Dublin Hop on, hop off tours
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Hop on, hop off tours in Dublin

Bekijk alle Hop on, hop off tours in Dublin
Bekijk alle 134 tickets en tours

Een hop on, hop off bustour door Dublin: vijf hoogtepunten

Of je nu snel door Dublin heen wil zoeven of je volledig wil onderdompelen in je eigen odyssee à la James Joyce; met een hop on, hop off bustour zie je de stad op je eigen tempo. Hier vijf plekken die het bezoeken waard zijn!

St. Patrick's Cathedral

Natuurlijk, de buitenkant is mooi, maar als het even kan, neem dan ook de tijd om het interieur te bewonderen. De volgende bus komt wel weer!

Guinness Storehouse

Ontdek de historie en de brouwtechniek van Guinness, het beroemdste drankje van Ierland. In de bar op het dak kun je van je pintje genieten terwijl je uitkijkt over de stad; rijden hoef je toch niet!

Dame Street

Tussen de mix van moderne en oude gebouwen in deze straat bevindt zich ook Dublin Castle, en Temple Bar en Trinity College zijn vlakbij!

Kilmainham Gaol

In de "Ierse Bastille" werden vele belangrijke politieke rebellen gevangen gehouden (en soms geëxecuteerd). In Kilmainham leer je alles over de onafhankelijkheid van Ierland.

Dublin Zoo

Ook als de dierentuin niet jouw ding is, raden we je aan om hier uit te stappen voor Phoenix Park, één van de grootste ommuurde parken in Europa.

Plan je bezoek

Wat zijn de prijzen?

Een hop on, hop off bustour door Dublin is één van de goedkoopste manieren om de belangrijke attracties van de stad te zien. Vanaf €19 kun je een dagticket krijgen, maar tickets voor twee of drie dagen zijn ook verkrijgbaar.

Welke route neem je?

Sommige aanbieders rijden meerdere routes door Dublin. Vaak kruisen de routes elkaar bij belangrijke plaatsen als Trinity College en St. Patrick's Cathedral. Andere aanbieders scheiden historische locaties van modernere architectuur.

Wat anderen zeggen over Dublin

Onmisbaar in een stad als Dublin en z'n geld dik en dubbel waard!

Bussen kwamen mooi op tijd en heel regelmatig. De (live) chauffeurs waren een genot op zich om naar te luisteren. Zover te beoordelen werden nagenoeg alle interessante bezienswaardigheden aangedaan. Respect met welk vakmanschap de chauffeurs zich door het drukken verkeer 'wurmen'. Een absolute aanrader voor een bezoek aan Dublin!!!

Dublin: Hop on, hop off tour Freedom Ticket Beoordeeld door Hans, 08-07-2016

Zeer leuke tour met geweldige chauffeurs!!

Zeer interessant geprijst ticket met airport transfer en hop-on / hop-off bustour. Voucher makkelijk in te wisselen op luchthaven. Ons hotel lag dichtbij een van de haltes. Zou dit zeker opnieuw nemen als we terug gaan!

Dublin: Hop on, hop off tour Freedom Ticket Beoordeeld door Danyelle, 13-04-2016

Dublin Hop on, hop off tours
4.5
Gebaseerd op 605 beoordelingen van GetYourGuide-klanten