Datums kiezen

Dublin
Dagtochten naar

Dagtochten naar
85 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Dublin

Dublin

Andere activiteiten in Dublin

Wil je alle activiteiten in Dublin bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Dublin

Gemiddelde beoordeling

4.5
(15.796 beoordelingen)

Alles was goed geregeld. Onze guide was grappig en heel informatief. Alleen was het eerst onduidelijk in welke bus we terecht moesten in de ochtend. Er waren meerdere bussen op hetzelfde punt van het zelfde bedrijf. Op een gegeven moment hebben maar moeten vragen op welke bus we moesten, omdat dit onduidelijk was aangegeven. Het zou handiger zijn als ze een bordje bij het raam doen waar welke bus naar toe gaat.

Ik had het geluk dat ik dit seizoen het beste weer had, maar ik was tevreden met alles, inclusief de inhoud, het schema en de tijdsbesteding. Giant Goesway was een geweldige combinatie van het verkennen van de natuur en de stad Belfast. Ook was de gids verfrissend en erg aardig. Ik raad het iedereen aan. Bedankt voor de beste tour?

De gids was uitstekend, ik waardeerde zijn manier om duidelijk en niet te snel Engels te spreken enorm, dus zelfs ik, die eenvoudig Engels sprak, kon zijn uitleg waarderen. De chauffeur was ook uitstekend. De busdienst had beter gekund: we moesten vanwege technische problemen twee keer van voertuig wisselen.

Het was een fantastische reis! De gids was ongelooflijk vermakelijk en we hebben veel geleerd.

Hugh en Bryan waren aardig. Geweldige tour, geweldige verhalen en prachtige locaties.