Meer foto's

Vanaf € 50 per persoon

Cliffs of Moher & Galway Bay: Tour vanuit Dublin

Product ID: 18693
Belangrijke Informatie
Duur
12 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Engels

Ophaalservice

Suffolk Street, buiten de oude stenen kerk

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Loop langs de majestueuze Cliffs of Moher
  • Ervaar de grimmige schoonheid van de Burren
  • Geniet van een pub lunch in het dorp Doolin
  • Bezoek 12de-eeuwse Corcomroe abdij
Overzicht
Bezoek de Cliffs of Moher op een dagtocht vanuit Dublin naar het westen van Ierland langs historische kastelen en monumenten. Geniet van lunch in een traditionele pub te Doolin, bezoek 12de-eeuwse Corcomroe abdij en stop bij de beroemde baai van Galway.
Wat te verwachten
De Cliffs of Moher en Galway Bay zijn beide iconische Ierse locaties en verplichte kost voor elke bezoeker. Zie deze spectaculaire bezienswaardigheden, maak een korte wandeling naar de Burren, geniet van een lunch in een traditionele Ierse pub en zie historische kastelen onderweg.

Gedetailleerde route
06:50 Begin je avontuur vanuit Dublin naar de westkust van Ierland. Als je richting het westen gaat kom je langs de Guinness fabriek en Kilmainham Jail en later langs de Curragh paardenrenbaan en een aantal historische kastelen van Ierland.

11:30 Wanneer je aankomt op de Cliffs of Moher heb je anderhalf uur om te wandelen langs de kliffen en te genieten van het spectaculaire uitzicht. Op een heldere dag kun je de Aran-eilanden zien. Toegang tot de locatie en de interactieve shows in het bezoekerscentrum zijn inbegrepen in de tour prijs.

13:00 Het is tijd om naar Doolin dorp te gaan voor lunch of bij mooi weer; een picknick lunch op de klippen. Meestal heeft de groep lunch bij Fitzpatrick's Pub in Doolin waar ze heerlijke vissoep serveren.

Doolin is bekend om zijn Ierse muziek en vriendelijke bevolking. Het ligt in de buurt van Lisdoonvarna dat heel bekend is vanwege zijn matchmaking festival dat jaarlijks 40.000 hopeloze romantici, vrijgezelle boeren en feestvierders per jaar trekt.

14:00 Na de lunch vertrek je voor een korte tocht door de karst heuvels van de Burren. De Burren is wereldwijd bekend om zijn unieke landschap en flora. Kijk uit voor orchideeën en prachtige gentiaan bloemen!

16:30 Bij je terugkeer naar Dublin ga je eerst naar Galway Bay. Stop bij Dunguaire Castle in Kinvara en bezoek Corcomroe Abbey; een 12e-eeuwse abdij in een schitterende omgeving. Je bereikt het centrum van Dublin om ongeveer 19:00 uur.
Inbegrepen
  • Tour met gids
  • Alle entreegelden
Niet inbegrepen
  • Maaltijden
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

De tour vertrekt vanaf het informatiecentrum van de Dublin VVV op Suffolk Street, Dublin 2 (oude stenen kerk). Vervoer vanaf je hotel is mogelijk indien het op de busroute ligt. Neem contact op met de tour provider om deze optie te bespreken als je moet worden opgehaald. (Openen in Google Maps)

Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (327 Beoordelingen)

Georganiseerd door

- Irish Day Tours -

Product ID: 18693