Buiten de AIB bank op Upper O'Connell Street. Zoek naar een kleine, witte Ford Transit minibus met het HilltopTreks teken.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 179 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,5/5
 • Vervoer
  4,5/5
 • prijs / kwaliteit
  4,6/5
 • veiligheid
  4,7/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Mooie tour. Geweldig om te denken dat we plaatsen hebben bezocht die zo oud zijn. Het was leuk om de stad te verlaten en het land te zien. De enige opmerking die ik zou willen maken is dat de heuvel van Tara erg gehaast was. Wou dat dat wat meer tijd vertraagde.

5 oktober 2019

John was great. He was friendly, helpful, and very organized. We got everywhere we needed to be at the best time for the weather and views. Newgrange had a knowledgeable guide and the Hill of Tara had a stunning sunset. Both castles were closed, so it was only possible to get pictures outside.

11 januari 2020

Vertalen

Great day out! Our driver/guide got us to the Newgrange site pretty much before anyone else so we easily got admission. Newgrange was very impressive and the newgrange guide very informative and conversational. We ended up having a group philosophy sesh inside at the end of the official guided tour with the tour guide which was great food for thought. Entertaining and insightful commentary on the road trip by our driver/guide between sites. He went out of his way to ensure we had a fantastic experience. Ticked off all the major Boyne Valley attractions and made some great friends too!

Verder lezen

9 januari 2020

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 40213