Dublin
Couleur locale & buurttours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Dublin

Wil je alle activiteiten in Dublin ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Dublin

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.201 beoordelingen

Het was een unieke ervaring om mee te maken. Het begon met het verhaal over het verleden en daarna werd het proces uitgelegd. Dit werd allemaal op een levendige wijze vertelt met behulp van geweldige animaties. Als laatste kon natuurlijk een proeverij met uitleg niet ontbreken. Kortom het was een top tour!!!

Wat een gezellige dag met Elizabeth, 5 uur wandelen,koffie en lunch

Goed geluisterd naar mijn voorkeur , zoveel gezien van Dublin, aparte wijken waar ik zelf niet naar toe was gegaan, verhalen over geschiedenis, tips voor restaurants, gezellig koffie en lunch op apart plekken, kortom doen met Elizabeth, thank you Elizabeth

Super leuk! Echt waar voor je geld Wij waren er zaterdag 23/11 om 15.45. Lekker druk, maar niet vervelend. De hele bar vol, lekker gezellig! En na afloop een lekkere cocktail gedronken of een whiskey on the rocks. Ook bij de prijs inbegrepen. Top

De mooi opgeknapte oude Jameson fabriek , en een zeer mooi café voor het drankje wat je krijgt aangeboden. Verder duidelijke uitleg met een vleugje humor.

Very nice day trip to the cliffs, Galway and a smokehouse! Guide Jackie is giving a lot of good information and he has a great sense of humour!