Dublin: Jameson Whiskey Distillery tour & proeverij

Dublin: Jameson Whiskey Distillery tour & proeverij

Vanaf US$ 30,18 per persoon

Ontdek de geheimen van het maken van Ierse whiskey tijdens een rondleiding met gids door de historische Jameson-distilleerderij in Dublin. Proef daarna de verschillende whiskey's!

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 45 minuten
Directe bevestiging
Tourgids
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Ontdek de geheimen van het maken van Ierse whiskey
 • Ervaar de overvloed aan Jameson-whiskey in een proeverij met verschillende whiskey's
 • Heb de optie om een fles gepersonaliseerde whisky te kopen exclusief bij de distilleerderij
Volledige beschrijving
Luister naar het verhaal van John Jameson en zijn avonturen tijdens het whiskeymaken tijdens een rondleiding met gids door de Jameson-whiskeydistilleerderij. Sinds deze dappere man binnenstapte in de brouwerij in 1780 richt het merk Jameson zich op de ambitie van de oprichter om onvergetelijke ervaringen te creëren. De nieuwe  Jameson Distillery Bow Street  in Smithfield, Dublin, biedt 3 ervaringen met gids. Een op de locatie in Bow Street met alle faciliteiten, een tweede over degenen die whiskey maken en een derde over degenen die whiskey shaken. Alle  ervaringen zijn superinteressant en leuk! In de oorspronkelijke gebouwen van de distilleerderij in Bow Street word je uitgenodigd om Jameson-whiskey aan te raken, te ruiken, erop te reageren en het te proeven. Bezoek de opslagplaats waar de whiskey aan het rijpen is en proef wat Jameson rechtstreeks uit het vat. Na afloop kun je genieten van een drankje of twee bij de JJ Bar en proost je op het leven!
Inbegrepen
 • Rondleiding
 • Verschillende whiskey's proeven
 • Gratis Jameson-cocktail
  Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Trefpunt

  Jameson-distilleerderij, Bow Street (op de route van de hop on, hop off-bus en de tramhalte Luas-Smithfield). Middagtours kunnen volgeboekt zijn, dus boek vroeg om teleurstelling te voorkomen. Ticket geldt voor de volgende beschikbare tour.

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Goed om te weten

  • Als je in Ierland aankomt vanuit een land dat niet op de groene lijst staat, moet je jezelf 14 dagen isoleren. Boek alsjeblieft niet totdat je je 14 dagen hebt voltooid. Zie de huidige groene lijst landen via de volgende link: https://www2.hse.ie/conditions/coronavirus/travel.html
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,7 / 5

  gebaseerd op 624 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4.7 / 5
  • prijs / kwaliteit
   4,5 / 5
  • dienstverlening
   4.7 / 5
  • organisatie
   4,8 / 5
  Sorteren op

  Het was een unieke ervaring om mee te maken. Het begon met het verhaal over het verleden en daarna werd het proces uitgelegd. Dit werd allemaal op een levendige wijze vertelt met behulp van geweldige animaties. Als laatste kon natuurlijk een proeverij met uitleg niet ontbreken. Kortom het was een top tour!!!

  27 januari 2020

  We bezochten de Jameson-distilleerderij op de verjaardag van mijn man. Hij houdt van whisky, maar ik niet !! Ik ging mee! Ik heb echter erg genoten van de ervaring. We waren op de doDublin bustour en ik boekte letterlijk de tickets online ongeveer 5 minuten voordat we daar aankwamen. Een zeer eenvoudig proces en bespaarde ons ook geld.

  Verder lezen

  5 december 2019

  Dit was een veel meer ingetogen tour dan Guinness, en naar mijn mening ongeveer 100% beter. De rondleiding duurde ongeveer 40 minuten, de presentaties waren slim en interessant zonder overdreven te zijn. De whisky-proeverij was leuk en informatief. Onze gids was Dave, en ik kan hem niet genoeg aanbevelen. Hij was grappig op de juiste momenten en zeer aantrekkelijk. Geweldige ervaring rondom, en de grog was heerlijk.

  Verder lezen

  1 november 2019

  Georganiseerd door

  Product ID: 96594