Kies data

Dublin Dagtrips

62 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 4

Veelgestelde vragen over Dublin

Welke topattracties zijn een must-see in Dublin?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Dublin?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Klippen van Moher

Andere activiteiten in Dublin

Wil je alle activiteiten in Dublin ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Dublin

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 15.796 beoordelingen

Ik heb echt genoten van deze excursie. De gids Brian was vriendelijk, grappig en gaf ons goede tips. Onze chauffeur was ook goed, levendig en ontspannen. We vertrokken super punctueel en waren bijna altijd als eerste ter plaatse. We stopten onderweg ook op een paar plaatsen om geweldige foto's te maken in een geweldig landschap. De 2 uur bij de klif van moher waren ook super voldoende. Later was er een langer verblijf in Galway, wat mij ook beviel. Helaas werkte het weer niet helemaal mee, maar daar kunnen de organisatoren niets aan doen. Ik kan deze dagtour ten zeerste aanbevelen!

Ontzettend leuke tour! Je krijgt meerdere stops om uit te stappen foto’s te maken of even lekker wat te gaan eten en drinken! De tourguide Luc geeft tijdens de tour veel informatie op een leuke en grappige manier en doet enorm zijn best om iedereen een leuke ervaring te geven! Echt een aanrader voor iedereen !!! Wij hadden het wel fijn gevonden om een half uurtje meer tijd bij de kliffen te hebben verder was het een heerlijke dag! Gorden is een zeer ervaren chauffeur, chapeau langs alle smalle weggetjes!

Heerlijke toer! Een pluim voor Mark & Matko ☺️ Ik kan het alleen maar aanraden als je meer van Ierland wilt zien. Geweldige bezienswaardigheden Alles is zeer de moeite waard en alles is geweldig gelukt.

Leuke dagtrip! Mooie kliffen, leuke stad bezocht. Genoeg tijd om alles te ontdekken. Vrolijke tour guide en vriendelijke buschauffeur.

gids Godfrey was erg goed, de stopplaatsen zijn erg mooi