Dublin Dagtrips
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Dagtrips in Dublin

Bekijk alle Dagtrips in Dublin
Bekijk alle 155 tickets en tours

5 attracties die je dagje Dublin compleet maken

We raden je aan om langer de tijd te nemen in de Ierse hoofdstad, maar als je maar een dag hebt, vormen deze vijf attracties een perfecte dagtrip in Dublin!

Christ Church Cathedral

St. Patrick's is ook een mooie optie, maar als je op woensdag, donderdag of in het weekend in Dublin bent, kun je in Christ Church luisteren naar de prachtige zang van het koor.

Phoenix Park

Het grootste ommuurde park van Europa is ook de locatie van Áras an Uachtaráin–de presidentswoning. Wandel rond in de People's Gardens en het oude Magazine Fort.

Dublin Castle

Dit bijzondere kasteel aan Dame Street is het bezoeken om meerdere redenen waard. Bijvoorbeeld omdat in de tuin ooit de Dubh Linn (donkere plas) lag die de stad haar naam heeft gegeven.

Kilmainham Gaol

Kilmainham is de plek om naartoe te gaan als je wil leren over de Ierse onafhankelijkheid. Tegenwoordig is het een museum, maar vroeger werden hier veel belangrijke revolutionairen gevangengenomen en geëxecuteerd.

Dublin Writers Museum

In een stad vol goede musea is het moeilijk kiezen, maar als je van literatuur houdt, kun je je onderdompelen in de literaire traditie van de stad en meer leren over Joyce, Yeats en anderen.

Plan je bezoek

Hoe kom je naar het centrum vanaf de cruisehaven van Dublin?

De haven ligt op ongeveer 2 km van het centrum, en er rijdt een shuttle naar de stad die er maar een kwartier over doet. Je kunt ook bus 53 nemen, een taxi pakken of zelfs een hop on, hop off-bus pakken die je naar het centrum en weer terug brengt.

Vervoer in de stad

Als het je eerste keer is in Dublin, kan het openbaar vervoerssysteem best lastig te navigeren zijn. Gelukkig zijn de meeste gebieden eenvoudig te voet te bereiken. Als je wil veel zien (en veel kunt betalen!) is een taxi je beste optie. Denk er wel aan dat per passagier een extra euro wordt gerekend!

Wat anderen zeggen over Dublin

Prachtige tour door de Wicklow mountains

We hebben een hele leuke dag gehad! Mooie natuur gezien, leuke stops en interessante verhalen die onze gepassioneerde gids Johnny vertelde. Hij is heel bekend in het gebied en verteld veel achtergrond informatie waardoor de tour helemaal af was! Om 9 uur zaten we in het busje (met 11 personen) en om 17.30 uur waren we weer terug in Dublin. Voor maar 25 euro pp... Wij vinden het echt een aanrader!
Dagtour Nationaal Park Wicklow Mountains vanuit Dublin Beoordeeld door Sylvia, 28-07-2016

Awesome. Mooie tocht in minibus met enthousiaste en animerende gids.

Prachtig landschap, leuke stops en als hoogtepunt de cliffs of Moher. Dat de attractie 1 miljoen bezoekers per jaar trekt, is wel duidelijk. Ondanks de lange dag, zeer de moeite waard.

Mooi dagtour, even wat anders dan de grote stad.

Wij wilde niet alleen maar Dublin zien maar ook iets bezoeken buiten de stad. En dat is gelukt. Mooie natuur en een andere stad. Chauffeur met veel kennis en hij bracht het leuk met humor. Soms wel een beetje haasten waar je eigenlijk wel wat langer zou willen blijven. Maar ja de planning houd dat tegen. Maar het blijft een mooie trip
Kilkenny en Wicklow Mountain: Dagtour Vanuit Dublin Beoordeeld door Jan, 01-05-2016

Leuke dagbesteding, prachtige route en goed geregeld

Dit was een hele leuke tour om te doen in één dag. De gids in Galway, Donald, was erg grappig, en hij wist veel te vertellen over de stad. Jammer dat je in Galway zelf zo weinig tijd kan doorbrengen. Aanrader voor mensen die iets meer van Ierland willen zien vanuit Dublin!
Klippen van Moher en Galway dagtour vanuit Dublin Beoordeeld door Rosanne, 17-07-2014

De Westkust en de kliffen van Moher moet je gezien hebben

Alles verliep vlot Vriendelijke medewerkers de boerderij, de rit in de bus door de streek en de kliffen zijn de moeite waard om gezien te hebben
Kliffen Van Moher En De Westkust Dagtour Vanuit Dublin Beoordeeld door Caroline, 21-04-2014

Dublin Dagtrips
4.4
Gebaseerd op 1.906 beoordelingen van GetYourGuide-klanten