Rondleiding

Howth: panoramische rondleiding met e-bike

Howth: panoramische rondleiding met e-bike

Vanaf € 55 per persoon

Fiets naar de meest adembenemende uitzichten in Ierland zonder buiten adem te raken tijdens een tocht van 3.5 uur. Verken het schiereiland op een e-bike, wat een erg leuk en betrouwbaar vervoermiddel is, zowel op asfalt als op onverharde paden. 

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 3 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe bevestiging
Tourgids
Engels
Audiogids inbegrepen
Engels
Kleine groep
Beperkt tot 8 deelnemers

Belevenis

Highlights
 • Krijg een ongeëvenaard panoramisch uitzicht, weg van de drukte
 • Fiets in een rustig tempo om de magie van het schiereiland te ontdekken
 • Verken steegjes en tussenweggetjes die alleen de lokale bewoners kennen
 • Ga zonder moeite naar de top van Howth Head
 • Verken de onbekende en rustige zonnige kant van het schiereiland Howth
Volledige beschrijving
Na een briefing, fiets je in een rustig tempo terwijl je Howth Harbour, Howth Castle en Deer Park ontdekt. Fiets door steegjes en tussenweggetjes die alleen de lokale bewoners kennen, terwijl je de onbekende en rustige zonnige kant van Howth Peninsula naar Strand Road en de Sutton Martello Tower verkent, met uitzicht op de VN-biosfeer van Dublin Bay. Voor je het weet en met bijna geen moeite sta je aan de top van Howth Head met een panoramisch uitzicht op Noord, Zuid, Oost en  West. Ontdek  minder bekende paden over de heidevelden en de epische klifpaden, terwijl je het uitzicht over de Baily Lighthouse en verder bewondert. Het lokale inzicht van je gids brengt deze klassieke locaties tot leven en weeft geschiedenis, natuur, legendes  en volksverhalen met moderne tijden met elkaar samen. Fiets terug naar Howth Harbour, waar je je nieuwe lokale kennis gebruikt om je echt thuis te voelen.
Inbegrepen
 • E-bike en helm
 • Headsets
 • Eten of drinken
Niet geschikt voor
 • Kinderen onder de 16 jaar

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Om 11:00 uur bij de ingang van Howth Yacht Club, gelegen op de middelste pier van Howth Harbour, Howth, Dublin D13 E6V3. Het is slechts 3 minuten van het treinstation van Howth en de bushaltes. Je kunt het niet missen!

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Regenkleding

Goed om te weten

 • Je moet vertrouwd zijn tijdens het fietsen, zowel op normale als offroad paden
 • Deze tour vindt plaats onder alle weersomstandigheden, dus kleed je naar het weer
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,9 /5

gebaseerd op 17 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,7/5
 • Vervoer
  4,8/5
 • prijs / kwaliteit
  4,8/5
 • veiligheid
  5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Beveel deze tour ten zeerste aan! Het was echt een actieve en leuke manier om heel Howth te zien en meer te weten te komen over de rijke geschiedenis van het gebied. Aileen was een uitzonderlijke gids die haar kennis deelde en ons op de e-bikes door gevarieerd terrein leidde! Het is een geweldige ervaring voor mensen die op zoek zijn naar een actief avontuur, maar gemakkelijk voor het lichaam, omdat de e-bikes geweldig zijn om heuvels op te gaan!

Verder lezen

9 augustus 2021

Het was een geweldige ervaring. Onze gids Paul was overal zeer gastvrij en meegaand. Hij had een enorme kennis van de geschiedenis van de lokale sites die hij met ons deelde en deelde ook enkele van zijn jeugdherinneringen aan Howth waarvan ik leerde dat het erg leuk was. Hij nam ons in een mooi tempo mee en checkte altijd bij ons allemaal tijdens ons avontuur om ervoor te zorgen dat we in orde waren. De sites waren geweldig gelukkig was het weer ook mooi. Ik zou deze fietstocht ten zeerste aanbevelen voor iedereen, volwassenen / kinderen van alle leeftijden. Als je met een vriend of alleen gaat, zul je zeker genieten. Bedankt Paul, een geweldige ervaring?

Verder lezen

1 september 2019

Een mooie dag

Voor ons een prachtige herinnering aan onze reis door Ierland. Onze gids Aileen heeft ons heerlijk vertrouwd gemaakt met de e-bikes en heeft er ook voor gezorgd dat wij, als rechtsrijders in een linksgestuurd gebied, altijd netjes links blijven.Ze bracht ons dichter bij de schoonheden van het schiereiland Howth . Als je van de natuur houdt, moet je dit zeker boeken - een echte aanrader

Verder lezen

10 mei 2019

Georganiseerd door

Product ID: 200857