Dublin Historische tours
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Historische tours in Dublin

Bekijk alle Historische tours in Dublin
Bekijk alle 155 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Dublin

Een mooie tour in een prachtig landschap

Wij hebben begin april van een mooie tour door de Wicklow Mountains genoten. Onze gids John wist op een boeiende manier veel te vertellen over het gebied en de geschiedenis van Ierland. Ik zal anderen die van plan zijn Dublin te bezoeken om deze tour te ondernemen.
Dagtour Nationaal Park Wicklow Mountains vanuit Dublin Beoordeeld door een GetYourGuide klant, 05-04-2016

Prachtige tour met een fantastische gids

Alles was de moeite waard. Prachtige tocht, gezellige pub met lekker eten, mooie wandeling langs het meer en comfortabele touringcar. De gids was fantastisch. Zoveel geleerd en gelachen én gezongen.
Het wilde Wicklow daglange bustour Beoordeeld door Alex en Anike, 09-03-2016

Fantastische tour met een geweldige gids

Al bij aankomst van het busje bij het Molly Malone statue kregen we een fijn gevoel: na 6 grote touringcars voorbij te hebben zien komen, vol mensen die onderweg zijn naar Wicklow Mountains National Park, zagen wij dat er voor ons een minivan voor kwam rijden. Direct na vertrek startte de Ierse gids (Robert) met vertellen wat wij onderweg zagen, waardoor de sfeer in het busje (12 mensen incl. gids) direct gezellig was. In Wicklow Mountains hebben we prachtige plekken bezocht, waarvan veel bekend voorkwamen doordat ze als decor van bekende films en series hebben gefungeerd. Daarnaast hebben we op aanraden van de gids heerlijk gegeten in Enniskerry. De gids wist alles te vertellen, was erg gezellig om mee te praten, gaf iedereen de ruim de tijd en zat vooral bomvol heerlijke Ierse humor. Tijdens de hele excursie zijn we nauwelijks andere toeristen tegengekomen. Kortom, Hilltoptreks is absoluut een aanrader voor wie z'n trip naar het geweldige Dublin wil combineren met de Ierse natuur.
Dagtour Nationaal Park Wicklow Mountains vanuit Dublin Beoordeeld door Frank, 08-10-2015

Onderhoudende en leuke kennismaking met de stad

Het bedrijfje is van twee gepensioneerde heren die beiden bij de omroep hebben gewerkt. Veel kennis van Ierland en Dublin en meer dan prettig in de omgang. Aan te bevelen.
Dublin 3-uur durende fietstocht met gids Beoordeeld door John, 08-07-2015

Fantastische tocht met een hele goede begeleiding van Sean.

Wij hadden tevoren deze tocht geboekt via internet. We waren met 6 vrienden en bij ons sloot nog een Amerikaanse mevrouw aan. We troffen prachtig weer ,een stralend blauwe lucht en we boften ook erg met onze begeleider Sean. Hij wist overal heel veel te vertellen en zorgde er voor dat we veilig de hele stad door fietsten. Links rijden is voor Nederlanders toch even wennen, maar Sean hield steeds in de gaten of het met iedereen wel goed ging. Prima tocht dus!
Dublin 3-uur durende fietstocht met gids Beoordeeld door Adrie, 13-06-2015

Dublin Historische tours
4.5
Gebaseerd op 801 beoordelingen van GetYourGuide-klanten